MACADAMIA Natural Oil Deep Repair Masque - atstatomoji kaukė sausiems, pažeistiems plaukams

Kaip jūs laikotės? Jaučiuosi taip, lyg 100 metų nebūčiau rašiusi bloge. Iš tiesų tai paprasčiausiai kasdien nebeturėdavau jėgų dar ir blogui. Jau savaitę mūsų įmonės kolektyvo visi padaliniai dirba iš namų, viename iš padalinių korona, ne mūsų, bet vistiek. Tai visi draugiškai dirbam per nuotolį, kaip pavasario metu, tik kol kas dar pravaikštų neturime, bet visko gali būti. Na ir vėl susirgo mano vaikas, tiesiog sekmadienį sušilo ir vėjukas perpūtė, tai va, bandom išgyventi: dirbu, prižiūriu vaiką, svarbu laiku ir pusryčius, pietus paruošti, vaiką užimti ir darbus nudirbti. Kokybė darbų kol kas nenukenčia, bet po 5 valandos jaučiuosi kaip skuduras išgręžta, o dar ir vakarienę paruošti ir krūvos namų ruošos darbų. Tad va, tokia kiek sunkoka savaitė, reikalaujanti labai daug energijos, dėmesio, koncentracijos ir gebėjimo laviruoti. Liko diena ir būsim išgyvenę pirmąją. Šiandien jau nuo ryto sau iškėliau uždavinį - trūks plyš paruošti jums naują apžvalgą, tad žiūriu kas planuose ir pasakoju jums apie plaukų kaukę, garsiąją Macadamia kaukę, kurią savu laiku, prieš kokį penkmetį išbandė bemaž visos, o aš tą traukinį tuo metu praleidau, Tad bandžiau dabar ir skubu pasakoti jums.

"Patardamas ieškok, kuo padėti, o ne patikti."
Solonas


Produktas: MACADAMIA Natural Oil deep repair masque - atstatomoji kaukė sausiems, pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Macadamia Beauty" LLC, Pagaminta JAV
Paskirtis: maitinti, atkurti pažeistus plaukus, suteikti žvilgesio
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: glotnumo efektas
Labiausiai nepatiko: apgaulingas efektas - kaukė plaukų negydo
Tūris: 236 ml
Kaina: 27,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Cascada, pigu.lt ir kt.

Ką žada gamintojas: Macadamia giluminio plaukų atstatymo kaukė įsiskverbia į vidinius plauko sluoksnius ir atnaujina pažeistas plauko ląsteles, kad plaukai vėl žvilgėtų ir taptų elastingi. Sudėtyje suderinti Macadamijos ir Argano aliejai su arbatmedžio ir ramunėlių aliejais bei alavijų ir jūros augalų ekstraktais. Giliai maitina plaukus, efektas jaučiamas ilgą laikotarpį. Stipresnis plaukų kondicionavimas bei rekonstrukcija. Macadamia kaukė yra atgaivinantis plaukų rekonstruktorius, skirtas sausiems, pažeistiems plaukams.
Naudojimo būdas: nedidelį kiekį kaukės patrinkite tarp delnų ir tepkite ant drėgnų plaukų. Paskirstykite tolygiai. Intensyvesniam plaukų maitinimui, užtepkite nedidelį kiekį Macadamia aliejuko. Palaikykite 5-10 minučių, kad naudingosios medžiagos įsiskverbtų į plauko šerdį. Procedūrai atlikti nereikia šilumos. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Formuokite plaukus kaip įprasta. Macadamia kaukė yra intensyvi, maitinanti plaukus priemonė, todėl neturėtų būti naudojama dažniau, nei 2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Žalias plastiko indelis su užsukamu dangteliu. Pakuotės forma nėra niekuo išskirtinė nuo kitų plaukų kaukių, gal tik dugnas kiek susiaurėjantis, tačiau ir tai tikrai nėra išskirtinis indo požymis. Kaukės dizainas tikriausiai žinomas daugumai merginų: augaliniai motyvai rudame fone, nekintančio šrifto kompanijos užrašas žaliai ir kaip ir viskas. Pati plaukų kaukės pakuotė kelis kartus keitėsi, tačiau principai ir spalvinė gama išliko lygiai tokia pati.

Pakuotę patogu paimti į rankas naudojimo metu, paprasta atsukti ir užsukti ir iki pilnos laimės man pritrūktų kokio apsauginio dangtelio ar membranos po atsukamu dangteliu - ir priemonę šiek tiek apsaugotų, ir naudoti patogiau kai indelis apvirsta, priemonė neištepliotų dangtelio. Kita vertus didelės bėdos nėra - dabar keliaujam mažai, saugomės, dažniau liekam namuose, tad ir kosmetikos vežiotis nereikia.

Kvapas gan keistas, stiprokas. Uostant iš indelio labai sunku suprasti kuo kaukė kvepia, tačiau ant plaukų labiausiai primena saldainius - ledinukus. Kvapas išplovus plaukus susilpnėja, tačiau jaučiamas dar gerą pusdienį po plaukų plovimo.

Konsistencija kreminė. Plaukų kaukė vidutinio tirštumo, slidi.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Parfum, DimethiconeMacadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Aminomethyl Propanol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Sodium PCATrideceth-12Benzoic Acid, Butylene GlycolChlorphenesin, PhenoxyethanolSorbic Acid, CI 15985, CaramelButylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tikriausiai apie kaukės naudojimą visi kuo puikiausiai žino: užtepi, palaikai, nuplauni. Kartą savaitėje, tad diskutuoti ar rašyti net neverta. Šios kaukės pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai ir antisatikas. Priemonės sudėtyje nemažai silikonų, tad galima tikėtis, jog ši priemonė suteiks plaukams daug glotnumo, minkštins ir suvaldys pasišiaušimą.

Gamintojas pabrėžia, kad kaukė skirta giluminiam plaukų atstatymui, kad priemonė įsiskverbia į plaukus ir atkuria pažeistas plauko ląsteles. Iš tiesų toks aprašymas yra apgaulingas - vargu ar minkštikliais ir silikonais praturtinta kaukė gali pagydyti pažeistus plaukus, juos pamaitinti ar suteikti ilgalaikį efektą. Tačiau kaukės poveikis, kad ir momentinis, džiugina. Kaukė nepriekaištingai suglotnina plaukus, suvaldo pasišiaušusius plaukus, palengvina jų šukavimą ir suteikia minkštumo, neįtikėtino švelnumo bei blizgesio. 

Tikrai neblogai, ypač šiuo metų laiku, kai lauke vėsoka, patalpos šildomos. Plaukai ima šiauštis, elektrintis. Su kauke plaukai atrodo tvarkingiau, mažiau šiaušiasi, glotnesni, malonūs liesti. Tačiau tikrai nepagydyti ir tikrai ne maitinami. Man visai patiko, bet tikrai netapo mylimiausia - man daug labiau patiko Keune plaukų kaukė, kurios efektas plaukams stipresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pastaruoju metu nebenaudoju nei plaukų kaukių, nei balzamų - pastebėjau, kad jie tik apsunkina plaukus, padaro juos kažkokius riebius. Nebenaudoju - ir jokios tragedijos neįvyko, be jų dar geriau :D Bet, aišku, čia kiekvienam individualiai...
    Beje, dar pastebėjau, kad pvz., kokosų aliejus mano plaukams visiškai netinka - ir nesvarbu, ar jį naudojau gryną, ar priemones su juo - sausina plaukus, dirgina galvos odą - atsiranda spuogelių... :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai labai nuo plaukų priklauso - be kaukės esu liūtas, kuriam veliasi tragiškai plaukai, šukuojant tokiu atveju išpešu daug. Kuo riebesnės kaukės mano plaukui, tuo normaliau jie atrodo :D

      Bet tikriausiai naudojate kažkokį aliejų ar plaukų formavimo priemonę? Ar apsiribojote tik šampūnu?

      Panaikinti
  2. Na darbas is namu turi ta privilegija, kad nereikia skubeti. Galima plaukus issidziovinti neturaliai, o ir kitu priemoniu reikia kur kas maziau naudoti. Susisegi ar susirisi plaukus ir viskas. Jokiu imantrybiu nereikia.
    U

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, pritariu, savotiški privalumai yra. Tikriausiai kaip kam - man tai norisi į darbą, gal jaučiuosi namie atsisėdėjusi per tuos mamystės metus :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą