BISOU Ideal Nutrition rankų kremas su mango sultimis, taukmedžio sviestu, atalių aliejumi ir kviečių proteinais

Šiuo metu turiu net kelias skirtingas rankų kremo tūbeles, kurias radau advento kalendoriuose arba gavau dovanų kartu su dovanų rinkiniais. Iš ties man regis rankų kremas yra pati universaliausia ir labai reikalinga, pernelyg neįpareigojanti dovana. Rankų kremus, išsausinę rankas dezinfekcinėmis želė ir skysčiais, naudojame ženkliai daugiau nei įprastai. Aš mėgstu vieną, lengvesnės konsistencijos kremą, nešiotis rankinėje, tuo tarpu sunkesnius, riebesnius kremus naudoju vakarais, prieš miegą. Šiandien apie rankinės kremą, lengvą, neriebų rusišką iš Bisou.


Produktas: BISOU Ideal Nutrition rankų kremas su mango sultimis, taukmedžio sviestu, atalių aliejumi ir kviečių proteinais
Gamintojas: LLC "Gridem". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: maitinti rankų odą
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: lengvumo pojūtis - po naudojimo ant rankų nesijaučia
Labiausiai nepatiko: trūko intensyvesnio maitinimo ir drėkinimo
Tūris: 35 ml (galima įsigyti ir 75 ml pakuotėje)
Kaina: 35 ml - 1,39 Eur; 75 ml - 2,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Rankų kremas skirtas sausai ir jautriai odai puoselėti. BISOU „I FEEL… NATURE“ priemonių linija – tai žavus natūralių hidrolatų, fito ir bioaktyviųjų medžiagų bei naujovių kosmetologijos ir bioinžinerijos srityse derinys. Rankų kremas padeda puoselėti sausą ir jautrią odą. Priemonė pasižymi maitinamosiomis savybėmis.
Sudėtyje yra 98 % natūralios kilmės veikliųjų medžiagų. Mangų sulčių, sviestmedžių, atalių ir kviečių gemalų aliejų.
Naudojimas: Įmasažuokite reikiamą kremo kiekį į švarią odą.


Pakuotė. Balto, labai minkšto plastiko tūbelė su atsukamu dangteliu apačioje. Tiesą sakant atkemšamas dangtelis būtų gerokai patogesnis sprendimas, su atkemšamu dangteliu rankų kremus perku dažniausiai, tačiau yra kaip yra. Rankų kremo pakuotė labai gausiai puošta vaisiais ir augalų lapais, ryški ir spalvinga. Suprantu, kad kompanijos idėja yra gamtos pajautimas, tačiau vaizdelis ant pakuotės labiau primena vaisių salotas nei kelia asociacijas su gamtos vaizdais.

Kvapas stiprokas, lyg ir vaisinis, tačiau vaisinis aromatas man pasirodė sintetinis. Ne pats maloniausias, bet ir neerzinantis.

Konsistencija kreminė, lengva, labiau primenanti losjoną.


Sudėtis: Aqua, Glycine Soja Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mango Juice Powder, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Allantoin, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Carbomer, Cetyl Palmitate, Parfum, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Rankų kremo pagrindą sudaro vanduo, sojų aliejus, taukmedžio sviestas, minkštiklis, riebusis alkoholis, glicerinas. Sudėtyje daug augalinių ekstraktų, aliejų, odą raminančių, kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų, Deja, tačiau sudėtis nėra iki galo apgalvota, gamintojas nusprendė konservantui pasirinkti benzilo alkoholį, nesaugios ir kvapniosios medžiagos. 

Nedidelis rankų kremo kiekis lengvai susigeria į odą, nepalieka jokio riebumo jausmo. Apskritai atrodo, kad kremas nepalieka ant rankų jokio kremo pėdsako, rankų paviršius lyg ir pudriškas, nėra absoliučiai jokio riebumo pojūčio. Tačiau priemonė visai neblogai išlygina odos paviršių, suteikia odai lygumo ir švelnumo ir šiek tiek drėkina. Deja, bet maitinamojo efekto mažoka, drėkinimo nejaučiu. Šis kremas puikiai tinka vasarai, man patiko jį naudoti darbe, kai greit susigeria gali bene iš kart grįžti prie darbų ir visgi rudeniui jo jau per maža, norisi riebumo, norisi intensyvesnio drėkinimo. Jei jums reikia super greito susigėrimo ir lengvo rankų kondicionavimo - kremas puikus, tačiau kai norisi intensyvesnio maitinimo šis priemonė visiškai netinka, ypač šaltuoju metų laiku.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Naudojau ir aš šį rankų, kremą, teko pirkti prekes eurokos, gavau šį kremą dovanų, vieną sunaudojau, dar keli liko.
    Man nelabai patiko kvapas (bet čia skonio reikalas...), pats rankų kremas lengvas, greit susigeria, bet nėra labai drėkinantis, sutinku su Jumis :) Prajuokino teiginys apie vaisių salotas - dizainas tikrai ne itin skoningas, nors būna ir blogiau :D Man visai patinka bisou veido priemonės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą, mūsų nuomonės labai sutampa :)
      Reikės pasižiūrėti dėl veido priemonių ir kažką įsigyti pabandymui.

      Panaikinti

Rašyti komentarą