2021/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai: vienas advento kalendorius

Sveiki, 
Žinau, pasigedote mano įrašų ir galvojate, kad jau tikrai su remontais privargau ir niekam nebeturiu laiko. Dalinai tiesos yra - mėnesio viduryje persikraustėme į mūsų namus, o praeitą sekmadienį bute buvo atliktas paskutinis potėpis ir... remontas baigtas! Pagaliau! Nors dar ne visi baldai supirkti ir pagaminti, ne viskam turime vietos, ne visos dėžės ištuštintos, tačiau jau porą savaičių miegame ant savo buto grindų - tik vaikui pasisekė turėti normalią lovą. Mūsiškė iš Lonas turėjo atvažiuoti šeštadienį, tačiau atvyko tik rėmas, be grotelių, be kitų dalių, tad sėkmingai miegame ant žemės... Visgi intensyvus persikraustymo, valymo, remonto darbų etapas nebūtų manęs sustabdęs nuo įrašų rašymo. Ne, ne... mane sustabdė Covid ir gana bjauri Delta atmaina - galvos skausmas, gerklė ir nuolatinis, nežmoniškas nuovargis. Niekad nesijaučiau tokia pavargus vien slinkdama iki tualeto... Jau nekalbu apie grįžimą iki lovos. Sirgau dvi savaites, nejutau jokių kvapų, bet turėjau skonį, nors viskas buvo įtartinai kartu... Prasirgau dvi savaites, kurių paskutinėmis dienomis jokių požymių lyg ir nebebuvo, bet atgauti jėgas buvo labai sunku. Tad paguldė korona ir mane. Nors jau esu pasveikusi ir oficialiai keliauju į darbą, bet į blogą grįšiu pamažu, neskubindama ir nepersistengdama. Ir pradėsiu nuo lapkričio pirkinių, kurių... vos vienas!


Šitas advento kalendorius buvo išsirinktas su nuotykiais. Žvalgydamasi po internetą ką norėčiau išbandyti, dar spalio mėnesį iš LookFantastic užsisakiau šį kalendorių ir Ordinary serumą. Serumas atkeliavo per kelias dienas, tačiau kalendorius buvo kažkur užlaikytas, neišsiųstas, laukiau jo apie porą savaičių, kai sužinojau, kad dėl muitinės taisyklių, aš jo negausius. Negausiu, tai negausiu, pradėjau ieškoti kito, tačiau... niekas manęs nesudomino labiau, nei šis kalendorius. Jau galvojau, kad apsieisiu su šokoladiniu, tačiau... netikėtai pamačiau pigu.lt internetinėje parduotuvėje, tad panaudojusi savo pigu Eurus nusipirkau truputį pigiau. Atsiuntė vos per porą dienų ir pagaliau - jis mano rankose. Belieka tikėtis, kad džiugins ne mažiau, nei iš jo tikiuosi.
pigu.lt, 86 Eur

-----------------
Mėnesio eigoje dar nusipirkau kelis muilus: gabalinius ir skystus, bet valydama, tvarkydamasi jau senai išmečiau pakuotes, tad.... tebūnie. Šį mėnesį visiškai minimaliai, nebuvo laiko pirkti, nebuvo noro išlaidauti ir neturėjau jėgų žvalgytis po internetines parduotuves. 
Gal kitas mėnuo bus kitoks :) 
O koks jūsų lapkritis? Kaip laikotės? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveikinu baigus remonto etapą :) Linkiu kuo greičiau atgauti energiją ir jėgas - turėjau tokių minčių, kad nerašote dėl covid... Smagu, kad sugrįžote :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū jums :) Nepaprastai malonu jausti, kad esu laukiama su savo įrašais ir pasidalijimais. Dėkoju ir už linkėjimus - tegu išsipildo :)
      Po truputį grįžime į įprastą blogo rimtą ;)

      Panaikinti
  2. Smagu, kad vėl rašote :) Kaip sakoma... Ir tai praeis... Linkiu malonaus, jaukaus, šilto ir sveiko advento laikotarpio... Lauksiu jūsų įrašų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai ;) Žinoma, viskas praeina :)
      Jaukaus advento laikotarpio ir jūsų namiškiams - būtinai pasisveikinsime komentaruose ;)

      Panaikinti
  3. Linkiu sveikatos! Ar visa šeima sirgot?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai Salomėja.
      Sirgo sūnus, po savaitės susirgau aš - vyras neužsikrėtė.

      Panaikinti
  4. Linkiu kuo greičiau atgauti jėgas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą