CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate - drėkinamasis veido koncentratas

Clinique produktai šiuo metu karaliauja mano vonioje, mat noriu išbandyti, ištestuoti bei jums papasakoti apie daugumą advento kalendoriaus radinių. Tiesą pasakius veido kremų liko ne tiek ir daug, vos kelios pakuotės dar nebandytos, o ir paimtos į rankas susinaudoja greičiau nei tikiuosi, tad nuomonę prisireikia rašyti ženkliai sparčiau, nei būnu susiplanavusi. Vakar jums pasakojau apie veido prausiklį, o šiandien metas pakalbėti apie veido koncentratą, kuris žada labai intensyviai drėkinti veido odą. O, kad būčiau sugalvojusi šią pakuotę atsidaryti vasaros metu...


Produktas: CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate - drėkinamasis veido koncentratas
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti veido ir paakių odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus drėkinimas
Labiausiai nepatiko: hmm... gal keli nesaugūs ingredientai sudėtyje?
Tūris: 15 ml. Galima nusipirkti 48 ml pakuotėje
Kaina: 48 ml - 34,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Novatoriška, itin lengva želės-vandens formulė su inkapsuliuotais antioksidantais, nedelsiant net 179% padidina odos drėgmės lygį ir dovanoja besvorį, neapsunkintos odos pojūtį. Oda iškart įgauna šviežią, gaivią išvaizdą. Sausumo raukšlelės, atsiradusios dėl drėgmės stokos, išnyksta. Tinka putlios, šviežios išvaizdos atkūrimui. Papildo odą drėgme esant jos trūkumui.
Intensyvus odos drėkinimas užtikrinamas Aktyvuoto alavijo vandens, Hialurono rūgšties ir Kofeino pagalba.
Naudojimas: Ryte ir/ar vakare, švariai nuvalius odą. Keletą lašų koncentrato paskirstyti ant švariai nuvalytos veido ir kaklo odos, lengvai įmasažuojant, kol pilnai susigers. Po to dienos metu naudoti tinkamą kremą su apsauga nuo saulės. Kaip ir kiti Clinique Moisture Surge serijos produktai, ši daugiafunkcinė formulė gali būti naudojama keleriopai:
- Kaip drėkinamasis pagrindas: užtepkite ant švarios odos po toniko ir prieš drėkinamąją priemonę – taip tarsi užrakinsite visus kitus drėkinamuosius preparatus, tepamus ant viršaus, su koncentrato Moisture Holding Super-Matrix technologija.
- Kaip drėkinamasis apsauginis sluoksnis: tepkite kaip paskutinę kasdienės odos priežiūros priemonę (prieš SPF arba makiažo pagrindą) kaip efektyvų apsauginį sluoksnį su Moisture Holding Super-Matrix technologija. Jis tarsi apjungia odos priežiūros priemones ir makiažą, visą dieną dovanodamas vaiskią, šviežią išvaizdą.
- Kaip drėkinamoji priemonė aplink akis: šis koncentratas tinka ne tik veidui. Tepkite juo paakių odą – jis padidins jūsų mėgstamo kremo aplink akis drėkinimo poveikį!

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose turima pakuotė mini tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Ir visa laimė, kad pakuotės dangtelis atsikemša, o ne atsisuka - tokio skystumo produktui atsukamas dangtelis būtų lengva katastrofa. Pakuotės plastikas minkštas, lengva išspausti reikiamą priemonės kiekį. 
Ir visgi, pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė bei gražesnė - pakuotė su pompa turėtų ženkliai palengvinti koncentrato dozavimą nedideliais kiekiais, ypač, jei jį norime naudoti tik specifinėms vietoms, pvz odai aplink akis. 


Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas koncentrato nekvėpino papildomomis kvapiosiomis medžiagomis ir aš čia visuomet noriu padžiūgauti. Nes gi kam reikia kvapiklių veido priežiūros gaminiuose? Tik papildoma rizika galimai alerginei reakcijai.

Konsistencija. Skysta, skaidri želė su baltais burbuliukais, kurie sprogsta patrynus tarp pirštų. 


Sudėtis: Water\ Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Propanediol, Sucrose, Hydroxyethyl Urea, Alteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Rice Extract, Acetyl Glucosamine, Trehalose, Algae Extract, Caffeine, Cholesterol, Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Dextrin Palmitate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Benzophenone-4, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Disodium EDTA, BHT, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140).


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, drėkiklis, antistatikas, tirpiklis ir drėkikliai. Priemonės sudėtis gausi drėkinamųjų, odą kondicionuojančių medžiagų bei odą raminančių ingredientų. Tarp sudėtinių dalių galima rasti ryžių ir dumblių ekstraktų, alavijų sulčių, kofeino, cholesteriolio, hialurono rūgšties, vitamino E. Sudėtis leidžia tikėtis gausiai drėkinančio, odą kondicionuojančio produkto.

Lengvos konsistencijos priemonė tiesiog akimirksniu susigeria į veido odą ir iš kart ją gaivina, jaučiamas drėgmės ir energijos pliūpsnis kiekvieną kart naudojant. Odos paviršius po naudojimo tampa lygus ir itin švelnus, oda atrodo skaistesnė, jaunesnė ir sveikesnė. O, kad šitą priemonę būčiau atidariusi vasaros metu, kai saulės nubučiuotai odai nuolat trūko drėgmės... vėstant orams ant koncentrato man jau norėtųsi tepti papildomą, kiek sunkesnio kremo sluoksnį, o šią palikti vietoje serumo. Man šis koncentratas būtų daug labiau patikęs vasaros metu, tačiau ir šią dieną, kai už lango jau vėsoka, aš labai džiaugiuosi šia priemone - ji iš ties puiki ir geba labai ir net labai labai gerai sudrėkinti net ir itin sausą veido odą. Puikus koncentratas, tiek visai veido odai, tiek odai aplink akis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai