REVOLUTION "Lip Amplification" ilgai išliekantis lūpų blizgesys "Epic Love"

Nepaisant to, kad karantinas, atėjo ruduo ir man vėl norisi dažyti lūpas, tiesa dėl kaukių ir patogumo, dažniausiai renkuosi lūpų blizgesius. Nusiimu kaukę ir pasidažau, jei jau užsidedu su dažais, žinoma, tenka keisti kaukę, ji ištepa spalvotu blizgesiu, tačiau pasidažyti lūpas labai smagu. 
Ta proga man labai norisi papasakoti apie pastaruoju metu labai dažnai dėvimą lūpų blizgesį iš Revolution, kurio neutrali spalva puikiai tinka kasdienai, kurio blizgus užbaigimas pagyvina makiažą ir suteikia veidui skaistumo.


Produktas: REVOLUTION "Lip Amplification" ilgai išliekantis lūpų blizgesys "Epic Love"
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni, riebi konsistencija
Labiausiai nepatiko: netampa matinio efekto
Tūris: 7 ml
Kaina: £3.36
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Ilgai išliekantis lūpų blizgesys ir intensyvi spalva.


Pakuotė. Lūpų blizgesys standartinėje, skaidraus plastiko tūbelės formos pakuotėje su juodu, užsukamu dangteliu. Tūbelę dizaineriai papuošė aukso spalvos užrašais. Visgi gražiausia man pasirodė kartoninė blizgesio dėžutė - juodos matinės spalvos ir aukso užrašai atrodo labai patraukliai ir net šiek tiek prabangiai. Iškirptas kartone langelis leidžia pasižiūrėti į spalvą dar neatidarius pakuotės. Ir kaip gaila, kad būtent kartono dėžutę, ypač tokių kosmetikos priemonių, mes išmetame pirmiausia.

Lūpų blizgesio apslikatorius kirstos formos, su minkštais plaušeliais, tad ir lengva pasidažyti kontūruose ir labai patogu dengti spalvą.

Kvapas neutralus. Gamintojas nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje.

Konsistencija kreminė, tanki, tirštoka.


Sudėtis: Octyldodecanol, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Talc, Silica, Polypropylene, Propylparaben, BHT.
+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 42090, CI 77742


Poveikis. Man labai keista, kad šitas produktas vadinamas lūpų blizgesiu, nes labiau primena skystus lūpų dažus, nei lūpų blizgesį - jo konsistencija tanki, intensyviai dengianti, jaučiasi miltelių ir šiokio tokio sausumo. Tokios paprastai būna skystų lūpų dažų formulės. Produktas labai lengvai dengiasi ant lūpų odos, aplikatoriumi paprasta nubrėžti tikslų norimą kontūrą.

"Epic Love" atspalvis prislopintas nude rožinis atspalvis, nors perkant internetu labai panašu buvo į tradicinį nude. Lengva spalvą renkantis iš ekrano, suklysti... Kažkada tokios rožinės nude buvo vienos mano mylimiausių, dabar labiau mėgstu į rudumą. Priemonė labai intensyviai pigementuota, tačiau dengiant plonesniu sluoksniu galima išgauti kiek lengvesnį atspalvį. Priemonė esant reikalui labai lengvai sluoksniuojasi ir atspalvis šiek tiek ryškėja.


Šie lūpų dažai nėra matiniai. Pirkdama tikėjausi, kad atspalvis bus matinis ir leis ilgiau džiaugtis priemone ant lūpų. Pradžioje padengus atspalvis labai intensyvus, dėvėjimo eigoje blizgesys šiek tiek prislopsta, bet niekad netampa pilnai matiniu.  Priemonės konsistencija labai maloniai jaučiasi ant lūpų odos: nesausina, nedirgina, neparyškina lūpų nelygumų ar sausų plotelių.  Tačiau nusivalo greitai - prie bent ko prisilietus lieka dėmės, ypač šviežiai pasidažius. Eigoje atsparumo atsiranda kiek daugiau, bet šis blizgesys visuomet tepa bei palieka pėdsakus.

Mano pojūčiai naudojant šį blizgį net labai geri: priemonė labai maloniai jaučiasi ant lūpų, nėra lipnumo jausmo, spalva labai intensyviai pigmentuota. Tačiau atspalvis neturi atsparumo bei palieka pėdsakus ant puodelių, stiklinių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai