ECODENTA "Minty Moisturizing" drėkinanti dantų pasta su hialurono rūgštimi, mėtų eteriniu aliejumi ir Kalident

Bandau pasakoti apie labai įvairius dalykus. Žinau, kad kiekvieno pomėgiai skirtingi: vienoms patinka skaityti tik apie dekoratyvinę, kitos ieško daugiau potyrių straipsnių, trečioms įdomu dar kiti dalykai. Man dantų pasta yra labai svarbi - noriu, kad ji ne tik būtų saugi naudoti, tačiau ir gerai valytų, apsaugotų dantų emalį, o jei dar balina iš viso puikiai. Pastaruoju metu naudojau labai sausinančias burnos ertmę pastas, tad kažkuriuo metu, pamačiusi parduotuvėje drėkinančią dantų pastą labai susidomėjau. Valant dantis burnos ertmę pastos beveik visuomet, o dažnai ir gana stipriai išsausina, o ką gali daryti drėkinanti dantų pasta? Ir dar su hialuronu? Pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: ECODENTA "Minty Moisturizing" drėkinanti dantų pasta su hialurono rūgštimi, mėtų eteriniu aliejumi ir Kalident
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, suteikti ilgai išliekantį gaivos pojūtį, drėkinti burnos gleivinę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: burnoje nėra sausumo pojūčio
Labiausiai nepatiko: valomasis efektas galėtų būti kiek geresnis
Tūris: 100 ml
Kaina: 2,26 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Magiškai atgaivina jūsų burną. Ši nepaprasta drėkinamoji formulė su Hialurono rūgštimi + Mėtos eteriniu aliejumi + Kalident stiprina emalį, šalina apnašas ir suteikia ilgai išliekantį gaivos pojūtį.
Naudojimas: vaikams iki 6 metų naudokite žirnio žirnio dydžio kiekį.

Sudėtis: Aqua*, Hydrated Silica*, Glycerin*, Sorbitol*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Calcium Hydroxyapatite*, Aroma, Titanium Dioxide*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid*, Mentha Arvensis Oil* (limonene), Xanthan Gum*, Cellulose Gum*, Sodium fluoride (1131 ppm F), Sodium Saccharin.

Sudėtyje yra natrio monofluorofosfato 1131 ppm F
98% ingredientų natūralios kilmės


Mano nuomonė. Ecodenta dantų pastos pakuotės visuomet labai patrauklios akims, man regis šio prekinio ženklo dizaineriai jau spėjo įsidirbti, sukurti patrauklius akiai ir skoningus dizainus. Šiuo atveju melsvų atspalvių pakuotė su vandens paveikslėliu iš kart kyla sąsajos su vandeniu, gaiva ir švara. Dantų pastos pakuotė minkšto plastiko, patogi išspausti priemonę, o platus dangtelis patogiai ir be jokių problemų užsisuka ir atsisuka. Pastos tūbelė dar atkeliauja kartotinėje dėžutėje, kuri mano nuomone nėra reikalinga, vis tiek visa ta informacija yra ant plastikinės pakuotės, tad ar būtina dar ir kartoninė? 

Dantų pasta gaivaus kvapo, vidutiniškai gerai suputoja ir vidutiniškai valo apnašas. Bene labiausiai pastoje stebina stiprus ir gaivus aromatas, kuris negriaužia net ir pažeistos burnos gleivinės ir suteikia daug gaivos. O kaip su burnos drėkinimu? Akivaizdaus drėkinimo nejaučiau niekada, tačiau jaučiu, kad valant dantis burna nė trupučio nesausėja, dantenų netraukia dėl sausumo. Pasta man visai patiko - valymas neblogas, kvapas pakankamai ilgai išlieka, gaiva jaučiasi, tačiau labiausiai stebina tas nesausinimo efektas - burnos gleivinė drėkinama, po dantų valymo nebereikia iš kart ieškoti stiklinės vandens, kad sudrėkinti burną. Visai patiko, nors valomojo efekto dantų pastų yra ir efektyvesnių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kažkaip trūksta ecodenta pastoms to valomojo efekto... Su Vytautas mineraliniu vandeniu man visai patiko, nors pradžioje šiek tiek per daug nemaloniai gelia dantenas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą