CLINIQUE All About Clean Liquid Facial Soap Mild - švelnus skystas veido prausiklis

Dar vienas pirmadienis, dar viena nauja savaitė ir tiesą sakant pastaruoju metu gyvenu egzistavimo etapu, leidžiu vieną dieną po kitos, laukdama, kol kažkas įvyks. Aš žinau, ko mes visi labai laukiame - beprotiškai laukiu remonto pabaigos, labai laukiu, kol galėsime pagaliau įsikelti į savo namus... prabėgo jau ilgi 5 mėnesiai ir nors jau matome judėjimą link pabaigos, tačiau dar labai labai daug nepadarytų dalykų. O kažkada terminas buvo rugsėjo pradžia... dabar, galbūt lapkritis, tačiau daug realiau atrodo gruodis, o gal ir prieškalėdinis laikotarpis. Gaila, kad viskas užsitęsė ilgiau ir nė vienas dėl to nesijaučiame gerai, esame pavargę gyventi svetimuose namuose, su keliais drabužiais ir labai saikingu daiktų kiekiu, ant kitų galvos. Juk suprantate, kai gyveni ne savo namuose, nemalonių situacijų visuomet kyla. Ką gi, vis dar galvoju, kad lapkričio pradžiai įsikelti pavyks, galbūt.
O kol kas labai noriu su jumis pasidalinti dar viena Clinique apžvalga - šį kart beveik baigėsi bandomas veido prausiklis, tad metas nuomonei nugulti į tinklaraščio puslapį.


Produktas: CLINIQUE All About Clean Liquid Facial Soap Mild - švelnus skystas veido prausiklis
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: nuprausti nešvarumus, riebalų perteklių, suteikti odai gaivos
Tinkamas tipas: mišriai odai
Labiausiai patiko: švelnus valymas
Labiausiai nepatiko: ne visi ingredientai sudėtyje saugūs
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 200 ml
Kaina: 200 ml - 28,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Skystas dermatologinis muilas, veiksmingai ir švelniai valo mišrią veido odą, pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių. Šis veido prausiklis yra lengvos gelinės tekstūros, švelniai valo, drėkina veido odą ir suteikia gaivinamąjį pojūtį. Prausiklis papildytas Natrio Hialuronatu, Aloe Barbadensis alavijo rūšimi ir Sacharoze. Nepalieka ant odos jokių nuosėdų ir ją atgaivina.
Naudojimas: Kiekvieną rytą ir vakarą sukamaisiais judesiais užtepkite šio bekvapio kreminio prausiklio ant sudrėkintos veido ir kaklo odos. Gausiai nuplaukite šiltu švariu vandeniu. Venkite tiesioginio patekimo į akis. Patekus į akis, kruopščiai plaukite vandeniu. Specialistai šia priemone nerekomenduoja valyti makiažo. Po prausimosi savo rytinėje ir vakarinėje odos priežiūros programoje naudokite atitinkamą Clarifying Lotion losjoną.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Aš turiu nedidelę minkšto plastiko tūbelę su užsukamu dangteliu - iš pradžių neatrodė labai patogus sprendimas, tačiau naudojimo eigoje įpratau ir dabar pavyksta išspausti net ir nedidelį priemonės kiekį į delną vienam naudojimui. Patinka man ir dizainas - pakuotė persimato, tad lengva sekti, kiek priemonės liko pakuotėje ir laiku pasirūpinti nauja. 
Žinoma, pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė - jos radau net kelias skirtingas versijas. Regis ankstesnioji buvo buteliukas su pompa, o dabartinė - buteliukas su atkemšamu dangtelio viršumi. Tokios konsistencijos produktui turėtų puikiai tikti. Dizainas liko lygiai toks pat, kaip ir mano turimoje mini - žalsvas plastikas ir alyvinės spalvos dangtelis. Skonio reikalas, šiuo atveju man nei truko, nei labai traukia akių.


Kvapas neutralus, gaivus aromatas. Gamintojas nenaudoja papildomų kvapiųjų medžiagų ir dėl labai sveikinu gamintoją - kur jau kur, bet prausiklyje jokių papildomų aromatų tikrai nereikia.

Konsistencija želinės tekstūros, skystoka.


Sudėtis: Water\Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Sarcosinate, Tea-Cocoyl Glutamate, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sucrose, Sodium Hyaluronate, Cetyl Triethylmonium Dimethicone PEG-8 Succinate, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria), Hexylene Glycol, Polyquaternium-7, Laureth-2, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulfate, EDTA, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.


Poveikis. Prausiklio pagrindą sudaro vanduo, natrio laureto sulfatas (SLS), druska, putojimą sukelianti medžiaga, valikliai. Sudėtyje yra šiek tiek alavijų sulčių, hialurono rūgšties, ramunėlių ekstrakto, vitamino E, odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų. Deja, ne visa sudėtis buvo parinkta itin saugiai: gamintojas naudojo nesaugų konservantą, pasirinko agresyvias putojimą sukeliančias medžiagas. Ir regis tie keli ingredientai yra didžiausia blogybė, nes poveikis tai labai geras.

Pirmiausia ką pastebėjau - prausiklis labai skalsus,  jei ant odos neturiu makiažo, man pakanka mažo lašelio nusiprausti. Tuo tarpu makiažui nuprausti reikia šiek tiek daugiau priemonės. Iš karto pastebiu, kad tušo nevalo, tokiam makiažui reikia makiažo valiklio, tačiau visus makiažo likučius plauna nepriekaištingai gerai. Prausiklis labai stipriai putoja (dėl sudėtyje esančio SLS), lengvai dengiasi ant veido odos ir juo galiu prausti ne tik skruostus, kaktą, tačiau ir akis bei odą aplink akis. Patekęs ant akių prausiklis nė trupučio neerzina odos, o jei ir patenka, nedegina, nedilgčioja ir neerzina. Nepastebėčiau, kad prausiklis labai gerai drėkintų veido odą, tačiau suteikia odai gaivumo, nuprausus oda atrodo  skaistesnė ir patikrinau - tikrai nepriekaištingai švari.

Patiko man šitas prausiklis - švelnus visai veido odai ir odai aplink akis, labai švariai prausia ir nesausina, suteikia gaivumo. O ir pati priemonė labai labai skalsi. Gal suabejočiau tik dėl SLS sudėtyje, ar naudojant ilgesnį laiką nepradėtų sausinti odos? Ir visgi su šiuo miniuku gyvenimas buvo labai lengvas ir malonus - labai patiko, greičiausiai pasvarstyčiau ir apie pilnos prausiklio pakuotės pirkimą, net ir su SLS ingredientu sudėtyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai