DANIELLE LAROCHE Vitamin C veido serumas su vitaminu C visų tipų odai

Pastaroji savaitė mūsų namuose kiek įtempta - sloguoja, stipriai sloguoja vaikas ir jo negalime vestis į darželį, tad... tenka dirbti iš namų ir bandyti laviruoti derinant darbinius reikalus ir sergančio vaiko priežiūrą. Vienai dienai vedžiausi vaiką į darbą, tačiau ten jam išbūti labai sudėtinga, tad gana greit atsisakiau tokios minties. Apskritai tai man labai pasisekė su šituo darbu - dar negirdėjau nei vieno priekaišto dėl vaiko ligos, kai anksčiau tik ir girdėdavai, kaip draugių darbuose visi dūsaudavo, kad "ir vėl tavo vaikas serga" ir pan. Aš šiame  darbe turiu visas galimybės dirbti iš namų, turiu galimybę be jokių baimių pasiimti nedarbingumą vaiko priežiūrai be kreivų žvilgsnių ar kažkokių išsakytų ar neišakytų darbdavių priekaištų. O vaikai serga, gal maniškis ne taip ir dažnai, rečiau, bet vistiek vis suserga. Aišku, priežiūra dalinamės su vyru, tenka kelias dienas pabūti ir vienai ar kitai močiutei, tačiau iš esmės tai turime labai lanksčius darbus. O po darbų - manęs laukia blogas ir suplanuoti įrašai. Pastaruoju metu apsidairiusi vonioje vis dar matau krūvą priemonių, apie kurias jums nespėjau papasakoti, kažkodėl atidėjau įrašus ar pastūmiau į netrukus laiko periodą. Tas netrukus su kai kuriais užtruko labai ilgai. Va pavyzdžiui - jau nebenaudojamas veido serumas su vitaminu C iš Danelle Laroche, apie kurį labai noriu papasakoti ir palikti atsiliepimą bloge. Nebeatidėliojam!

"Tu pats turi būti tas pokytis, kurį nori matyti pasaulyje."
M. Gandhi


Produktas: DANIELLE LAROCHE Vitamin C veido serumas su vitaminu C visų tipų odai
Gamintojas: "B4U" Ltd., Pagaminta Izraelyje
Paskirtis: stangrinti, saugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio, išlyginti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija   
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 50 ml
Kaina: 16,99 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Inovatyvus serumas sukurtas kovai su senėjimo požymiais. Praturtintas vitaminu C, išlaiko odą sveiką ir stangrina. Greitai įsigeria, saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Sudėtyje esantis vitaminas E, jūros dumblių ekstraktas ir cinkas išlygina odos tekstūrą.
Naudojimas; paskirstyti serumą ant švarios odos, kol priemonė visiškai įsigers.


Pakuotė manau ir buvo pagrindinis aspektas, dėl kurio aš įsigijau būtent šį vitamino C serumą. Žinoma, kad suveikė ir daugiau aspektų - tarkim vienas jų buvo tai, kad serumas yra iš Izraelio. Bet taip, pirmą didžiausią įspūdį padarė kartoninė dėžutė, kuri gal ir neatrodo labai įmantriai, tačiau baltas fonas, sidabriški, atspindintys krašteliai ir raudoni akcentai patraukė mano dėmesį. Viduje tvirto kartono dėžutės - matinio stiklo buteliukas su sidabro imitacijos pompa. Pompa iš ties plastikinė, apipurkšta metalo imitacijos plėvele, kuris naudojimo eigoje ima luptis ir pasimato baltas plastikas. Tikriausiai vidinė pakuotė paliko ženkliai mažesnį įspūdį, tiek kad pirkdama vidinės pakuotės aš visiškai nemačiau ir neįsivaizdavau, kas priemonės viduje. Buteliuko pompa reikalui esant gali būti atsukta, dozuoja tolygiai, vienodo dydžio lašeliais ir naudojimo eigoje nė kart nebuvo užstigusi ar sukėlusi nepatogumų.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau kvapas nėra nei malonus, nei kažkoks labai įspūdingas: kvepia gaiva, druska ir gal vandeniu. Hmm.... gal tai jūros kvapas? Bet tikrai ne Baltiškosios. Keistokas man šis kvapas ir mano uoslei nelabai patiko - visa laimė kad neerzino, nebuvo labai intensyvus; nors ir išliko gana ilgai ant veido odos.

Konsistencija skystoka, primena, kaip itin lengvo kremo arba kiek tirštesnio serumo, tekanti.


Sudėtis: Aqua, Methyl Gluceth-20, Propylene GlycolSaccharide Isomerate, Porphyridium/ Zinc FermentPEG-32Glycerin, PhenoxyethnolEthylhexylglycerinTriethanolamine, CarbomerGlyceryl Stearate, Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Maris Sal, ChlorphenesinCaprylic/ Capric Triglyceride, AllantoinPolymethyl Methacrylate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-Isomethyl IononeAmyl Cinnamal, Benzyl SalicylateButylphenyl MethylpropionalCitronellol, Coumarin, Eugenol, GeraniolHexyl Cinnamal, Linalool.


Poveikis. Iš ties turiu, tiesiog privalau pagirti labai malonią konsistenciją, ji lengvai masažuojasi į odą, greit susigeria. Priemonės tekstūra švelni, jaučiasi sudėtyje esantis silikonas. Serumas visiškai neapsunkina odos ir nepalieka absoliučiai jokio lipnumo. Apskritai kalbant apie sudėtinių dalių sąrašą esu labai nusivylusi priemone. Serumo pagrindą sudaro vanduo, tirpikliai ir drėkiklis. Net 8-tas ingredientas yra konservantas phenoxyethanol, kurio sudėtyje yra apie 1% ir tai reiškia, kad tie 7 ingredientai sudaro priemonės pagrindą, tiksliau 99% serumo! O ten nieko labai naudingo, apart drėkiklio ir antioksidanto, nelabai ir yra. Visi gerieji ingredientai sudaro labai menką serumo dalį. Priemonė turi daugokai vidutinio saugumo ingredientų ir krūvą žalingų, pavojingų. Tarp krūvos abejotinų ir tokie, kurie gali erzinti akis, galimai karcerogeniški, turintys pavojingų priemaišų, sukeliantys alergijas, pažeidžiantys odos apsauginį barjerą, pagaliau sausinančių! 

Todėl tikriausiai natūralu, kad ir poveikiu aš nesu sužavėta - ką gali daryti priemonė su tokia skurdžia sudėtimi? Priemonė šiek tiek padrėkina odą, tačiau efektas labai momentinis ir trumpalaikis. Pastebiu, kad ir kiek paskaistina, dėl ko gali susidaryti vizualinė apgaulė, kad serumas jaunina. Iš ties nejaunina, odos stangrumo jokio nepastebėjau. Po kelių dienų (4-6 d.) nuolatinio naudojimo pastebiu ant veido susidariusius gana skausmingus poodinius spuogus. Bandžiau ieškoti kas kaltas, vis kaitaliojau produktus ir tik sustojus naudoti šitą serumą oda pasitaisė, o pradėjus ir vėl naudoti - susidarė nauji spuogai. Tad arba priemonė tiesiog kimšo odą arba kažkuris ingredientas tiesiog suerzino. Sunaudojusi kiek daugiau nei pusę, tiesiog padėjau, o likučius sutepiau rankoms. Prastas šitas serumas, mačiau, kad šiuo metu yra pakeista pakuotė, bet sudėtis... net nežinau, jei ji liko tokia pati, tai kodėl? O gal netiko tik man?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai