REVOLUTION Mono Eyeshadow - akių šešėliai "Frozen" ir "I Wont Be Alone"

Na ką, metas pakalbėti šiek tiek apie dekoratyvinę kosmetiką iš to, ką turiu, bet niekad nepasakojau. O nepasakojau dėl visokių ten priežastėlių: tai nuotraukos kažkur pasimetė, užsimetė ar pasimiršo, tai nenufotografavau, kai nusipirkau, tai paprasčiausiai pamiršau kad tokius turiu ar kažkodėl užfiksavau, jog apžvalga jau senai parašyta. Tarkim šitie Revolution šešėliai - buvau garantuota, kad apie juos jau senai esu papasakojusi bloge, bet pasirodo ne. Tad šiandien šiek tiek apie vienetinius, didžiulius ir pigius akių šešėlius.

"Jei vis atidėliosite, tai niekad ir nesulauksite tinkamo momento."
E. Roosevelt



Produktas: REVOLUTION Mono Eyeshadow - akių šešėliai "Frozen" ir "I Wont Be Alone"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai pigmentuota
Labiausiai nepatiko: nežinau, gal sidabrinis kiek sunkiau dengiasi
Tūris: vienas 3,3 g, kitas 2,3 g
Kaina: po £ 1,12 
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 4.5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra


Pakuotė. Plonas, ilgas, stačiakampio formos plastikinis indelis su skaidriu dangteliu, atsiverčiančiu į šoną. Keistokas man tas dangtelis, lyg padarytas kairiarankiams - atsiverčia iš kairės į dešinę pusę, jei laikai normaliai. Arba gali versti iš viršaus į apačią, galbūt skonio reikalas, bet priprasti tikrai reikia. Dizainas labai paprastas, neišraiškingas - priemonę čia puošia pati šešėlio spalva, matoma per skaidrų dangtelį.

Kvapas neutralus ir natūralus. Kvapiųjų medžiagų gamintojas čia nenaudoja.

Konsistencija švelnutė, minkštutė, tačiau ne kreminė. Labai geras santykis tarp drėgnumo ir sausumo - pakankamai drėgna, kad maloniai pasidengtų ir nėra per šlapia, kad byrėtų ar skeldėtų.


Sudėtis: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Phenoxyethanol, Propylparaben.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 42090, CI 77742, CI 77510, CI 77007, CI 19140, CI 15985, CI 45410.


Poveikis. Abu šešėlių atspalviai skiriasi tekstūra vienas nuo kito, skirtingai ir dengiasi. Blizgūs šiek tiek sunkiau, man norisi juos pasluoksniuoti, kad intensyviau spindėtų. Apskritai šešėlių pigmentacija gera, tačiau atspalvių intensyvumui man reikia šiek tiek pasluoksniuoti.

"Frozen" atspalvis sidabrinis, blizgus, metalo efekto. Lengvai tapšnojant šepetėliu galima padaryti vos vos blizgų efektą. Tuo tarpu kiek daugiau pasluoksniavus - pavyksta išgauti ir iki metalinio efekto. Labi įdomus, gražus atspalvis, tačiau labiau proginis - einamiausi visgi visi rudi ir nude.

"I Wont Be Alone" atspalvis iš pirmo žvilgnio atrodo tamsiai mėlynas, tačiau šitas atspalvis yra violetinis, švytintis atspalvis. Blizgučiai labai smulkūs, plika akim nematomi, suteikia subtilų švytėjimą.


Kalbant apie šešėlių išlikimą - jis nėra pats geriausias pasaulyje. Be jokių pagrindų išlieka maždaug 5 valandas be jokių pakitimų, o paskui jau po truputį pradeda blukti, spalva palengva praranda intensyvumą. Sakyčiau labai neblogai: kaina žema, kokybė gera. Šiek tiek mane gąsdina tas didelis kiekis, ypač šitoms spalvoms, kurių nenaudoju kasdien ar net dažnai. Tačiau iš esmės labai gerai, kokybė puiki, pagal kitų apžvalgas mačiau, kad visumoje daug kam labai labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai