L'OCCITANE "Immortelle Divine" Cleansing Balm - prausimosi balzamas veidui

Šiuo metu naudoju toookį tušą, kurio tik veido prausikliu neįmanoma nuplauti, kur ten nuplauti, neįmanoma net pajudinti, tad į rankas reikia paimti rimtesnius valiklius. Tiesą sakant mano lengvam makiažui anksčiau visiškai pakakdavo prausiklio, bet šiuo metu, be rimto valiklio neįmanoma ir kaip sykis, jau kuris laikas turiu valomąjį L'Occitane aliejų, apie kurį šiandien noriu jums papasakoti.


Produktas: L'OCCITANE "Immortelle Divine" Cleansing Balm - prausimosi balzamas veidui
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: šalinti makiažą ir vandeniui atsparų makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ne toks skalsus, kaip makiažo valymo aliejus
Tūris: 60 g
Kaina: 39 Eur
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Tai pirmasis veido priežiūros žingsnis, kurio metu efektyviai pašalinamas net vandeniui atsparus makiažas ir nešvarumai. Balzamo tekstūros produktas susiliejus su vandeniu virsta aliejumi, kuris tirpsta ant odos, suteikia malonų komforto pojūtį.
Papildytas šlamučių eteriniu aliejumi, kuris pasižymi stangrinančiomis savybėmis, ir vitaminu E – jis veikia kaip antioksidantas, šis veido prausimosi balzamas suteikia gaivos ir spindesio.
Tinka visiems odos tipams, ypatingai brandžiai odai.
Naudojimas: vakare nedidelį balzamo kiekį pašildykite tarp delnų ir švelniai masažuokite sausą veidą bei akis. Rankas sušlapinkite vandeniu ir toliau masažuokite, kol balzamas virs šilko švelnumo aliejumi. Nuskalaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Priemonė atkeliauja rudos/ aukso spalvos kartoninėje dėžutėje, kurioje buvo nedidelė mentelė priemonei kabinti lauk - labai šaunu ir higieniška, kad nereiktų produkto kabinti lauk nešvariais pirštais vėl, vėl ir vėl. Balzamas supakuotas storo, sunkaus stiklo indelyje, užsuktame metalo imitacijos dangteliu. Stiklas ryškiai geltonos spalvos, kuri atitinka linijos produktų spalvą. Stiklinio indelio išvaizda atrodo prabangiai ir jaučiasi brangiai - iš ties tai man regis (pra)brangiausia kompanijos linija.

Kvapas. Jei bandėte Divine linijos bet kokį gaminį, tai kvapas yra lygiai toks pat visų linijos produktų. Kvepia maloniu žolelių bei kosmetikos aromatu, tačiau čia dar jaučiasi ir aliejaus aromatas.

Konsistencija neprimena balzamo, toks tirštas aliejus, košelė ar tai tirštas kremas. Balzamų aliejai paprastai būna sunkūs ir tiršti, šiuo atveju labiau tiršta košelė ar kažkas panašaus į kambaryje kiek pastovėjusį sviestą.


Sudėtis: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PEG-40 SORBITAN PEROLEATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CERA ALBA/ BEESWAX, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, POLYSORBATE 20, GLYCERYL DIBEHENATE, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE.


Poveikis. Valomojo balzamo pagrindą sudaro saulėgrąžų ir kokosų aliejai, emulsiklis, minkštiklis, augalinis aliejus, bičių vaškas, migdolų aliejus, emulsiklis, minkštiklis, šlamučių aliejus, taukmedžio sviestas, minkštikliai ir vitaminas E. Sudėtis labai saugi, apgalvota, pagrindui pasirinkti natūralūs aliejai.

Skonio reikalas, ar tokio tipo priemonės patinka ar ne - priemonė nuo odos šilumos lydosi ir skystėja, aliejus, švelniai masažuojant ant odos skaido makiažą ir tirpdo. Priemonė veikia greitai ir labai efektyviai, šalina tiek įprastą, tiek vandeniui atsparų makiažą. Tik su pastaruoju reikia ilgiau pamasažuoti odą. Produktas visiškai neerzina akių, tad saugu valyti ir akių makiažą. Žinau, kad daugelio žmonių baimė, jog toks aliejus/ balzamas gali kimšti poras - priemonė visiškai nekemša, bet masažuojant ant odos nesijaučia maloniai, norisi kuo greičiau nuplauti likučius. Tiesa, norint švarios odos naudoti tik valantį aliejų nepakanka - likučius būtina nuplauti su veido prausikliu.

Valomasis balzamas man patinka - valo puikiai, greitai ir švelniai. Ir visgi, aliejinės konsistencijos, t.y. skysti valomieji aliejai man patinka labiau ir pasirodė skalsesni. Pvz. L'Occitane valomasis aliejus buvo daug smagesnis naudoti, o ir pigesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai