MARC ANTHONY Nourishing Argan Oil of Marocco Volumizing Mousse - plaukų putos, suteikiančios plaukams apimties

Šiandien norisi papasakoti apie plaukus ir šį kart pasirinkau jums papasakoti apie plaukų putas. Ar jūs naudojate plaukų formavimo priemones? Anksčiau labai mėgau plaukų putas, tačiau anksčiau ir plaukus beveik visuomet džiovindavau plaukų džiovintuvu, tad putos buvo bene būtinos - jos padėdavo pakelti plaukus nuo šaknų, kai visus juos tiesindavau iki stiklo lygumo. Galiausiai putos tapo įpročiu, dalyku, kurį nuolat pirkdavau, pabaigus vieną pakuotę, mano namuose iš kart atsirasdavo kita. Pastebiu, kad jau kuris laikas nebesinori 'eiti prieš prigimtį' ir plaukų apsunkinti papildomomis formavimo priemonėmis, tad ir plaukų putos tapo vis rečiau ir rečiau į rankas paimamas dalykas. Šiuo metu mano namuose gyvena Marc Anthony plaukų putos su arganu - tad apie jas šiandien kiek plačiau.


Produktas: MARC ANTHONY Nourishing Argan Oil of Marocco Volumizing Mousse - plaukų putos, suteikiančios plaukams apimties
Gamintojas: "Marc Anthony" Inc. Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: suteikti plaukams apimtiems, drėkinti, pakelti, stiprinti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas - pakelia plaukus nuo šaknų, suteikia plaukui spindesio ir minkštumo
Labiausiai nepatiko: greičiausiai užkliuvo tik keli ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 250 ml (241 g)
Kaina: 10,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Suteikia plaukams daugiau apimties. Lengva formulė pakelia, drėkina ir stiprina plaukus. Suteikia jiems žvilgesio. Sudėtis papildyta argano aliejumi ir keratinu. Putos suteikia banguotiems ar garbanotiems plaukams daugiau purumo, apimties ir žvilgesio.
Naudojimas: prieš naudojimą gerai supurtyti. Tepti ant drėgnų plaukų ir formuoti šukuoseną. Galima palikti natūraliai išdžiūti. Jeigu norite suteikti plaukams daugiau purumo, tai nuleiskite galvą žemyn ir džiovinkite plaukus džiovintuvu. Jeigu norite banguotų ar garbanotų plaukų, purkškite putas ant plaukų, plaukus suimkite į delną ir palaikykite suspaudus.


Pakuotė. Slėginis, metalinis buteliukas su plastiko dozavimo anga ir skaidriu plastiko dangteliu. Pakuotė atrodo daili, ta mėlyna spalva mano akims patraukli ir nors dizainas perkrautas krūva užrašų, tačiau būtent pakuotės išvaizda patraukė mano dėmesį.

Kvapas malonus, kosmetinis aromatas su trupučiu, vos vos jaučiamo saldumo ir daug gaivos. Kvapas ant plaukų neišlieka labai ilgai, gana greit išgaruoja ir nė trupučio neerzina uoslės.

Konsistencija išpurškus į delną priemonė tampa tvirtomis putomis. Pakuotėje priemonė skysta.


Sudėtis: Aqua, Polyquaternium-68, Isobutane, Polyquaternium-4, Polyvinylcaprolactam, Propane, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Keratin, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PPG-10 MethylGlucose Ether, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Amodimethicone, Polysorbate 20, Trideceth-12, Disodium EDTA, Benzophenone-4, DMDM Hydantoin, Parfum.


Pakuotė. Putų pagrindą sudaro vanduo, plėvelės ingredientas, propelentas, antistatikas, rišiklis, propelentas. Priemonės sudėtyje yra argano ir vynuogių sėklų aliejų, keratino, pantenolio, alavijų sulčių, vitamino E. Priemonė potencialiai gali drėkinti, kondicionuoti plaukus, minkštinti, gerinti jų būklę.

Putas aš dažniausiai naudoju plaukų šaknims, juos pakelti nuo galvos odos ir suteikti daugiau apimtiems. Plaukų putos tam puikiai tinka, jei džiovinu plaukus džiovintuvu ir palenkusi galvą bei plaukus permetusi nuo kaklo link veido. Visgi, putas naudojau ne tik plaukų šaknims - ne kartą jais esu tepusi ir plaukus, tirštos konsistencijos putos lengvai pasiskirsto per plaukus, greit susigeria ir lengvai pafiksuoja plauko struktūrą. Taip naudojant plaukai per visą ilgį įgauna spindesio, minkštumo ir švelnumo. Drėkinamojo šios priemonės efekto nepastebėjau, tačiau putos man patiko tiek suteikiant plaukams apimties, tiek visam plaukui, pavyzdžiui, kai noriu pafiksuoti savo bangas, kai pritrūksta purškiamo kondicionieriaus.

Ir visgi, jau kuris laikas putas naudoju retais atvejais, pastebiu, kad dažniau renkuosi kitas priemones plaukų kondicionavimui, o būtinai pakelti plaukus nuo šaknų, nebejaučiu jokio poreikio. Manau, kad pabaigusi šias putas tiesiog daugiau tokio produkto nebepirksiu - keičiasi poreikiai, keičiasi ir naudojamos priemonės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Įdomu, o garbanas gerai fiksuoja? Ačiū už apžvalgą, šios putos mane domina. Dabar naudoju natura siberica plaukų putas. Tiesa, naudoju jas tik plaukams fiksuoti, šaknų netepu, neaktualu :) Plaukų lakų nemėgstu, visokios želės/vaškai irgi nevilioja, lieka putos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mano bangas pafiksuoja, bet bangos ne tas pats, kas garbanos :) Dar būna kremai, kurie puikiai fiksuoja garbanas, girdėjau būna iš ties puikiai fiksuojančių.

      Panaikinti
  2. Šiuo metu jas naudoju, labai patinka, tikrai geros plaukų putos, bet gaila, eurokos jų nebėra..:(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Eurokos labai dažnai pastaraisiais metais keičia savo asortimentą - atrodo vos spėjai kažką pamilti ir jau nebėra.
      Aš tuomet bandau kituose parduotuvėse ieškoti ir pirkti. Deja, šias putas dabar sunkoka rasti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą