PIRMAS ĮSPŪDIS. COLLISTAR Co-Wash 2in1 extra delicate micellar washing conditioner - švelnus micelinis plaukų šampūnas-kondicionierius

Šiandien pagalvojau, kad visai smagu būtų išbandyti kažką iš mėginių. Turiu dar kelis, kurių vienas - micelinis plaukų kondicionierius. Pirmą kart apie tokius išgirdau iš Salomėjos (venividi) ir išbandžiau jos dėka, kai darėme blogerių mainus. Priemonių principas labai įdomus - vietoj įprastų šampūnų ir kondicionierių lieka vienas produktas - plaunantis kondicionierius. Su tokiomis priemonėmis galima sutaupyti laiko, o ir veikia švelniau nei šampūnai. Taigi, turiu vieną tokio plaunančio kondicionieriaus mėginį iš Collistar - bandau ir pasakoju jums.

"Kiekvienam gali pasitaikyti pasakyti kvailystę. Bėda, kai ji pasakoma apgalvotai."
M. de Montenis



Ką žada gamintojas: Švelnus micelinis plaukų šampūnas-kondicionierius visų tipų plaukams. Naujiena itin švelnių priemonių sąraše. Plaukai visada atrodys tobulai. COLLISTAR tyrimų centras sukūrė novatorišką valomąjį šampūną-kondicionierių pritaikęs specialią micelių technologiją. Naudojamos itin švelnios aktyviosios paviršiaus medžiagos. Plaukai itin švelniai išplaunami vos vienu plovimu, atsižvelgiant į fiziologinę hidrolipidinę galvos odos ir plaukų pusiausvyrą. Speciali kreminė tekstūra ir maitinamosios bei minkštinamosios valomojo kondicionieriaus veikliosios medžiagos giliai išplauna ir tuo pat metu palaiko natūralų plaukų drėkinimą, iškart juos išpainioja ir jų neapsunkina. Priemonė neputoja, o plaukai tampa minkšti, švarūs ir itin glotnūs.
Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų ir įmasažuokite. Palikite minutei ir išskalaukite dideliu vandens kiekiu. kondicionieriaus nenaudokite.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, BIS-(Isostearoyl/ Oleoyl Isopropyl) Dimonium Methosulfate, Phenoxyethanol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Parfum, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Panthenol, Sodium Benzoate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Saccharomyces/ Copper Ferment, Potassium Sorbate, Saccharomyces/ Silicon Ferment, Saccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, Pelvetia Canaliculata Extract, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool

Kiekis: mėginuko kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 250 ml
Kaina: 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Tiršta priemonė labai maloniai, gana intensyviai, bet vistiek labai maloniai kvepia kažkuo panašiu į geles. Mmmm... tačiau plaunant ne taip stipriai ir jaučiasi, o ant plaukų neišlieka itin ilgai. Plaunančių kondicionierių išskirtininumas yra naudojimas. Priemonę masažuojant į odą ir plaukus nėra jokio putojimo - keista, tačiau tikriausiai prie to priprantama, kai tokius produktus naudoji nuolat. Pripažinsiu, kad masažuojant į odą atrodo kad ir neišplaus, o gal ir iš plaukų sunkiai išsiskalaus, tačiau ir išsiskalauja ir plaukus puikiai, labai labai švelniai, išplauna.

Plaukai po plovimo įgauna minkštumo, švelnumo ir šiek tiek spindesio. Kalbant apie kondicionavimą - efektas nėra toks stiprus, kaip plaukų kaukės. Plaukai nors ir buvo iššukuojami, tačiau ne nepriekaištingi, šiek tiek vėlėsi, tačiau minimaliai. Jausmas toks, lyg būčiau itin švelniai išplovusi ir... panaudojusi lengvą lengvą kondisionierių padedantį iššukuoti plaukus. Apskritai vertinant priemonė man patiko, puikiai atlieka savo darbą, yra švelni, greita naudoti ir efektyvi. 
Ar jūs naudojate plaukančius kondicionierius? Ar jums pats principas ir pojūčiai patinka?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai