BIOTHERM Life Plankton Sensitive Emulsion - drėkinamoji veido emulsija jautriai odai

Na ką, kalbam toliau apie Biotherm? Tiesą sakant aš dar nepraradau vilties, mat yra keli produktai, kurie galbūt ir turi šiokį tokį potencialą ir galimybę man patikti. Tiesiog būtinai noriu išbandyti visus, apie visus užrašyti įspūdžius, tad šį kart bandau veido emulsiją. Hmm... tiksliau jau jaučiuosi pakankamai gerai išbandžiusi (kiek tai įmanoma padaryti su 10 priemonės mililitų ir apie pora naudojimo savaičių. Jautriai odai skirta priemonė - ar ir joje gamintojas be jokių skrupulų pridėjo alkoholio? Tuoj viską papasakosiu.

"Kol nepradėsime, tol nesužinosime."
H. Zinnas



Produktas: BIOTHERM Life Plankton Sensitive Emulsion - drėkinamoji veido emulsija jautriai odai
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, mažinti odos jautrumą
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: ženkliai geresnė sudėtis
Labiausiai nepatiko: ilgai geriasi
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 47,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Nepriekaištingai drėkinanti, raminanti ir stiprinanti odą priemonė. Ši emulsija, prisotinta didžiausios koncentracijos LIFE PLANKTON™ veikliosios medžiagos, tinka net jautriausiai odai. Produktas ramina, mažina jautrumo požymius (paraudimą, tempimo pojūtį ir kt.), sustiprina odą ir geriau apsaugo ją nuo išorinių dirgiklių ir net taršos poveikio. Oda kasdien tampa vis mažiau jautri, atrodo sveikesnė ir gražesnė. 
Pilbo dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose nedidelė, kalendoriuje rastos emulsijos pakuotė. Melsvų atspalvių kartoninė dėžutė ir balta matinė tūbelė kažkodėl primena vasarą ir lengvumą - tad visai neblogai perduoda emulsijos idėją. Tubelės plastikas minkštas, patogus naudoti, tik manau, kad visgi tokios konsistencijos priemonei daug geresnis sprendimas yra pompa.

Kvapas stiprus, kažkoks gaivokas kosmetikos aromatas. Aš niekaip neperprantu Biotherm kvapų - nei viena bandytų priemonių neturėjo jokio konkretaus aromato, tačiau visos jos turi tą labai panašų lyg augalinį, lyg kosmetinė kvapą.

Konsistencija  itin lengva, primena super lengvą losjoną.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, SQUALANE, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POLYSORBATE 20, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL ACRYLATE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, CITRIC ACID, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, T-BUTYL ALCOHOL, TOLUENE SULFONIC ACID, PARFUM.


Poveikis. Tiesą sakant aš esu labai maloniai nustebinta, kad tikriausiai norėčiau dar ir pekelti įvertinimą iki ketverto. Kodėl? Pirmiausia tai pasižiūrėkite į sudėtines dalis. Kaip ir anksčiau bandytuose produktuose tikėjausi rasti alkoholį priemonės viršuje, bet pavojingo alkoholio čia net nėra! Nėra ir daugybės žalingų medžiagų, sausinančių ingredientų - vos keli vidutinio saugumo.  Žinoma, galėtų dar ir tų kvapų nebūti, ypač kai kalbame apie priemones jautriai odai, bet ką jau čia - visai gerai, lyginant su tuo, ką mačiau anksčiau. Pagaliau! Sudėtis, kuri mane tenkina ir džiugina akis.

Nežinančioms tikriausiai reikia paminėti, kad veido emulsija iš esmės yra veido kremas, tik labai lengvas. Emulsija yra lygu veido losjonui, tačiau bėda ta, kad pas mus losjonais vis dažniau vadinami tonikai. Iš esmės tai losjonas yra itin lengvas kremas. Ir konsistencija šios priemonės labai lengva. Atrodo tokio tipo priemonė turėtų itin greit susigerti į veido odą, tačiau ne, tik didžioji jos dalis susigera, o ant odos paviršiaus dar kelioms valandoms lieka plonytis blizgios plėvelės sluoksnis. Nesutinku, kad ši priemonė ramina odą - ant jautresnių mano skruostų, jei turiu miniatiūrinius pažeidimus, aiškiai jaučiu, kad ji šiek tiek dirgina, tad neįsivaizduoju, kaip dirginanti priemonė gali raminti? Užtat labai džiaugiuosi, kad esencija visai gerai drėkina odą, sumažina tempimo pojūtį ir suteikia komforto jausmą. Ne visai dienai - mano odai reikia intensyvesnių drėkiklių (šiuo metu, bet ne visuomet), galbūt norėčiau kad ir efektas būtų kiek stipresnis. Kita vertus ant emulsijos galima tepti dar ir intensyviai drėkinantį kremą ir sustiprinti poveikį. Apskritai vertinant - pirmą kart nuoširdžiai nusišypsojau ir po naudojimo, ir po sudėties peržiūrėjimo - neblogai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai