BELATON "Classic" nagų lakas No. 304

Po truputį bandau grįžti į civilizuotą gyvenimą ir žinot, keistokas jausmas po ilgo laiko labai menkai dažantis, renkantis laisvus rūbus ir neskiriant didesnio dėmesio nagams vėl po truputį bandyti susitvarkyti, pasidažyti ar pasipuošti. Va, antrą savaitę iš eilės jau lakuojuosi nagus ir šį kart buvau pasirinkusi neutralų, gana natūralų atspalvį iš Belaton. Aha, čia tas prekinis ženklas, kurio Eurokos lyg ir nebeturi, bet vis dar galima ir rasti ir nusipirkti (bent jau prieš karantiną tikrai mačiau).

"Kuo žmogus protingesnis ir geresnis, tuo daugiau gero jis pastebi žmonėse."
B. Pascalis



Produktas: BELATON "Classic" nagų lakas No. 304
Gamintojas: "Belaton". Pagaminta - Lietuvoje (bent jau pagal barkodą, tai lietuviška prekė)
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai laiko
Labiausiai nepatiko: šepetėlis
Tūris: 9 ml
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (tačiau šis tinklas atsisakė šio prekinio ženklo ir juo nebeprekiauja. Nepaisant to, dažnai matau išparduodamos kosmetikos skyrelyje su didžiulėmis nuolaidomis).
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas:  BELATON – pirmasis ir vienintelis dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kuris yra sukurtas išskirtinai Lietuvos moterims. Šis prekės ženklas rinkoje gyvuoja jau 16 metų – pirmoji produkcija pasirodė dar 1999 m, tad siūlome Jums jau išbandytus ir įvertintus gaminius. BELATON dekoratyvinė kosmetika gaminama taikant moderniausius technologinius sprendimus bei atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir naujausias mados tendencijas. Mes nuolatos stengiamės ieškoti pažangiausių gaminimo būdų bei tinkamiausių lietuvaitėms kosmetikos naujovių, kad gautumėte tai, kas geriausia. Svarbu, jog kokybę siūlome už prieinamą kainą – specialiai lietuvėms gaminamą BELATON kosmetiką įsigysite už lietuvišką kainą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, CI 15850, Silica, Benzophenone-1, CI 77891, Trimethylpentandeiyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, CI 19140.


Mano nuomonė. Stačiakampis, žemas, plokščias ir gan plonas buteliukas atrodo gana kompaktiškas ir nedidelis, tačiau talpina 9 ml priemonės. Man patinka, kai pakuotės atrodo mažesnės nei yra. Vis prisimenu komiškus Louboutin nagų lakų buteliukus, kurie nei patogūs, nei gražūs ir naudingi nebent savigynos atvejais kur tamsiame skersgatvyje. Pakuotės dizainas labai paprastas, nieko išskirtinio ir įmantraus čia nėra ir tikriausiai man to visiškai nereikia - daug svarbiau, kas pakuotės viduje.

O viduje - ilgai šereliais, plonas nagų lako aplikatorius. Namie turiu kelis šios kompanijos klasikinius nagų lakus ir kai kurių jų šepetėlių kirpimas tiesiog tragiškai prastas. Šio nagų lako šepetėlis atrodo padoriai, tvarkingai. Visgi, jei nori greit nusilakuoti nagus tenka padirbėti ir daugiau kartų perbraukti nagą. Šiek tiek erzina. Mano nagai šiuo metu trumpi ir galiu tik įsivaizduoti, kaip erzintų tokiu lakuotis ilgesnius nagus... Tiesiog, mano galva būtent šepetėlis čia prasčiausias aspektas.

Nagų lako formulė vidutinio tirštumo, gal kiek į skystąją pusę; patogi padengti, lengvai sklaidosi. Pigmentacija iš pirmo žvilgsnio atrodo itin gera, tačiau manau, kad du sluoksniai nepamaišytų. Antras sluoksnis spalvai suteikia gilumo, sodrumo ir intensyvumo.


No.304 atspalvis neutralus. Iš pirmo žvilgsnio atrodo lyg ir pilkas, tačiau prie skirtingo apšvietimo išryškėja ir šiek tiek violetinio atspalvio, ir truputis šilto rudumo. Priemonėje yra ir itin smulkių, plika akimi sunkiai matomų blizgių dalelių, kurios galutiniam manikiūrui suteikia beveik perlų žvilgesio.

Nepaprastai džiaugiuosi, kad šie nagų lakai pasižymi išskirtiniu patvarumu. Su manikiūru laisvai galima būti visą savaitę, nors geriausiai atrodo 6 dienas, paskui po truputį matosi padilę nagų krašteliai. Na, o jau 7-9 dieną ima po truputį skeldėti nagų lako paviršius ir rezultatai vis mažiau džiugina. Sakyčiau išlieka savaitę, be viršutinio nagų lako sluoksnio. Ir tai yra puiku!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai