CLINIQUE Lash Power Mascara Long-Wear Formula - ilgai išliekantis, vandeniui atsparus blakstienų tušas "Black"

Jau užsiminiau, kad naudoju tušą, kurio nuvalymui reikia amunicijos, tad šiandien noriu apie tą tušą papasakoti. Tikriausiai jau dauguma pagalvojote, kad tai naujai įsigytas Indun Minerals? Nea, tai advento kalendoriaus radinys, nedidelės pakuotės Clinique tušas, kuris jau spėtas ištestuoti ir ašaromis ir lietumi, ir itin ilga darbo diena. Apie blakstienų tušą, kuris visai netikėtai, po ilgo laiko vėl grįžo į mano kasdienybę. O paskui, naudojimo eigoje atradau šį tą netikėto.


Produktas: CLINIQUE Lash Power Mascara Long-Wear Formula - ilgai išliekantis, vandeniui atsparus blakstienų tušas "Black"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Japonijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atsparumas
Labiausiai nepatiko: per plati anga - šepetėlis paima per daug tušo
Tūris: 2,5 ml. Galima nusipirkti 6 ml pakuotėje
Kaina: 6 ml - 30,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Tušas moteriai, kuri trokšta ilgalaikio efekto. Jis nebijo nei lietaus, nei ašarų, nei baseino vandens. Išskirtiniai karščiui jautrūs ingredientai patikimai apsaugo tušą. Nuvalyti šią priemonę taip pat lengva kaip ir ją užtepti – tereikia šilto vandens. Labai patogus nedidelis šepetėlis puikiai nudažo kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki galiukų.


Pakuotė. Mano pakuotė itin maža, miniatiūrinė tušo pakuotė kopija - ženkliai trumpesnė, kiek siauresnė, nei įprastas blakstienų tušas. Pakuotė plastikinė, tamsi, su blizgiomis dalelėmis plastike - ne pats mylimiausias mano sprendimas. Nežinau kaip jums, bet vaikystėje visas pigus plastikas būdavo su tokiais blizgučiais... lengvai nupurto prisiminus. Pilno dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat, tačiau tikiuosi, kad vienas iš trūkumų ištaisytas. Taip, tai tušo kaklelis, kuris nubraukia priemonės perteklių nuo šepetėlio. Mini pakuotėje ant šepetėlio tušo visuomet kiek per daug, pasiskirsto jis netolygiai, tad... ne visuomet sekasi gražiai pasidažyti. Tikiuosi pilno dydžio pakuotėje to nėra.

Tušo šepetėlis nailoninių šerelių, plačiausias ties viduriu ir siaurėjantis ties abiem galais. Mini pakuotės šepetėlis man pasirodė visai nedidukas, patogus pasidengti, jei tik priemonė ant jos pasidengtų tolygiai ir pavyktų paimti truputėlį mažesnį tušo kiekį.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kvapas įprastas blakstienų tušams, nieko keisto, nieko erzinančio, nieko kvepiančio kokosais ar vanile. Standartinis tušo kvapas.

Konsistencija vidutinio tirštumo, kol kas nepastebėjau visiškai jokio tirštėjimo. 


Sudėtis: Water\ Aqua, Acrylates Copolymer, Kaolin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera, Peg-15 Glyceryl Stearate, Silica, Butylene Glycol, Beeswax\Cera Alba, Alcohol, Hydrogenated Rapeseed Alcohol, Bentonite, Polyvinyl Alcohol, Sucrose Distearate, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Dimethicone, Simethicone, Vp/Va Copolymer, Nylon-66, Tocopherol, Aminomethyl Propanediol, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.
+/- Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Manganese Violet (CI 77742), Chromium Hydroxide Green (CI 77289).


Poveikis. Pirmiausia šiek tiek norisi papasakoti apie priemonės naudojimą. Mini pakuotė nėra pati patogiausia pasaulyje, pirmiausia dėl dozavimo ir kiek per plačios angos, kuri nenuima priemonės pertekliaus. Tad ir dažytis reikia kiek atsargiau, kad nenusiteplioti aplink akis, kad nesulipinti blakstienų. O galima - tik keli sluoksniai daugiau ir jau limpa viena su kita, apsidengia kiek daugiau nei pageidaučiau. 

Blakstienų tušas paryškina blakstienas, suteikia jiems šiek tiek apimties ir šiek tiek ilgumo. Nieko drastiško, nieko neįprasto, jokios blakstienų dramos - kasdienis, na gerai, gal kiek ryškesnis, nei kasdienis efektas, bet atrodo gana paprastai.


Tušas iš ties labai patvarus: jis kelis kartus visiškai tobulai atlaikė ašaras, lietų, nebyrėjo visą dieną, net ir patrynus netyčia akis, kelis kartus ir stipriau. Išlikimas tiesiog stulbina, manau, kad tai pati atspariausia tušo formulė, kokią kada teko naudoti ir tai yra nuostabu. Visgi kiekvieną dieną nuostabumas baigdavosi vonioje, kur visomis turimomis priemonėmis bandydavau nuvalyti visus tušo likučius: micelinis vanduo tušo neįveikė, valomuoju balzamu teko gerokai pavargti, galiausiai su dvifaziu pavyko nusivalyti, bet ir su juo teko kiek patrinti. Galiausiai po kiek daugiau nei savaitės atradau stebuklą, paprastą menkutį atradimą - tušas super lengvai tiesiog nusiima nuo blakstienų nedideliais gabaliukais. Tereikia sudrėkinti šiltu vandeniu ir švelniai perbraukti: nusivalo gabaliukais ir jokių juodų paakių, ištepliotų tušo likučiais, jokio trynimo, jokių papildomų valymo priemonių. 

Ir greičiausiai lieka vienas, vienintelis aspektas - kaina. Tušas nėra labai pigus, greičiau net pakankamai bangus - pilna kaina virš 30 Eur! Tačiau taip puikiai išliekančio ir taip lengvai nusivalančio tušo neturėjau - džiaugiuosi kiekvienu naudojimu ir kiekvienu vakaru, kai nebereikia vargti nuvalant makiažą. Nenoriu, kad tušas baigtųsi - jis puikus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dabar naudoju CATRICE GLAM & DOLL EASY WASH OFF tušą, tai irgi lengvai nusivalo, bet, labai gaila, laikosi prastai, pradeda byrėti dienos pabaigoje... Tikrai gaila, nes tušas man patiko, kaina su nuolaida buvo juokinga.
    Lengvai nusivalantis yra ir GABRIELLA SALVETE MAGIC PRECISION & VOLUME, pats tušas man irgi patiko, turbūt kartosiu :)
    Aš tiesiog negaliu pakęsti sunkiai nusivalančių tušų, stengiuosi tokių nepirkti, o jei netyčia toks pasitaiko, nevargstu, perku kitą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Labai jums pritariu ;)
      Tušas turi nusivalyti lengvai ir atlaikyti viską - pasirodo tai tikrai įmanoma, tik kaina ne tokia jau maža šiuo atveju :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą