ANNY nagų lakas "045 miss burgundy"

Šį sezoną įsigijau naują burgundiško vyno spalvos atspalvį, kuris mano nagų lakų spintelėje visiškai ne naujiena... Anny "Miss Burgundy" dailus atspalvis, iš karto patraukęs akį parduotuvės stende.

"Tyriausios ir giliausios mintys yra tos, kurios yra spalvotos"
John Ruskin

Man visad patiko ir visad labai labai mylėjau burgundiško vyno spalvos nagų lakus: žiūrint į tokį atspalvį, jis nuolat gali atrodyti vis kitokios spalvos... Aš visad mylėjau tokius atspalvius ir ypatingai rudens metu... man išties nelabai svarbu, jei nagų lakas ne itin tiks prie mano ryškiaspalvių drabužių, tačiau aš vistiek lakuoju juos tamsiai.



Produktas: ANNY nagų lakas "045 miss burgundy"
Gamintojas: "Anny Cosmetics". Pagaminta Karlseld, Vokietija
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagams spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai džiūva
Labiausiai nepatiko: laiko tik vidutiniškai ilgai
Tūris: 15 ml
Kaina*: 11,00 EUR (37,98 Lt)
Kur galima įsigyti: Kosmada, Kristiana

Ką žada gamintojas: Nagų lakas ANNY išsiskiria neprilygstama kokybe. Glaudžiai bendradarbiaudama su profesionaliais nagų dizaineriais, kompanija ANNY sukūrė visiškai naują mados koncepciją: ANNY renkasi žvaigždžių mėgstamas spalvas ir išskirtinį dėmesį kreipia į mados tendencijas Jungtinėse Amerikos Valstijose – Niujorke, Los Andžele ir Majamyje. Remdamasi šiais kriterijais, ANNY pateikia neįtikėtinai didelį nagų lako spalvų pasirinkimą: kolekciją sudaro net 96 klasikiniai atspalviai, ją nuolat papildo šešios ypač madingos spalvos.

Nuolatinė naujausių mados tendencijų medžioklė. Laurie yra ANNY prekių ženklo ambasadorė. Ji nėra tikra amerikietė, todėl sugeba įžvelgti naujas tendencijas Amerikos mados sostinėse. Ji žino Holivudo žvaigždžių pamėgtus restoranus ir jaunų avangardo dizainerių mėgstamus klubų rajonus. Nepaliaujamoje naujausių nagų dizaino tendencijų medžioklėje jai talkina ekspertės Ileana ir Claudie.

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!


Man labai patinka nagų lako pakuotė - kvadratinis gana žemas skaidrus buteliukas, užsuktas trumpu juodu dangteliu. Produkto pakuotė atrodo dailiai, apgalvotai ir elegantiškai. Galbūt vienas trūkumas, kad buteliuko apačioje esantis lipdukas yra skaidrus ir sunku įžiūrėti jame esančią informaciją. Be to, trūksta ir sudėtinių nagų lako dalių. Aš jau pateikiau užklausą dėl sudėties, ir jei pavyks ją gauti, papildysiu įrašą ingredientų sąrašu.


Nagų lako šepetėlio kotelis gana trumpas, tačiau su juo dirbti gana paprasta, nes pats šepetėlis ilgas, vidutinio storumo, gal kiek plonesnis nei įprasti mano nagų lakų šepetėliai. Tačiau pilnai spalvai padengti ant nagų pakanka 3-4 perbraukimų per nago plokštelę. Tad iš esmės, nepaisant to, kad man kiek mažesnis nei aš pratusi, yra patogus.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija vidutiniškai skysta, patogiai dengiasi ir pakankamai skysta tolygiam padengimui.


Sudėtis: būtinai atnaujinsiu įrašą ir įkelsiu sudėtines dalis, gavusi atsakymą, kokie tiksliai ingredientai naudojami šiame nagų lake.


Poveikis. Nagų lakas tamsios bordo - burgundiškos spalvos. Priklausomai nuo apšvietimo, atspalvis gali atrodyti nuo juodos iki tamsios vyšnių, bordo ar burgundiško vyno spalvos. Tai pats mėgstamiausias mano paauglystės atspalvis. Ir kartu, tai atspalvis, be kurio neįsivaizduoju nė vieno rudens sezono.


Tačiau kartu tai labai pretenzingas atspalvis, kuriam, deja reikia pripažinti, reikia ne tik ypatingo kruopštumo, nedrebančių rankų, tačiau ir pataisyti tokį atspalvį yra gana sudėtinga. Jei bandoma taisyti tokią spalvą, netyčia atsidūrusią ant apynagių, ji nusivalo, po savęs palikdama raudonos spalvos dryžius, kuriuos nuvalyti praktiškai neįmanoma - labai sudėtinga. Todėl ir mano nuotraukos, deja nėra tobulos.


Nors aš nagus lakuoju jau senai, ir tikrai galiu nusilakuoti dailiai, tačiau su šiuo atspalviu, aš į tobulą lakavimą tikriausiai niekad nedrįsiu pretenduoti. Spalva sunkiai dengiasi tolygiai: pirmas spalvos sluoksnis gaunasi netolygaus atspalvio, ir tik su antru pavyksta išgauti norimo ryškumo ir norimo ryškumo spalvą. Tačiau taip yra su bet kurios kompanijos būtent tokiu atspalviu...


Deja, bet turiu paminėti ir tai, kad šis nagų lakas džiūva pakankamai ilgai: gerokai ilgiau nei tikėčiausi iš tokios populiarios ir liaupsinamos kompanijos nagų lako... Neišlaukus pakankamai laiko, galima rasti patalynės raštą iš ryto, jei iš vakaro nueinama per anksti miegoti. Todėl rekomenduočiau naudoti viršutinį skaidrų nagų laką. Ir deja, jis vistiek neapsaugo nuo tepimo... jei išdžiūvusiu nagu perbrauksite per baltą popieriaus lapą - ant jo liks vyšnių spalvos brūkšnys (ir taip, vėlgi būna su visais tokio atspalvio nagų lakais).


Kitas aspektas, kurio negaliu nepaminėti yra nagų lako išlaikymas ant nagų: nu žinokite, jis mane nuvilia! Jau 2-3 dieną spalva nuo nagų galiukų kiek pradeda atsilupti, ir man jau maksimaliai ištempus 4 dienas norisi nuvalyti nagučius ir lakuoti iš naujo... Labai trumpai, nors dėl tobulos ir mylimos spalvos kentėti galima.


Iš vieno atspalvio tikrai nesinori spręsti apie Anny kompanijos produktus, tačiau šis atspalvis, kol kas mane nuvilia - nieko išskirtinai geresnio nei pigesni tokio atspalvio nagų lakai. O gal jūs žinote tokio atspalvio geros kokybės nagų laką, kuris neturėtų visų, čia minėtų trūkumų?


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ daili, elegantiška ir patogi pakuotė;
+ nepaisant trumpo ir plono šepetėlio, jis patogus dirbti;
+ patogaus tirštumo konsistencija;
+ dailus atspalvis, kuris priklausomai nuo apšvietimo gali atrodyti juodas, bordo, vyšnių ar burgundiško vyno spalvos.

TRŪKUMAI:
- aukštesnė kaina;
- ant buteliuko sunkiai matoma etiketė ir nėra sudėtinių dalių;
- labai pretenzinga spalva;
- atspalvis nuo apynagių nusivalo sunkiai: valant ant odelių lieka šviesesnė bordo spalvos produkto;
- spalvą sunku padengti tolygiai: tik su 2 sluoksniu spalva išgaunama norimo tolygumo ir norimo ryškumo;
- džiūva pakankamai ilgai;
- atspalvis tepa: perbraukus išdžiuvusiu nagu per baltą paviršių ant jo lieka bordo spalvos linija;
- trumpai išlaiko ant nagų: 2-3 dieną nagų galiukai ima nuskilinėti, o jau 4 dieną norisi nusivalyti nagus.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 17 dienų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai