GARNIER Fructis Macadamia Hair Food - sausų, nepaklusnių plaukų kaukė, kondicionierius ir nenuplaunamas plaukų kremas viename

Bet eina sau, kaip mano laikinuose namuose apmažėjo kosmetikos ir higienos priemonių... atrodo labai daug sunaudojau per pastaruosius porą mėnesių, labai daug nedidelių pakuočių pilnai pabaigiau užrašiau nuomonę bloge ir bemaž pamiršau. Apskritai vertinant šis mėnuo iš esmės yra nedidelių pakuočių arba seniau naudotų produktų mėnuo, nes į dienos šviesą traukiu ne tik miniatiūrines pakuotes iš advento kalendoriaus, dovanų rinkinių dalis, bet ir tai, ką naudoju rečiau - tarkim plaukų putas, kurias dar ir visai norėčiau šį mėnesį pabaigti, nes o kam laikyti ir niekad nenaudoti? O jums būna, kad pamirštate vieną ar kitą nusipirktą pakuotę, o atradus užsibrėžiate sau tikslą imti ir pilnai sunaudoti? Man regis pavasarį buvau nusipirkusi plaukų kaukę iš Garnier, tačiau tik vasaros pabaigoje ją paėmiau į rankas, nes testavau dovanų atsiųstas, naujas priemones. Ir apskritai, aš mėgstu vonioje turėti po vieną tos pačios paskirties pakuotę - nepatinka man apsikrauti krūva šampūnų, krūva kūno prausiklių ir t.t. keistas įprotis, nes žinau krūvą žmonių, pas kuriuos vonioje keli buteliukai šampūnų ar dušo želių. Nelabai suprantu kam - jei dar suprasti galiu skirtingas kaukes, tai tikrai ne tokiais kiekiais, kokius nesenai teko pamatyti. Gal čia tik aš keista ir pas žmonės tokie vaizdai įprasti?
Su ta intencija šiandien pravaliau vonioje tą vieną lentynėlę, kuria dalinamės su vyrų ir sūnumi ir nusprendžiau jums papasakoti apie šiuo metu naudojamą plaukų kaukę iš Garnier.


Produktas: GARNIER Fructis Macadamia Hair Food - sausų, nepaklusnių plaukų kaukė, kondicionierius ir nenuplaunamas plaukų kremas viename
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: plaukams - atkurti pažeistus plaukus, sumažinti vėlimąsi
Tinkamas tipas: sausiems, nepaklusniems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 390 ml
Kaina: 8,45 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt ir kt.

Ką žada gamintojas: GARNIER FRUCTIS MACADAMIA plaukų kaukė 98 % natūralios kilmės formulė. Naudokite kaip kondicionierių, kaukę ir (arba) nenuskalaujamąjį kremą. Padeda išpainioti susivėlusius plaukus, užpildo suskilinėjusius galiukus ir atkuria plaukus.
Naudojimas:
Priemonę galima naudoti trejopai: 
1. Kaip kondicionierių: ištepkite drėgnus plaukus. Priemonė padės juos išpainioti ir atkurs dažytų plaukų žvilgesį. 
2. Kaip kaukę: užtepkite ant drėgnų plaukų, po 3 min. kruopščiai nuskalaukite. Priemonė intensyviai pamaitins ir atkurs dažytų plaukų žvilgesį. 
3. Kaip nenuskalaujamąją priemonę: nedideliu kiekiu ištepkite vidurinę plaukų dalį. Priemonė pamaitins dažytus plaukus ir jiems suteiks gyvybingumo.


Pakuotė. Didelis tvirto, balto plastiko indelis su užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas ryškiaspalvis, ryškus ir iš ties labai pastebimas parduotuvių lentynoje. Akcentinėmis spalvomis pasirinktos geltona ir ruda spalvos daug įvairių akcentų ant etiketės.


Kvapas malonus, šiek tiek primena riešutų aromatą su kosmetiniu kvapu.

Konsistencija kreminė, primena vidutinio tirštumo plaukų kondicionierių.


Sudėtis: AQUA/ WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL/ SOYBEAN OIL, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL/ JOJOBA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, COCOS NUCIFERA OIL/ COCONUT OIL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, SALICYLIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, GERANIOL, COUMARIN, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE.

Tinka veganams.
Be silikonų, be parabenų, be dirbtinių dažiklių.


Poveikis. Kaukės pagrindą sudaro vanduo, riebusis alkoholis, glicerinas, minkštiklis, atistatikas, makadamijų sėklų aliejus. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis labai gera, priemonėje gausu natūralių aliejų ir ekstraktų, plaukus minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų. Deja, tačiau priemonės sudėtyje yra ir nesaugių kvapiųjų medžiagų, kurios suteikia kaukei malonų aromatą bei žalingų konservantų, kad kaukė kuo ilgiau išliktų šviežia. 

Nors kaukę galima naudoti keliais skirtingais būdais, man labiausiai ją patiko naudoti kaip plaukų kaukę ir kiek ilgiau palaikyti ant plaukų, kad suteikti jiems maksimalų rezultatą. Kaukės sudėtyje nėra silikonų, tad ji neturi sunkinančio ir labai plaukus glotninančio efekto. Ir visgi, priemonė suteikia plaukams daug minkštumo, paklusnumo ir švelnumo, padeda susitvarkyti su skraidančiomis antenomis. Iš šios serijos buvau bandžiusi ir papajų plaukų kaukę ir palyginimui galiu pastebėti, jog makadamijų kaukė šiek tiek sunkesnės, riebesnės konsistencijos, tačiau poveikis labai panašus į papajų kaukę, gal vos vos, truputėlį stipresnis. Ir žinoma, skiriasi priemonės kvapas. 

Man šios kaukės labai patinka: sudėtys parinktos saugiai ir atsakingai, padeda suvaldyti plaukus, suteikia jiems minkštumo, švelnumo ir paklusnumo, bet jų neapsunkina ir kvepia labai maloniai. Verta savo kainos ir greičiausiai bus kartojama.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pas mane daug visko. Atsakant į klausimą „kam“, tai man nusibosta vienas produktas, net jei ir patinka, o ir ten kokios dušo želės ar šampūno naudojimo tęstinumu aš netikiu, tai smagu pakaitalioti pagal kvapą ar konsistenciją.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tikiu, kad kvapą dėl įvairovės galima ir pakaitalioti, ypač kai nusibosta :)

      Panaikinti
  2. Aš šiuo metu turiu du šampūnus ir man nepatinka tai, kad turiu du šampūnus, nes turiu tik vieną galvą, o noriu ją plauti iš karto abiem, bet kadangi taip neišeina, plaunu su kuriuo nors vienu, bet tuo pačiu būna liūdna, kad to kito nenaudoju, nes jis man irgi patinka... :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man ši plaukų priemonė labai patinka ir aš ją naudoju, kaip plaukų kaukę :) pas mane vonioje ne po vieną produktą, pagal nuotaiką dušo želė, pagal norus plaukų priemonės ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, matau dauguma turi po kelis ir kaitalioja pagal nuotaiką ar kvapus :)
      Kaip ir sakiau, keista aš :D

      Panaikinti
  4. man labai nepatiko... bandžiau su bananais ir šią, abi labai pūtė plaukus, nors jie nėra nei banguoti, nei pasišiaušę :(

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą