BIOTHERM Beurre De Levres smoothing replumping lip balm - maitinamasis, kreminės tekstūros lūpų balzamas

Iš šių metų advento kalendoriaus, pirmasis produktas, kurį pradėjau naudoti buvo lūpų balzamas, būtent jį pirmą ištestavau ir įsimetusi į rankinę praktiškai pamiršau - namie turiu porą balzamų, darbe itin patogus ir patikimas pieštukinis, tad... rankinėje esami naudojami labai retai. Jau kuris laikas galvoju, kad gal ir nelabai verta rankinėje nešiotis rankų kremą ir papildomą lūpų balzamą. Kol dar niekur nekeliauju kasdien su rankine turiu laiko apmąstymams. Na o dabar, metas šiek tiek papasakoti apie tą balzamą.

"Didžiausias pavojus yra ne tas, kad mūsų tikslas per aukštai ir mes jo nepasiekiame, o tai, kad jis per žemai, ir mes jį per lengvai pasiekiame."
Mikelandželas



Produktas: BIOTHERM Beurre De Levres smoothing replumping lip balm - maitinamasis, kreminės tekstūros lūpų balzamas
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, minkštinti ir išlyginti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems, net ir labai sausoms, suskilinėjusios lūpoms
Labiausiai patiko: itin greit pamaitina lūpų odą
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 5 ml. Įsigyti galima 13 ml pakuotėse
Kaina: 13 ml - 13,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Maitinamasis, kreminės tekstūros, lūpų balzamas. Tinka net labai sausoms ir suskilinėjusioms lūpoms. Balzamas maitina, minkština, išlygina lūpas.


Pakuotė. Balto minkšto plastiko tūbelė su mėlynos spalvos užsukamu dangteliu. Lūpų balzamo aplikatorius kieto plastiko, kirstos formos - ne pats patogiausias, tačiau didelių problemų nesukelia. Pakuotės dizainas visiškai minmalaus, šviesus, akcentuojama kompanijai būdinga mėlyna spalva ir keli užrašai ant pakuotės. Lygiai taip pat atrodo ir pilno dydžio produkto pakuotė, tad šį kart jos paveiksliuko nusprendžiau nekelti.

Kvapas lyginant su kitais kompanijos produktais, lengvas, malonus ir švelnus. Šį kart nieko konkretaus, labiausiai primena kosmetinį, uoslei malonų lūpų balzamų aromatą.

Konsistencija kreminė.


Sudėtis: PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, CERA MICROCRISTALLINA, PARAFFIN, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, BRASSICA CAMPESTRIS OLEIFERA OIL, STEARYL ALCOHOL, MEL, PEG-100 STEARATE, CERA ALBA, GLYCERYL STEARATE, ALUMINUM STEARATES, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, GLYCERYL LINOLEATE, PHENOXYETHANOL, PASSIFLORA EDULIS OIL, STEARALKONIUM HECTORITE, GLYCERYL OLEATE, CI 77891, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, CORIANDRUM SATIVUM OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, GLYCERYL LINOLENATE, SODIUM SACCHARIN, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, VITREOSCILLA FERMENT EXTRACT, PARFUM.


Poveikis.  Nors balzamą įvertinau gana aukštais balais, tačiau tiesa ta, kad jo sudėtimi tikrai nesu patenkinta. Priemonės pagrindą sudaro mineralinis aliejus, glicerinas ir mikrokristalinis vaškas. Vadinasi pagrindas - naftos produktai. Nežinau kaip jums, bet pirmuoju įspūdžiu buvau susidariusi nuomonę, kad kompanija investuoja į veiksmingas sudėtis. Tikriausiai tokiai elementariai priemonei kaip lūpų balzamas man norėtųsi kažkokio natūralaus aliejaus pagrindo, o ne naftos... O ir pats balzamas tikrai nėra iš pigiųjų - žinau bent dešimtį ir pigesnių ir geresnių.

Nepaisant mano eilinio pasipiktinimo Biotherm priemonių sudėtimis, aš pastebiu, kad balzamas iš ties geba kiek pamaitinti lūpas. Suskeldėjusioms ir išsausėjusioms suteikia palengvėjimą, palieka ant paviršiaus rieboką plėvelę ir atrodo geba kiek panaikinti tą sausumo pojūtį. Sudėtyje yra ir vitamino E ir natūralių aliejų, tačiau jų sudėtyje nedaug, tad vargu ar žiemos metu, kai pasireiškia sudirgimai iki deginančio skausmo, balzamas susitvarkytų su situacija? Naudojant šiuo metu, kartas nuo karto drėkinant lūpas pojūčiai visai neblogi, jaučiu, kad maitina, jaučiu, kad padeda pasausėjusioms lūpoms. Tačiau aš nemanau, kad savo noru šį balzamą pirkčiau - nepirkčiau. Jau geriau 5 Eur kainuojantys Burt's Bees, kurie puikiai susitvarko su absoliučiai visomis problemomis, o sudėtims neturiu nė menkiausio priekaišto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nu net keista kai vadinasi brandas biotherm su saknimi bio, nors nelabai cia bio, marketingas labiau😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man gal keisčiau, kad taip užsikelia kainas, kad investuoja į marketingą, bet ne į sudėtis. Toks truputį pasenęs modelis arba dar nespėjo prie rinkos prisitaikyti :D

      Panaikinti
    2. o gal tiesiog ne jų arkliukas gera sudėtis :D

      Panaikinti
    3. Tikriausiai ne, tik keista, kad kompanija netaiko produkcijos prie besikeičiančios rinkos ir tikisi uždirbti tik iš vardo ir gražių pakuočių.

      Panaikinti

Rašyti komentarą