PIRMAS ĮSPŪDIS. MARGARITA Sensitive Skin drėkinamasis veido kremas su ekologiška beržų sula ir vaistažolių ekstraktais

Senokai pirmo įspūdžio įrašų turėjome? Ta proga, kad labai, labai laukiu persikraustymo į savo namus, nusprendžiau šiek tiek pratuštinti nenaudojamus, mažiau patinkančius ir nedidelio dydžio produktus bei žinoma, visus likučius pakuotėse pabaigti - mažiau visko į naujus namus bus kraustyti. :) O jei rimtai, tai tiesiog norisi prasivalymo rimtesnio su viskuo ko nereikia norisi atsisveikinti ir pasilikti tik minimalų priemonių kiekį. Per bemaž metus savęs ribojimo aš suvokiau, kiek per daug visko buvo mano namuose ir dažnai perteklius vertė mane jaustis blogiau, nors tvirtai tikėjau, kad turėdama daugiau, jausiuosi geriau. Tą gerą 'pakanka mažiau' jausmą supratau tik iš ties turėdama mažiau. 
Tad šiam kartui aš noriu jums papasakoti apie mėginį, tą pirmą mano įspūdį po kelių dienų su drėkinamuoju Margarita veido kremu, praturtintu beržų sula ir vaistažolių ekstraktais. 


Ką žada gamintojas: Drėkinamąjį veido kremą laboratorijos ekspertai specialiai sukūrė jautrios odos priežiūrai. Priemonė efektyvi dėl ingredientų iš mūsų gamtos – ekologiškos beržų sulos ir įvairių vaistažolių ekstraktų. Drėkinamąjį poveikį sustiprina sudėtyje esanti natūrali hialurono rūgštis, glicerinas ir vitaminas B5. Kremas intensyviai drėkina jautrią odą, puoselėja ją aprūpindamas naudingomis medžiagomis ir suteikia švelnumo. Panaudojus oda atrodo nuraminta, o sudirgimai sumažėję. Tyrimais įrodyta, jog praėjus 24 val. po šio produkto naudojimo veido odos drėgmės lygis padidėja 29 %.
Beržų sula pasižymi antioksidaciniu ir senėjimo požymius lėtinančiu poveikiu bei odą drėkinančiomis ir raminančiomis savybėmis. Beržų sula taip pat žinoma dėl mineralų ir aminorūgščių gausos, kurie itin reikalingi odai. Vaistažolių ekstraktai pasižymi išskirtinėmis, odą raminančiomis ir jautrumą mažinančiomis savybėmis.
Naudojimas: tepkite ant švarios veido ir kaklo odos. Geriausiam efektui gauti rekomenduojama naudoti kartu su kitais šios linijos produktais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Undecane, Tridecane, Glycerin, Sucrose Polystearate, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Betula Alba (Birch) Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Dipotassium Glycyrrhyzinate, Tocopherol (Vitamin E), Lecithin, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Sodium Acrylates Copolymer.

0 % ALERGENŲ
95 % natūralios kilmės ingredientų
Sudėtyje naudojama ekologiška beržų sula yra išgauta Baltijos regione.

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 7,29 Eur
Kur galima įsigyti: Biok e-shop, Eurokos, Drogas, Maxima, Rimi ir kt.
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija", Vilniaus raj. Lietuva


Mano potyriai. Pirmiausia norisi pasidžiaugti visai gera priemonės sudėtimi, kurioje gausu drėkiklių, odą konsidionuojančių ingredientų, augalinių ekstraktų, vitaminų, hialurono rūgšties. Visų sudėtinių dalių neaprašinėsiu, tačiau norisi paminėti ir kelis ne tokius džiuginančius aspektus: gana aukštai sudėtyje yra konservantas Phenoxyethanol, kuris žymi 1% ribą (EU ribose gamintai kosmetikai), reiškia viskas, kas yra žemiau jo, o ten dauguma gerųjų ingredientų, yra tik mažučiai lašeliai. Šis kremas skirtas jautrios odos savininkėms ir visgi, gamintojas nusprendė naudoti kvapiąsias medžiagas - jų buvo galima visiškai išvengti. Kvapiosios medžiagos ir yra vieni dažniausių alergenų.

Veido kremas lengvos, kreminės konsistencijos ir kvepia aiškiai pastiprintu augaliniu aromatu. Visa laimė, kad kvapas nėra intensyvus ir greičiausiai jautrią uoslę turinčių neerzins intensyviais kvapais. Kremas itin greit susigeria į sausą veido odą, tiesiog akimirksniu suteikia gaivos, drėgmės pojūtį, iš kart ženkliai sumažina odos tempimo ir sausumo jausmą. Iš esmės tai yra intensyviai odą drėkinantis ir jos neapsunkinantis kremas, kuris manyčiau puikiai tiktų vasaros metu, kai norisi intensyvesnio drėkinimo efekto bei neapsunkintos veido odos. Kelias naudojimo dienas džiūgavau dėl lengvumo jausmo, pamiršau tempimo ir sausumo keliamus nemalonumus. Patiko, tačiau jautrios odos savininkes įspėčiau, kad sudėtyje esančius kvapus reiktų vertinti atsargiai, jie gali kelti alergiją itin jautrios odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai