NUXE "Creme Prodigieuse" su nuovargiu kovojantis, drėkinantis veido kremas

Po truputį bandau ir naudoju visas priemones, kurias gavau Look Fantastic staigmenų dėžutėse. pastaruoju metu mano vonios lentynoje išbandomas veido kremas iš garsiosios NUXE kompanijos, kurios produktai labai populiarūs Europoje. Lietuvoje šios kompanijos produkcijos matyti neteko, tačiau esant dideliam norui galima įsigyti ir parsisiųsti.

"Every Day She Takes A Morning Bath S E Wets Her Hair,
Wraps A Towel Around Her
As She's Heading For The Bedroom Chair,
It's Just Another Day"
Paul McCartney "Another day"

Šiandien aš keliavau į savo biurą, perduoti likusių darbelių kolegoms ir gavau pirmąją savo gimtadienio dovaną. Iki mano gimtadienio dar liko penkios dienos, tačiau į biurą iki sausio mėnesio tikriausiai nebeužsuksiu, todėl dovaną kolegės teikė dabar 😊 Ačiū joms dar kartą 😊 Paskui keliavau pas gydytojus ir ten praleidau dar kelias valandas konsultacijoms. Galiausiai pakeliui namo užsukau į maisto prekių parduotuvę, ir kadangi tame pačiame prekybos centre yra Eurokos ir Martina parduotuvės, trumpam užbėgau ir čia keletui smulkmenų įsigyti. Galiausiai vidurdienį parsibeldžiau namo, pietūs ir šilta lova bei saldus miegas... Pramiegojau beveik visą dieną, ir tik vakare pabudusi, po didelio arbatos puodelio nusprendžiau baigti vakar pradėtą įrašą apie veido kremą, kurį naudoju pastaruoju metu.



Produktas: NUXE "Creme Prodigieuse" su nuovargiu kovojantis, drėkinantis veido kremas normaliai ir mišriai veido odai
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti, gaivinti ir  matizuoti veido odą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai veido odai
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: dirgina mano odą
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 40 ml
Kaina*: £21,00 arba 29,32 EUR (101,24 Lt)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Feelunique, Marks & Spencer

Ką žada gamintojas: Apsaugokite odą nuo odos senėjimo su NUXE Crème Prodigieuse Anti Fatigue Moisturising veido kremu normaliai ir mišriai veido odai. Pakvėpintas legendiniu Huile Prodigieuse kvapu kremas yra lengvos formulės ir iš karto atgaivina veido odą.

NUXE kremas yra unikalios ir inovatyvios formulės, prisotintos antioksidantais ir aktyviais ingredientais, kurie atgaivina pavargusią odą, kartu ją drėkindamas. 100% išbandžiusiųjų pastebėjo odos minkštumą ir komforto jausmą po 4 naudojimo savaičių; 78% pastebėjo matizuojantį efektą.
Naudojimas: Tepkite kremu švariai nuvalytą veido ir kaklo odą ryte.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Baltos spalvos pakuotė pagaminta iš gana tvirto plastiko, kurios dizainas puoštas tik žalios spalvos intarpais ir kompanijos simboliu - medžiu. Pakuotė tūbelės formos, jos atidarymo anga yra apačioje: iš esmės tai paprastas, atsukamas dangtelis, kuris nėra super patogus, bet nėra ir niekuo prastas.

Minimalistinio dizaino pakuotė atrodo švariai, neperkrauta, nors ant mažytės pakuotės pateikta visa reikalinga informacija. Produkto pakuotės dizainas atrodo profesionaliai. Vienintelis dalykas, kuriuo nesu labai patenkinta yra gana kietas plastikas: baiginėjant pakuotę man sunku išspausti kremo likučius, nors matau, kad viduje dar yra nemažai produkto. Tūbelės formos pakuotėse esančių produktų niekad neįmanoma pilnai išnaudoti iki paskutinio lašo, kaip kremų iš indelių. Tačiau labai labai norint pakuotę galima tiesiog perkirpti ir iškrapštyti likučius...


Kvapas. Gamintojai teigia, kad produktas pakvėpintas tradiciniu Nuxe Prodigieuse kvapu. Pasidomėjusi radau, kad yra linija Nuxe produktų pavadintų būtent tokiu pavadinimu, tad galiu daryti išvadą, kad visi jie kvepia visiškai identiškai. Deja, bet kvapas man nepatinka... man jis primena natūralių aliejų aromatą su sunkiomis natomis. Sudėtinga apibūdinti, tačiau tai nėra tas kvapas, kurį norisi nuolat uostyti.
Mano laimei, veido kremo kvapas neišlieka ilgai ir labai greitai išgaruoja - gal po kokių 10-15 minučių nuo padengimo ir aš jo visiškai neužuodžiu. O jei dengiu makiažą (dažniausiai po 5-10 minučių) po kremo padengimo, kvapas dingsta dar greičiau.


Konsistencija. Kiek gelsvos spalvos kremo konsistencija atrodo lengva ir gana skysta, tačiau pats kremas (tai pajauiama skirstant ant odos) turi šiek tiek riebumo ir sunkumo. Visgi, jokiu būdu nėra sunkus, netgi sakyti, kad vidutinio tirštumo konsistencijos, nelabai galiu sakyti, nes labiau į lengvesnės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water, Dimethicone, Glycol Palmitate, Octyldodecyl Myristate, Arachidyl Alcohol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylates/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Behenyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Arachidyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Mica, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Talc, CI 77891/ Titanium Dioxide, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Tetrasodium EDTA, Lauroyl Lysine, Dehydroacetic Acid, Theobroma Cacao Leaf Cell Extract, Ageratum Conyzoides Leaf Extract, Limonium Narbonense Flower/ Leaf/ Stem Extract, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol.


Poveikis. Kremas, nepaisant lengvo riebumo labai greitai susigeria į veido odą: praktiškai akimirksniu. Tiesa, kremas labai skalsus, jo reikia visai nedaug, kad oda būtų puikiai sudrėkinta.

Susigėręs į veido odą kremas iš karto suteikia veidui pastebimai dailesnį efektą, tarsi atgaivina visą odą, suvienodina jo spalvą, itin gerai sudrėkina sausas vietas. Apskritai veidas ima švytėti sveikata ir gyvybe, net atrodo jaunesnis ir gaivesnis... Tačiau veido odai nesuteikia riebios odos blizgesio, greičiau dailiai matizuoja, kartu suteikdamas sveikos odos išvaizdą. Efektas tiesiog nuostabus! Ir man jis labai patinka, jei ne vienas bet.... Naudojimo metu pastebėjau, kad po kelių valandų mano skruostai parausta ir ant jų atsiranda daugybė mažų spuogelių - tai nėra bėrimas, bet ir ne riebalinių liaukų suaktyvėjimo požymis, kai užkemšama veido oda. Spuogeliai atrodo tarpinio varianto tarp šių dviejų ir niekaip nesuprantu kas tai... Kelias dienas nenaudojus kremo spuogeliai ir skruostų raudimas dingsta ir oda vėl atrodo normaliai - pradėjus naudoti viskas kartojasi iš pradžių....


Tačiau kadangi tai jau patyriau anksčiau, puikiai suptantu, kad tai signalas iš mano odos, jog veido kremas jai netinka (arba tiesiog netinka šiuo gyvenimo momentu). Ir labai gaila, nes teikiamas efektas man iš tiesų patinka... Likučius manau sunaudosiu pėdoms (dažnai netinkančius kremus sutepdavau rankoms, bet pastebėjau, kad jų oda pastaruoju metu gana jautri), kur keliauja visi, netikę veido kremai...


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ profesionaliai atrodantis dizainas;
+ nemėgstu, kai veido priežiūros priemonių kvapai išlieka ilgai, todėl didžiulis privalumas - kvapas greitai dingsta;
+ vidutinio tirštumo konsistencija su lengvu riebumu;
+ greitai įsigeria į veido odą;
+ labai skalsus produktas: reikia visai nedaug veido kremo;
+ atgaivina veido odą;
+ stipriai drėkina;
+ suteikia odai švytėjimo ir gyvybingumo;
+ oda atrodo skaistesnė, gaivesnė ir jaunesnė;
+ matizuoja veido odą (aktualu mišrios odos savininkėms).

TRŪKUMAI:
- gana aukšta kaina;
- kiek per tvirtas plastikas - sunku išspausti kremo likučius lauk besibaiginėjant pakuotei;
- man nemalonus kvapas, primenantis natūralius aliejus ir kažką sunkaus (čia labai subjektyvus dalykas);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (9) ir žalingų (3) ingredientų;
- dirgina mano veido odą: skruostai parausta ir atsiranda spuogelių, todėl spėju, kad paprasčiausiai mano odai netinkamas produktas.




Ačiū, kad skaitote,

Iki šv. Kalėdų liko 9 dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Gali būti dirginimas, nes pasenęs produktas. Aš pirkau vaistinėje Nuxe kremą, atrodo, patukima vieta. Bet, patikrinus internete pagal kodą, paaiškėjo, kad galiojimas baigėsi prieš tris metus.......

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm.. gali būti, tačiau aš ne Lietuvoj pirkau. Nesinori tikėti, man atrodo, jog paprasčiausiai netiko.
      Tačiau labai ačiū už informaciją, kažkaip niekad nepatikrindavau anksčiau. ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą