CLINIQUE Smart Night Custom-Repair Moisturizer - naktinis veido kremas nuo raukšlių sausai ir mišriai odai

Toliau tęstuoju Clinique priemones ir šiam kartui jau noriu jums papasakoti apie naktinį veido kremą, kurį pradėjau testuoti ne taip jau senai, tačiau staigmena (o gal jau ir įprastas dalykas), kremas ėmė sparčiai tuštėti iš indelio. Kremas, žadantis kovoti su raukšlėmis ir jauninti veido odą. Koks jis?


Produktas: CLINIQUE Smart Night Custom-Repair Moisturizer - naktinis veido kremas nuo raukšlių sausai ir mišriai odai
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: regeneruoti odą, skatinti atsinaujinimą, drėkinti, mažinti raukšles, stangrinti, skaistinti veido odą
Tinkamas tipas: mišriai ir sausai odai
Labiausiai patiko: išlygina smulkias raukšleles ir nelygumus
Labiausiai nepatiko: trūko intensyvesnio maitinimo ir drėkinimo
Tūris: 7 ml. Galima nusipirkti 50 ml pakuotėje
Kaina: 50 ml - 68,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Kremas efektyviai veikia nakties metu, kai oda ilsisi ir joje atkuriami visi veiklieji procesai. Priemonė pasižymi regeneracinėmis savybėmis, sudėtyje dalyvaujantys kompleksai bei aktyvios medžiagos pažadina odos ląstelių veiklą bei skatina jų atsinaujinimo procesus. Kremas suteikia veido odai efektyvų maitinimą ir drėkinimą visai nakčiai, padeda atgaivinti ir turėti spindinčią, jauniau atrodančią odą.
- Suteikia daugiau drėgmės – hialurono rūgštis.
- Mažina raukšlelių ir raukšlių gylį – peptidai.
- Stangrina ir formuoja – fotosomos dieną ir utrasomos naktį.
- Skaistina – augalinių ekstraktų kompleksas.
- Padeda sumažinti odos nuovargio požymius, ilgainiui suteikia odai skaistumo.
Naudojimas: Naudokite kremą veido odai kiekvieną vakarą. Nepamirškite, kad kaklo ir iškirptės zonos oda sensta greičiau, nei veido, todėl palepinkite kremu ir šias zonas. Derinkite naktinį kremą su kitais CLINIQUE Smart linijos produktais. Rinkitės serumą, akių ir lūpų priežiūros priemones.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Nedidelė plastikinio kremo pakuotė, užsukama tokiu pat, pilko plastiko dangteliu. Tiesą sakant atrodo labai pigiai ir visai neįspūdingai. Visai kitas reikalas pilno dydžio indelis, greičiausiai iš stiklo arba storo kokybiško skaidraus plastiko su plastikiniu įdėklu viduje. Atrodo labai dailiai ir patraukliai. Kartono dėžutės dizainas visai paprastas, švelniai žalsvos spalvos. 


Kvapas neutralus ir natūralus, neerzinantis uoslės. Jokių papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo, tai labai džiugina ir sveikintina.

Konsistencija lengvos kreminės tekstūros.


Sudėtis: Water\ Aqua, Isostearyl Neopentanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Tamarindus Indica Seed Extract, Biotin, Ergothioneine, Centaurium Erythraea (Centaury) Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Caffeine, Whey Protein, Glycine Soja (Soybean) Protein, Isohexadecane, Hydrolyzed Soy Protein, Algae Extract, Saccharomyces Ferment Filtrate, Acetyl Hexapeptide-8, Micrococcus Lysate, Lecithin, Yeast Extract, Soy Amino Acids, Camellia Sinensis Leaf Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Glycereth-26, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Petrolatum, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Tromethamine, Citric Acid, Polysorbate 80, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, emulsiklis, glycerinas, drėkiklis, minkštiklis, PAM ingredientas, silikonas. Sudėtyje gausu odą drėkinančių ir minkštinančių ingredientų. Yra vitamino B7, lecitino, antioksidantų, raminančių odą ingredientų, augalinių aliejų ir ekstraktų. Sudėtis iš ties labai gera, vos keli vidutinio saugumo ingredientai ir vos vienas, nesaugus konservantas, kurio kiekis ribojamas, tad sudėtyje turėtų būti itin mažas kiekis.

Kreminės konsistencijos priemonė lengvai susigeria į odą, iš kart sudrėkina odos paviršių ir suteikia odai lygumo bei švelnumo efektą. Kremas turi šiek tiek silikono ir tai jaučiasi - produktas ant paviršiaus uždeda itin ploną apsauginę plėvelę, kuri apsaugo nuo drėgmės praradimo į aplinką. Nors priemonė tam kartui išlygina smulkias raukšleles, suteikia lygumo odos paviršiui, tačiau man norėtųsi intensyvesnio poveikio gilesniems odos sluoksniams: gilesnio drėkinimo, intensyvesnio maitinimo. Nors kartu su serumu priemonė suveikdavo puikiai ir visko odai pilnai pakakdavo. Jei planuosite išbandyti, turėkite galvoja, kad tai lengva priemonė, kuri drėkinimo suteiks tik odos paviršiui, tačiau palygins raukšleles ir smulkius veido nelygumus. Kad ir tam kartui, bet efektas akims malonus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai