2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Ir paskutinis tendencijų įrašas apie akinius ir saulės akinius. Anksčiau maniau, kad akiniai skirti tik vasaros sezonui, o rudens metu juos tiesiog nukišdavau kur į stalčių iki ateinančios vasaros. Prireikė kelių metų, kol pastebėjau, kad būtent po žiemos aplink akis atsirado daugiau raukšlelių ir nors saulė žiemą nėra tokia aktyvi, bet spinduliai atsispindėdami sniege akina ženkliai labiau nei ryški vasaros saulė. Tad akinių reikia, nebūtinai tokių pat kaip vasarą, bent jau man rudenį norisi kitokių, o jei jums norisi žinoti kokios formos, spalvos ir detalės bus madingos šaltuoju metų laiku, - kviečiu jus paskutiniam šio sezono tendencijų įrašui.

ČIA

1. Apsauginių akinių stiliaus


2. Dideli kvadrato formos


3. Itin dideli


4. Apvalūs


5. Aviatoriai


6. Katės akies formos


7. Labai siauri


8. Įvairių nestandartinių formų


9. Be rėmelių


10. Dekoruotas akinių viršus


11. Balti plastikiniai rėmeliai


12. Derančios spalvos stikliai ir plastikiniai rėmeliai


13. Geltonos ir oranžinės spalvos stiklai


14. Rožinės spalvos stiklai


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens žiemos saulės akinių ir akinių tendencijose?

2020/2021 rudens - žiemos sezono metu galima labai aiškiai pastebėti, kaip akinių tendencijos nuo praėjusiais sezonais itin madingų plonų/ siaurų akinių formų pamažu vis labiau akcentuoja didesnius saulės akinius, kurie dengia vis daugiau ir daugiau veido. Tarp šios krypties sprendimų dominuoja didžiuliai kvadratiniai akiniai ir oversized tipo įvairių formų akiniai. Tarp tendencijų yra ir itin praktiškų, klasikinių sprendimų. Nesenstančio aviatoriaus formoms pasiūlyti plastikiniai ir kiek storesni rėmeliai; katės akių formos akiniai ar tiesiog tradicinės oversized akinių formos.

Jei nesinori išbandyti naujų formų, drąsiai galima pažaisti su spalvomis ir tekstūromis. Šį sezoną itin populiarūs plastikiniai rėmeliai, ypač balti arba derančios spalvos rėmeliai ir stiklai. Pati populiariausia stiklų spalva be abejonės šį sezoną geltona ir jos atspalviai - nuo oranžinių iki gintaro spalvos. Spalva dominuoja ir rėmeliuose, tad jei jau rinktis spalvą siūlyčiau išbandyti geltoną. Iš įdomesnių sprendimų rožinės spalvos stiklai, kurie lyg ir nesiderina su šaltuoju metų laiku, tačiau ne visos tendencijos visuomet būna logiškos ar/ ir praktiškos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai