BATH & BODY WORKS PacketBac "Japanese Cherry Blossom" antibakterinė rankų želė su japoniškų vyšnių žiedų aromatu

Paskutinis mano turimas Bath & Body rannkų dezinfekcinės želė buteliukas. Na ne paskutinis iš viso, tačiau paskutinis iš šios kompanijos ir man labai gaila, nes šita maloni mūsų pažintis, prasidėjusi kovido karštinės pradžioje baigėsi. Kol kas daugiau šių želė pirkti neplanuoju - laukti tenka ilgokai, akivaizdžiai permoku, o Lietuvoje nusipirkti tiesiog neįmanoma. Gaila, nes labai patiko tiek formulė, tiek efektas, tiek kvapai. Nors pastarieji ne visuomet, dažniausiai.


Produktas: BATH & BODY WORKS PacketBac "Japanese Cherry Blossom" antibakterinė rankų želė su japoniškų vyšnių žiedų aromatu
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nesausina odos
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje neįmanoma įsigyti
Tūris: 29 ml
Kaina: $ 1,75 US ant pakuotės. Aš mokėjau GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Neleiskite bakterijoms sugadinti jūsų dienos - apsisaugokite su Bath & Body Works PocketBac želėmis. Odą minkštinanti formulė nužudo 99,9% dažniausiai sutinkamų bakterijų, o kišenei draugiškas dizainas lengvai telpa mažiausiose kišenėse ir patogus rankose. Atskirai galima įsigyti ir dezinfekcinių želė laikiklių.
Naudojimas: įspauskite nedidelį kiekį į rankas ir masažuokite į odą.

Sudėtis: Aqua, Isopropyl Alcohol, Parfum, Carbomer, Propylene Glycol, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Wheat Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Elaeis Guinensis (Palm) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Honey Extract (Mel), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, CI 77007, CI 14700, CI 17200, CI 19140, CI 60730.

68% alkoholio


Poveikis. Dezinfekcinių rankų želė esminis poveikis yra rankų valymas ir visų baknerijų bei virusų sukėlėjų naikinimas, tad tikėtis visiška švelnios odai sudėties mano galva nėra labai protinga. Priemonė turi būti stipri, joje turi būti ir pakankamas kiekis alkoholio, išlaikyta gan švelni konsistencija ir maloni tekstūra. Šiuo atveju alkoholio yra 68% ir mano nuomone tai visiškai pakankamas kiekis, mat paprastai, pandemijų metu rekomenduojamos 70% alholio turinčios rankų dezinfekcinės priemonės. Gerbiu gamintoją už aiškų žymėjimą ant pakuotės.

Nedidukė, kompaktiška produkto pakuotė tiesiog fantastiškai talpni visur, patogi laikyti tiesiog kišenėje, na o esant reikalui, galima įsigyti ir specialius laikiklius, kurie leidžia priemonę prisegti kur nori ir būti bet kada pasiruošus dezinfekuoti rankas. Man labai gaila, kad Lietuvoje taip ir neatsirado šio gamintojo prekių pasiūla - manau turėtume pakankamą pirkėjų ir produktų gerbėjų ratą. O dezinfekcinis produktas, pandemijos ir ne tik pandemijos metu, turėtų būti kasdienybė. 

Nors priemonės sudėtyje nemažai odą potencialiai sausinančių ingredientų, tačiau turiu pagirti gamintojus - jokio odos sausumo nesijaučia, rankos jaučiasi puikiai ir ženkliai švaresnės nei prieš priemonės naudojimą. Savaime suprantama, - ne tas pats, kaip nusiplauti muilu ir vandeniu, bet geriau tokia želė, nei visiškai nieko. Produkto konsistencija susigeria tobulu laiku - pilnai spėju įmasažuoti produktą į rankas, bet laukti, kol susigers likučiai netenka. Vieni privalumai. Ir kvapas šios želė malonus, nors pakankamai intensyvus, tačiau kvepia gėlių žiedais ir primena brandų pavasarį medžiams žydint. 
Puikus. Tobulas, Nuostabus. Norisi kartoti. Kol kas tik pasidžiaugsiu paskutiniais likučiais. 
Gal dar bus progų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai