#BODY WITH L❤V "Pink Passion" lūpų šveitiklis

Toli gražu ne visi kosmetikos gaminiai, kurie atsiduria mano namuose yra būtini ar reikalingi. Iš esmės namuose pakaktų vieno gero universalaus prausiklio, vieno gero drėkiklio ir galbūt vieno šveitiklio. O turime rinkoje - oho-ho... atskiri kremai veidui, rankoms, kūnui, kojoms, odelėms aplink nagus, lūpoms... Galiausiai ir šveitiklis, apie kurį šiandien papasakosiu man nebuvo labai reikalingas - lūpas nušveisti galima cukraus ir riebalo mišiniu; rankšluostėliu ar tiesiog dantų šepetėliu. Tačiau kai kažkada senai pabandžiau Lush lūpų šveitiklį, tiesiog įsimylėjau švelnių, glotnių lūpų efektą, malonius kvapus ir superinę konsistenciją. Lyg ir faina, bet nebūtina, tiesa? Žinia, Lush Lietuvoje nebėra, o poreikis žiemą turėti švelnias, glotnias lūpas tai niekur nedingo. Užmačiusi parduotuvėje lūpų šveitiklio pakuotę tiesiog susigundžiau ir nors nesitikėjau Lush potyrių bei produktų kokybės, tačiau galvojau, kad turi būti gerai.

"Išmintingiausias žmogus dar turi ką išmokti."
G. Santayana


Produktas: #BODY WITH L❤V "Pink Passion" lūpų šveitiklis
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o.. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nušveisti lūpų odą, suteikti joms švelnumo, glotnumo, pamaitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: net nežinau, tikriausiai tik kaina
Labiausiai nepatiko: palieka riebią plėvelę ant lūpų ir aplink
Tūris: 25 ml
Kaina: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Cukraus dalelėmis papildytas šveitiklis švelniai nušveičia lūpas. Sudėtis papildyta veikliosiomis medžiagomis, kurios suteikia lūpoms glotnumo ir švelnumo. Aliejai ir vitaminai aprūpina lūpas maitinamosiomis medžiagomis.
Sudėtyje yra: cukraus dalelių, aliejų, vitaminų.
Naudojimas: Tepkite švarias lūpas, švelniai masažuokite, nuvalykite servetėle.


Pakuotė. Dauguma lūpų šveitiklių supakuoti labai panašaus dydžio, išvaizdos indeliuose: apvalus plastikinis indelis skaidriomis sienelėmis užsuktas juodo plastiko dangteliu. Negaliu neatkreipti dėmesio į labai ryškų etikečių dizainą, kuriame visokios širdelės, hastagai ir holografinio efekto motyvai. Tiesiog... visa tai rožiniame fone atrodo beprotiškai mergaitiškai ar net vaikiškai. Mane nuoširdžiai erzino ir lietuviškos etiketės ir kainos lipdukas, užklijuotas ant originalios etiketės pakuotės dugne - viską teko lupti lauk, kad pasižiūrėčiau man reikiamą informaciją, o luposi tai sudėtingai, nepatogiai ir vis paplėšdavau tą tikrą etiketę nagu, taip sugadindama dalį teksto. Nagai irgi nestriksėjo iš laimės... 

Kvapas. Jei jau visa išvaizda atrodo labai 'saldžiai', tai ir kvapo nesitikėjau labai jau kitokio. Man aromatas priminė saldainius, kažką saldaus, bet tik uostant iš pakuotės. Naudojant lieka tik kiek saldumo ir daug parafino kvapo.

Konsistencija minkšta, riebi košelė su nedideliu kiekiu aštrių cukraus granulių.


Sudėtis: Sucrose, Helianthus Annus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Persica Kernel Oil, Trohydroxystearin, Parfum, Olea Europaea Fruit Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Paraffinum Liquidum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 17200


Poveikis. Tikriausiai jau po pirmojo prisilietimo aš nusivyliau priemonės konsistencija: ji minkšta, gal net per skysta, o šveičiamųjų dalelių tiesiog per mažai. Iš ties man nepatinka pojūtis ant lūpų, šveičiamųjų dalelių tenka paieškoti masėje, lūpos lyg ir masažuojamos. Tačiau efektas labai jau minimalus, tik šiek tiek veikia pašerpetojimus, bet aš nesijaučiu nušveitusi lūpų. Apie ką aš? Po Lush šveitiklio lūpos visuomet būdavo švelnios, minkštutės, be jokių sausų odelių. O čia - tiesą sakant jokio švelnumo, jokio glotnumo ir lūpos menkai skiriasi nuo to, kurios buvo prieš šveitimą.

Nepatinka man ir ant lūpų paliekamas riebalo sluoksnis, kuris primena sintetinį sviestą ar tai parafiną. Net ir nuplovus šveitiklio likučius vandeniu tas riebalas lieka ant odos, nebent nuplaunu muilu ar tai veido prausikliu. Nuplaunu, mane labai erzina, nors suprantu, kad tas riebalas paliktas tikriausiai suteikti apgaulę, neva priemonė maitina. Apskritai tai kokybė prasta, visiškai manęs netenkina, man nepakanka šveitimo, riebalas ant odos erzina, maitinimo nerasta. Apmaudu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai