ESSENCE "You Better Work!" tinted day cream - atspalvį suteikiantis, vandeniui ir prakaitui atsparus, dieninis veido kremas "10 light"

Tai labas! Pagaliau grįžau iš atostogų namo ir puoliau kuopti namų kampus, skalbti ir lyginti kalną drabužių akimis vis nužvelgdama katino ir naujų augintinių bandymą draugauti. Sekasi sunkiai, ypač mano seneliukui katinui, tačiau tikiuosi, kad kaip nors, jei ne šią, tai kitą savaitę, po mėnesio ar kelių jiems kažkaip pavyks gyventi drauge. Tikriausiai kai augintiniai kiek labiau apsipras namuose, parodysiu juos instagrame ar šiek tiek papasakosiu kokiame atskirame įraše, tačiau šiandien ne apie tai. Šiandien vis dar noriu kiek daugiau papasakoti apie vieną iš priemonių lengvam vasariškam makiažui, kuris nebūtinai tiks tik vasarai, tačiau ir toms dienoms, kai norisi lengvo makiažo.

"Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame ar ką žinome, ar kuo tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome."
Johnas Ruskinas



Produktas: ESSENCE "You Better Work!" tinted day cream - atspalvį suteikiantis, vandeniui ir prakaitui atsparus, dieninis veido kremas "10 light"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: lengvas pojūtis ant veido odos
Labiausiai nepatiko: per mažai maskavimo
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lengvas, drėkinantis kremas su atspalviu suteikia matinį užbaigimą ir natūralų "no make-up" efektą, suteikia nepriekaištingą dengimą. Veido kremas tobulai tinka kai skubate - juo galite pakeisti savo įprastą makiažo pagrindą. Sudėtyje yra UV filtrų, kurie apsaugo odą nuo žalingų saulės spindulių.


Pakuotė. Plastikinė išspaudžiama tūbelė su atsukamu dangteliu apačioje. Pakuotė labai elementari, plastikas pakankamai minkštas lengvam priemonės dozavimui. Kalbant apie dizainą - visi "You Better Work" linijos produktai vienijami labai panašaus dizaino: juodai balta pakuotė su keliais melsvai-žaliais akcentais. Sakyčiau nieko itin įmantraus, tačiau ir nieko atstumiančio, o ir pats dizainas aiškiai skiriasi nuo kitų kompanijos gaminių, tad labai aiškiai matosi priemonių lentynose.

Kvapas gaivus, malonus. Visgi, šiuo atveju man kiek gaila, kad gamintojas renkasi naudoti kvapiąsias medžiagas kreminėje pudroje.

Konsistencija skysta, lengva, nesijaučia jokio pudriškumo ar sunkumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, TALC, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CYCLOPENTASILOXANE, SILICA, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PROPANEDIOL, CETYL PEG/ PPG-10/ 1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, LAURYL PEG/ PPG-18/ 18 METHICONE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, MAGNESIUM SULFATE, PROPYLENE CARBONATE, ISOSTEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SIMETHICONE, COCO-GLUCOSIDE, BHT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BENZOPHENONE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Gamintojas buvo labai tikslus šią priemonę pavadindamas atspalvį suteikiančiu kremu. Nors jo išvaizda labai primena makiažo pagrindą, tačiau priemonė nepaprastai lengva ant odos, jos visiškai nesijaučia, ją ženkliai patogiau padengti pirštais nei kempinėle ar šepetėliu. Beje, maskavimo priemonė visiškai neturi - jau kuris laikas pastebiu, kad mano fiksavimo pudra maskuoja pastebimai intensyviau nei šis kremas. Atspalvį suteikianti priemonė lengvai palygina veido odos spalvą, yra besvorė ant odos ir labai maloniai jaučiasi dienomis, kai renkuosi daryti "no makeup look" efektą ar tiesiog nenoriu dažytis, tik palyginti veido spalvos netolygumus. 


Nuotraukoje viršuje matote kairėje pusėje veidą be jokių makiažo priemonių, centre - tik atspalvį suteikiantis kremas - lyginant abi nuotraukas nesimato jokio labai akivaizdaus skirtumo. Dešinėje - pilnas makiažas, kur fiksavimą išgavau fiksuojančia pudra, ir veido kontūrus kiek paryškinau kontūravimo priemonėmis.

Gamintojas žada, kad produktas drėkins veido odą, tačiau turiu pastebėti, kad jokio drėkinimo aš nejaučiu, tad kaip įprastas dieninis veido kremas ši priemonė man visai netinka ir nepatinka. Tačiau ji labai šauni lengvo makiažo dienoms, kai nenoriu jausti makiažo priemonių ant veido, kai nesinori labai maskuoti ir slėpti, tiesiog lengvai palyginti veido odos spalvą. Tiesa, aš nepasakyčiau, kad priemonė atspari vandeniui, aš net nepastebiu kaip kremas išlieka dienos eigoje, tačiau karštomis dienomis išlieka geriau nei įprastos kreminės pudros.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai