CATRICE Blush Artist Shading Palette - skaistalų paletė "020 CorAll I Need"

Naudojam ką turim? Tikrai taip, mano kosmetinę per pastaruosius mėnesius papildo tik naujas tušas, o viso kito ir taip turiu per akis. Kalbant apie dekoratyvinę kosmetiką, turiu idėją, norą ar tai mintį (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi) savo kosmetiką sumažinti iki visiško minimumo. Tiesiog norisi viską sutalpinti į vieną stalčių, turėti vieną pudros buteliuką, minimaliai akių šešėlių ir daug mažesnį kiekį lūpų dažų. Manau po truputį reikės mesti lauk senesnius produktus ir kodėl aš juos laikiau? Tikriausiai kažkada atrodė daugiau turėti yra geriau? Nors tai visiška apgaulė... Na o kol kas dekoratyvinės kosmetikos įrašai bus apie tai, ką jau turiu, ką jau naudojau, bet kažkodėl neaprašiau. Šį kart - apie skaistalų paletę iš Catrice.

"Aš suprantu, kad televizija mane lavina. Kiekvieną kartą, kai kas nors įjungia televizorių, einu į kitą kambarį ir skaitau knygą."
G. Marxas


Produktas: CATRICE Blush Artist Shading Palette - skaistalų paletė "020 CorAll I Need"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paletės idėja
Labiausiai nepatiko: prastai pigmentuoti
Tūris: 10 g
Kaina: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Paletėse yra trys itin derantys atspalviai, kiekvienas jų sukuria natūralius šviesą atspindinčius spalvų akcentus. Skaistalų tekstūra yra ilgai išliekanti ir švelni. 


Pakuotė. Skaidraus plastiko paletė, ant kurios apačios - rožinis lipdukas su visa informacija apie pakuotę, o dangtelis papuoštas sidabrinės spalvos užrašais. Apmaudu, bet tie užrašai labai greit nusitrina net jei paltelė ramiai sau guli dėžutėje ir atrodo nusitrinti nelabai turi kur. Neįsivaizduoju šios paletės kosmetinėje - pakuotė tikriausiai itin greit atrodytų labai prastai. Nedaug pasitikėjimo kelia ir uždarymas - vienoje pusėje plastikas jau senokai įskilo ir tik vienas metaliukas jį vis dar padoriai laiko ant pakuotės. Žodžiu pigi pakuotė, pigiai pagaminta, bet svarbiausia gi ne išvaizda, o turinys? Nors paletėje esančios trys spalvos atrodo gan neblogai atskirtos viena nuo kitos, tačiau kažkiek vistiek pasimaišo tarpusavyje - sutinku, žinau, kad būna ir prasčiau sudėtų spalvų, tačiau tikiu, kad buvo galima ir geriau.

Kvapas visiškai neutralus ir natūralus - gaminys nepakvėpintas ir tai labai džiugina.

Konsistencija sausesnė nei pageidaučiau, pudrinė. Apskritai visos trys spalvos konsistencija kiek skiriasi viena nuo kitos - sausiausia ir labiausiai byrėti linkusi šviesiausia, paskui tamsiausia ir tik vidurinioji daugiau mažiau vidutiniška.


Sudėtis: MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETYL DIMETHICONE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

UND/AND
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETYL DIMETHICONE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Nebandyta su gyvūnais.
Tinka veganams.


Poveikis. Paletėje trys rausvos - koralinės spalvos. 

- Pirmoji  tamsiai rožinė, ryški su daugokai blizgių dalelių. Šį atspalvį aš galiu rinktis tik vakare ar prie dirbtinio apšvietimo - natūralioje dienos šviesoje atspalvis mano odos atspalviui kiek per tamsus, net ir šiuo metu, kai turiu dar kiek iš vasaros užsilikusio įdegio. Na, arba dramatiškam, ryškesniam makiažui sukurti, tačiau mano odai toli gražu netinka kasdienai, o ir blizgučiai skaistaluose šiuo metu man tikrai nėra prioritetas ar mėgiamas dalykas - mėgstu kiek natūralesnį efektą.
- Vidurinioji spalva yra pati universaliausiai - rožinė matinė, standartinė skaistalų spalva, kuri tiks beveik kiekvienai lietuvaitei.
- Paskutinis atspalvis man pasirodė didžiausias nesusipratimas. Labai prastai pigmentuota spalva ant odos paprasčiausiai nesimato, yra per šviesi, blizgučių labai daug, tad skruostams po kelių bandymų jau nebebandau  - jei kada ir esu panaudojusi, tai tik kaip hailaiterį. Manau, kad net ir popieriaus baltumo merginoms tokia skaistalų spalva nebūtų tinkama.

Visos trys spalvos sausos ir lengvai byra, turiu pastebėti, kad visoms trims trūksta pigmentacijos. Imant šepetėliu tenka jį bent porą kart iš visų pusių padažyti į atspalvį, kad skaistalai bent jau matytųsi. O ryškesniam efekui ir pavargti tenka. Nepasakyčiau, kad sluoksniuotųsi labai gražiai - pavyksta, tačiau dengti sunku, reikia daug kruopštumo. Visos spalvos sunkiai sklaidosi ir tai labiausiai matosi dažantis su ryškiausia.


Neišlieka šios spalvos visą dieną - niekaip. Kelios valandos, gal pusdienis ir didžioji dalis skaistalų tiesiog nusitrina lauk. Aš skaistalų nesaugau, liečiu ir veidą rankomis, ypač kai galvoju. Tad tikriausiai natūralu, kad daug nutrinu, nutrinu netolygiai ir man norėtųsi tokios kokybės produktą tiesiog padengti bei atnaujinti pakartotinai. 

Kokia mano nuomonė - prasta. Skaistalai nekokybiški, prastai pigmentuoti, byra, sunkiai sklaidosi ir nelabai tolygiai dengiasi. Yra geresnių, ženkliai geresnių, kad ir  tie patys Catrice vienetiniai (ČIA, tik ar jie dar yra prekyboje?) ir visai nesvarbu, kad kaina nedidelė - jau geriau sumokėsiu dvigubai, trigubai pigiau, bet turėsiu produktą, kurį smagu, malonu naudoti ir rezultatai nuolat džiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Taip, dekoratyvinei kosmetikai atejo juodi laikai. Jos praktiskai nebereikia. As tiesa kartais pasidazau dirbdama on line rezimu, kai jungiuosi su vaizdu. Jei be jo tikrai nesivarginu. Einant greit apsipirkti makiazo nereikia. Na nebent paakius pamaskuoju. Ir viskas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lygiai taip pat ir aš - makiažu šiuo metu naudojuosi labai retai. Tikriausiai ir jau amžius, kai norėjosi turėti ir tą ir aną ir dar kažką, - praėjo 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą