HUGO BOSS "Deep Red" parfumuotas vanduo moterims

Žiemą man norisi puoštis sodresniais ir labiau įsimintinais aromatais... Žiemą man norisi šiltesnio, kiek sunkesnio ir seksualaus kvapo ir tikriausiai vienas geriausių ir man labiausiai patinkančių kvapų yra Hugo Boss aromatas "Deep Red".

"Jūsų drabužiai turi būti pakankamai aptempti, kad parodytų jūsų moteriškumą, tačiau kartu ir pakankamai laisvi, jog įtikintų, jog esate dama"
Marilyn Monroe

Kiekvienas mūsų yra labai skirtinga asmenybė. Mes renkamės skirtingus prioritetus, turime skirtingus įpročius; skiriasi mūsų kūno chemija ir emocinė būsena. Aromatus ir kvapus mes kiekviena išgyvename skirtingai ir užuodžiame, jaučiame labai asmeniškai. Šiandien jums pasakoju apie labai nostalgišką man, jausmingą ir labai moterišką aromatą.


Produktas: HUGO BOSS "Deep Red" kvapusis vanduo (EDP) moterims
Gamintojas: "P&G Prestige Beaute". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 58,95 EUR (203,54 Lt)
Kur galima įsigyti: Douglas, Kosmada, Kristiana, pigu.lt ir kt.
Leidimo metai: 2001 metai
Aromato kūrėjas: Alain Astori ir Beatrice Piquet
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Seksualumu spinduliuojančio ir impulsyviai nuteikiančio „Hugo Boss Hugo Deep Red“ aromato moterims kūrėjai stengėsi įtikti stilingoms ir linksmoms laisvamanėms, diktuojančioms savo taisykles ir savarankiškai priimančioms sprendimus.
Vaisių ir gėlių kvapas skirtas spontaniškai, šiuolaikiškai moteriai, žinančiai, kaip pakerėti aplinkinius. Išlenktas buteliukas seka raudonai aistringą formą, perteikdamas jausmingumą.



Viršutinė nata: klementinai, juodieji serbentai, raudonieji greipfrutai, mandarinai, kriaušės
Širdies nata: kvapioji tuberoza, frezijos, imbieras, imbiero žiedai, kinrožės
Apatinė nata: santalas, kalifornijos kedras, muskusas, vanilė


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua/water, Parfum/fragrance, Benzophenone-2, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Benzyl, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Evernia Furfuracea, Hexyl Cinnamal, Eugenol.


Pakuotė. Kvepalų buteliukas buvo supakuotas juodo kartono dėžutėje, kuris papildomai buvo apsaugotas plastiku. Juoda dėžutė visiškai minimalistinė, ant jos pavaizduotas tik mažytis buteliuko piešinėlis (to, kuris viduje) ir keli minimalistiniai užrašai.


Ant buteliuko apačios užklijuota skaidri pakuotė, kuri dažniausiai būna ant visų kvepalų ir tualetinių vandenų buteliukų. Jame nurodyta ne tik kvepalų pobūdis, tūris, gaminimo vieta bei galiojimo laikas. Dažnai ant tokių etikečių dar būna pateiktas ir pilnas produkto pavadinimas.


Vidinė produkto pakuotė yra raudonai tamsios, paslaptingai dūminės spalvos stiklinis buteliukas, ne tik žadinantis vaizduotę, tačiau ir siejamas su aistringumu, jausmingumu ir paslaptingumu. Išlenkta buteliuko forma taip pat gali būti siejama su paslaptingumu, seksualumu ir aitra. Visgi, man labiau patinka ir didesnį įspūdį daro neįprastai raudonos buteliuko sienos, kurios, nešiojant buteliuką rankinuke, labai greitai nusibraižo ir nusidėvi.


Buteliuko dangtelis sidabrinės spalvos, plastikinis ir primena matinę sidabrinę spalvą, gal kiek panašu į aliuminio metalo paviršių. Dangtelio vidus ryškiai raudonos spalvos. Purkštukas labai tradicinis, nedidelis, tokio pat sidabrinio atspalvio, kaip ir buteliuko dangtelis.


Kvapas. Tik pasipurškus, į nosį trenkia intensyvus vaisių pliūpsnis: jaučiu ir greipfrutus, ir mandarinus ir juoduosius serbentus. Viršutinė nata gana stipri ir intensyvi, su ja jaučiasi ir stiprokas alkoholio kvapas, tačiau jis nestiprus, jį labai greitai užgožia vaisinės natos.

Viršutinei natai nuslopus, pamažu skleidžiasi vidurinė nata su nuostabaus kvapo gėlėmis. Iš tiesų gėlių aromatai gerokai lengvesnis nei sultingi vaisiai. Švelnios, gana lengvos ir kvapnios baltų gėlių natos suspindi imbiero užuominų ir kinrožės blyksnių fone. Galiausiai, gėlės užleidžia vietą saldžiai vanilei, sunkiai ir dūminei santalo bei kedro medienai bei pačiame aromato gale esančiomis muskuso natomis.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ★ vakarui ir nakties metui;
     ☃ žiemos sezonui.


Kvapas man tiesiog idealus ankstyvai žiemai ir vėlyvam rudens metui. Būtent tokiam metui, kai dar nėra sniego, ir tik pasirodo pirmosios šalnos... Tai paslaptingas, provokuojantis, gundantis ir seksualus aromatas, kuris leidžia jaustis labiau pasitikinčia savimi, patrauklesne... tiesiog seksualesne.... Man tai tiesiog idealus vakaro aromatas, tinkantis prie būtent tokio oro, kai visos norime susisukti į šiltesnius šalikus ir megztinius, o su šiuo aromatu man tiesiog reikia atverti kaklą, labiau pasitempti, pasipuošti ir jaustis patrauklesnei.

Nors tai nėra naujas mano kvapas kosmetikos lentynoje ir kartoju ar antrą ar 3-4 buteliuką (jau nepamenu), tačiau kiekvieną kart juo pasipurškus jaučiuosi lygiai taip pat, tiesiog seksualesnė ir patrauklesnė - manau kvapas iš tiesų gerai dera su mano kūno chemija... Tai tamsus, gilus ir saldus aromatas, lygiai toks pat, kaip viliokė naktis ir paslaptingas, kaip fatališka, tačiau nepaprastai traukianti moteris... Mmm... Viliojantis aromatas...

Kvapą ant savo odos užuodžiu tikrai gana ilgai gal apie 6 valandas puikiai jaučiu pauosčiusi papurkštas kūno vienas (turiu galvoje riešus), o pirmas kelias valandas aromatą jaučiu aplink save be jokių papildomų pastangų ar stengiantis užuosti papurkštas vietas - toks tarsi seksualaus aromato debesėlis aplink mane.


REZIUMĖ. Puikus žiemiškas moterims skirtas aromatas spinduliuojantis ir kunkuliuojantis seksualumu ir patrauklumu. Tai tikrai nėra mergaitiškas aromatas. Man jis suteikia papildomo pasitikėjimo savimi, papildomo seksualumo - su juo aš jaučiuosi gražesnė, patrauklesnė, seksualesnė ir jausmingesnė. Aromatas iš tiesų puikiai dera su mano kūno chemija ir išlieka gana ilgai (žinant tai, kad dauguma aromatų ant mano odos išlieka trumpiau nei turėtų). Be abejonės, tai vienas mėgstamiausių mano paslaptingų, gundančių ir seksualių aromatų...

Aromatas panašus į:
- O BOTICARIO "Egeo"
- DILIS PARFUM "Dilis Classic Collection No. 24"
VALENTINO "V Absolu" for women




Ačiū, kad skaitote,

Kvepėkite puikiai ir būkite pačios seksualiausios,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai