#87/2021 Spalio mėnesį baigiau

Paprastai baigtų priemonių įrašą jums rengiu pirmąją naujo mėnesio dieną, tačiau vakar visą dieną lankėme kapus - aplankyti reikia nemažai, keli skirtingi miestai ir miesteliai, visur vakar susidūrėme su nemenkomis spūstimis, tad ir užgaišome beveik visą dieną. Grįžus į Klaipėdą nebesinorėjo nieko... ir visgi pagarbą protėviams atiduoti abu jaučiame pareigą. Pernai, pagal rekomendacijas kapelių nelankėme, o šiais metais - būtinai. 
Na ir virusą kažkokį dar vakar sugebėjau pagauti - visą parą vėmiau, kažkas panašaus į rotą, kai niekaip neatsigauni. Keista, tačiau šiandien nebėra jokio pykinimo - liko tik silpnumas Visi negalavimai praeityje, tad metas jums pristatyti spalio mėnesio baigtus produktus. 


Kūno priežiūrai

Nors skirtas vasarai, po deginimosi, tačiau pabaigiau tik dabar. Sudėtis puiki, pienelis nešaldo odos, jis intensyviai drėkina, tad sausai odai labai tiko. Gan ilgas drėkinimas, greitas susigėrimas ir visai gera sudėtis.
Pakartočiau.

Nebeplanuoju šiais metais keliauti, tad atsisveikinu su Nivea apsauginiu saulės losjonu. Priemonė tikrai nebloga apsaugai nuo saulės, saugo nuo nudegimų, tačiau nebuvau labai patenkinta sudėtinėmis dalimis,
Gal kartočiau.

Puiki, labai veiksminga priemonė tiek nuo nemalonaus kvapo, tiek nuo prakaitavimo. Nė karto neištepė drabužių, nė karto nenuvylė veiksmingumu, - net ir aktyviausią dieną nemalonių kvapų nebuvo. Nors sudėtimi galima abejoti, tačiau dezodorantui aš renkuosi jaustis saugiai.
Mielai kartočiau.

Plaukams

Putas dažniausiai naudojau plaukų šaknims pakelti nuo galvos odos, nors pastaruoju metu ir tepdavau per visą  ilgį bangų pafiksavimui. Visai neblogos putos, man patiko, tik manau, kad nelabai man putų reikia - ne taip ir dažnai naudoju. 
Gal ir kartosiu, jei vėl norėsiu plaukų putų.

Veidui

Labai intensyviai drėkinantis, labai greit susigeriantis į odą veido koncentratas, kurį būčiau įsimylėjusi vasaros metu, tačiau jis man labai labai patiko ir šiuo metų laiku.
Manau mielai įsigyčiau.

Skonio reikalas su valomaisiais aliejais... Šis balzamas puikiai valė makiažą, neerzino akių, nekimšo odos, tačiau man daug labiau patinka skysti valomieji aliejai. Ir naudojasi skalsiau ir mano oda lengviau priima aliejų, nei tirštą valomąjį balzamą. 
manau, kad nekartočiau. Nieko blogo, tačiau aliejus mano oda priima geriau.

MĖGINYS.
Intensyviai drėkinantis, lengvos konsistencijos produktas, manyčiau puikiai tiktų šiltuoju metų laiku. Išbandžiau, visai patiko. Gal ir įsigyčiau pilno dydžio pakuotę.

Drėkinantis ir odą gaivinantis produktas, kuris tiko visur ir prie visko: prieš makiažą odai drėkinti, ant makiažo, ją atgaivinti Tiesiog puikiai tiko karštuoju metų laiku, nors ir rudenį susinaudojo su malonumu. Mielai pakartočiau, bet galvoju, kad iš Čekijos siųstis būtų brangoka.

Greit susigeria ir suteikia švelnumo, lygumo efektą. Nesu įsitikinusi, nes turėjau tiesiog per mažą priemonės kiekį, tačiau manau, kad serumas būtų efektyvus produktas kovai su senėjimo požymiais. pirmas įspūdis man patiko, tačiau tokie kiekiai kalendoriuose, kai kuriems produktams yra tiesiog per maži. Norėjosi daugiau, kad įsitikinti efektu.
Gal kartočiau, kad įsitikinti.

Labai švelnus prausiklis, tinkamas tiek odai aplink akis, tiek visam veidui. Priemonė neerzina ir nesausina odos, švelniai prausia ir šalina lengvesnį makiažą. Rimtesniam reikės makiažo valiklio. Nežinau ar kas nors dar valo makiažą tik viena priemones? Ar visuomet nuvalau makiažo valikliu ir tik tuomet nuplaunu prausikliu.
Kartočiau. Labai patiko.

Lengvai susigeria ir gerai drėkina odą. Vizualiai sudrėkinta oda atrodo skaistesnė, jaunesnė ir gražesnė. Visai patiko šitas produktas, bet vėlgi, manau tai labiau šiltojo sezono priemonė, kuri nelabai tiks žiemą, kai odą norisi apsaugoti riebesniu kremu.
Visai patiko, gal kartočiau, bet tik šiltuoju metų laiku.

Rankoms ir kojoms

Šveičia gerai, tačiau nepatiko labai tiršta priemonės konsistencija. Po kiekvieno šveitimo būtina išplauti kriauklę, nes priemonė dažo. Be to, ir kriauklę dažniau naudojant kemša. Man atrodo būna ir geresnių šveitiklių, kad ir cukraus ar druskos pagrindo. 
Nemanau, kad kartočiau. Nors efektas geras, tačiau nemažai erzinančių aspektų.

Suteikia lygumo ir švelnumo, šiek tiek drėkina odą. Deja, maitinimo man pasirodė mažoka - vėsesniu oru norisi daugiau riebumo ir intensyvesnio maitinimo. Kaip lengvas dieninis kremas visai patiko, tačiau kartu man reikia ir sunkesnio, riebesnio kremo vakarams.
Gal kartočiau, vasaros metu.

Paskutinis buteliukas šios deznfekcinės želė. Man ji labai patiko: gaivi, skalsi, maloniai naudojasi, nesausina rankų ir tikiu, kad puikiai dezinfekuoja.
Mielai pakartočiau, mačiau jo atsidaro ir kai kuriuose Lietuvos parduotuvėse - reikės įsigyti.

Dar viena nuostabi želė, kuri visiškai nesausina rankų odos, maloniai naudojasi ir labai gardžiai kvepia. Ypatingai šitas. Gaila, kad baigėsi. Jei norėčiau daugiau, reiktų siųstis, bet siuntimo kainos nėra labai draugiškos vartotojui. Gal kada nors.


Nebalina, iš ties visiškai nebalina dantų emalio. Turiu pastebėti, kad suteikia nemažai gaivos, apsaugo nuo apnašų, bet daugiau jokio papildomo efekto iš priemonės nėra.
Neblogas, bet įprastiniai burnos skalavimo skysčiai iš Ecodentos man tiko labiau.

17. Kosmetinis spiritas, 110 ml
Jį naudojau tiek sudužusiems produktams sutvarkyti, tiek auskarams valyti, tiek padezinfekuoti paviršius/ apvalyti kosmetikos priemones ir indelius. Veido odai tokios priemonės man nereikia, tad nežinau ar verta pirkti vien dėl tokio panaudojimo kaip mano? Produktus galima valyti drėgnomis servetėlėmis, auskarams ir dezinfekcijai tinka kosmetinis spiritas ar vandenilio perioksidas, kurio visuomet ir šiaip yra namuose. 
Greičiausiai nekartosiu.

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

Aš jau nebenoriu šios paletės nei naudoti, nei turėti. Pirkau ją dėl spalvų įvairovės, dėl gražių atspalvių, dėl galimybės turėti su savimi kelias skirtingas, vasariškos paletės spalvas. Pilnai sunaudojau tik raudoną "Desire Me", nemenkai, beveik baigta ir  "Miss me", tačiau... man visuomet siaubingai nepatiko jų konsistencija. Produktai pernelyg sausi ant lūpų odos, atspalvius sunku padengti, gražiai padengti ant vos vos paskeldėjusios odos tiesiog neįmanoma. Priemonė stipriai sausina net ir vazelinu padengtas lūpas ir kas kart suerzina - spalvos labai gražios, tačiau lūpų dažų kokybė - tragedija.
Viso gero nervams ir viso gero produktui, kurį myliu ir labai nekenčiu vienu metu.

Fantastiškas balzamas - būtent šio skonio naudoju jau antrą pakuotę ir negaliu atsidžiaugti. Jis tiesiog nepriekaištingai maitina lūpų odą, net ir suskeldėjusią, skaudančią greit nuramina, suteikia švelnumo minkštumo. Puikiai atliepia į bet kokią lūpų odos problemą ir  greit su ja susitvarko. Nepriekaištinga kokybė ir fantastiškas poveikia.
Būtinai kartosiu.

Sunkus, dūminis, paslaptingas ir jausmingas aromatas, kuriame susipina daug skirtingų, tačiau puikiai subalansuotų aromato natų. Tai nėra kvapas, kurų būtų galima pirkti aklai - būtinai siūlyčiau uostyti prieš įsigyjant. Man jis labai patiko, tačiau kur pirkti kvapą Lietuvoje taip ir neradau - regis kvapas nesulaukė didesnio masių populiarumo.

Puikus kainos ir kokybės santykis ir labai ilgas naudojimo laikas. Šiuo metu kempinėlė jau pradeda plyšti, bet... praėjo visi metai nuo jo naudojimo pradžios. Kempinėlė puikiai spyruokliuoja, gražiai dengia makiažą ir ilgai laiko.
Kartosiu - labai geras dalykas.
---------------------------
Viskas, baigtų priemonių krepšelis visiškai tuščias ir pasiruošęs naujo mėnesio pakuotės kaupti ir rinkti iki sekančio mėnesio. Koks bus kitas mėnuo prognozuoti nesiryžtu, tačiau visuomet džiaugiuosi, kai pavyksta sunaudoti produktus, kuriems jau senokai laikas.
O koks buvo jūsų spalio mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveiki, kad yra Bath and Body Lietuvoje pvz. https://www.beautyboutique.lt/produkto-kategorija/bath-and-body-works/bath-and-body-works-antibakteriniai-ranku-geliai/page/2/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vat ir aš busiu pasigavusi panašų į jūsų virusą. Pora dienų pravėmiau. Prasta savijauta dar kelias dienas laikėsi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Baisūs tie vaikų virusai ir baisiausia, kai parneša į namus. Pasirodė kažkuris vaikas vakare blogai jautėsi, o ryte mama be sąžinės griaužaties išleido į darželio kolektyvą. Tai va, taip beveik 20 vaikų ir du kart tiek vaikų šeimos narių pasigavo.. Dėl vieno žmogaus atsakomybės trūkumo. Ir pikta, ir apmaudu, kai negalvojama apie kitus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą