SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Precious" šlamučių veido serumas

Mėginiai ir mėginėliai... Kartais vienas mėginys leidžia susidaryti gana aiškią nuomonę apie tai, ko tikėtis iš gaminio, o kartais nepakanka kelių mėginių ir lieka visiškai neaišku, kokį efektą suteiktų pilnas produktas, todėl išbandant mėginius, niekad iki galo nežinau, ką parašysiu įraše ir kaip man patiks gaminys, iki pat paskutinio mėginio lašelio.

Tad šį kartą vienas iš turimų serumų: L'Occitane "precious" šlamučių serumas su legendiniu ir nesenstančiu šlamučių ekstraktu.


Ką žada gamintojas: Šlamutis – ilgaamžiškumo augalas, kurį nupjovus jo žiedai nei blunka, nei vysta. Šlamutis taip pat pasižymi išskirtinėmis prieš senėjimą veikiančiomis savybėmis ir yra plačiai naudojamas kosmetologijoje. Stangrinamasis ir raukšles mažinantis serumas yra stipriai koncentruotas - viename buteliuke telpa ekstraktas iš 1000 šlamučių žiedų, kuris suteikia odai elastingumo, stangrumo, tolygumo ir kovoja su raukšlėmis. Šis serumas stimuliuoja kolageno sintezę, atstato aplinkos veiksnių pažeistą odą, oda tampa pastebimai jaunesnė.
Naudojimas: tepkite serumą ryte ir vakare ant švarios odos, po to patepkite „Precious“ kremu, siekdami stipresnio poveikio.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**, Glycerin**, Cyclomethicone, Helichrysum Italicum (Flower) Oil*, Helichrysum Italicum Extract*, Argania Spinosa Kernel Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract**, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil**, Borago Officinalis Seed Oil**, Cellulose Gum**, Sodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Dimethiconol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Decarboxy Carnosine HCL, Butylene Glycol, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone.
*Ingredientai iš organinių ūkių
**Natūralios kilmės ingredientai 


Kiekis: mėginio kiekis 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 57,00 EUR (196,81 Lt)
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Serumo spalva skaidri, tačiau ne visiškai, o tokia purvinai, rudai, gal galėčiau pasakyti drumzlinai skaidri.

Aš tikėjausi, kad serumas kvepės žolelėmis ir augalais, bet man kvapas nelabai rišosi su augaliniu. Tačiau man labai priminė kažką, ką jau esu naudojusi praeityje, galiausiai man pavyko prisiminti: man aromatas labai primena kažkurią (tikriausiai negyvosios jūros) Avon Planet Spa seriją, tiksliau jos serumą, kurį kažkada labai senai naudojau. Aromatas ne iš maloniųjų, tačiau pakęsti tikrai galima.


Serumas greitai susigeria į veido odą. Žinoma, tokio nedidelio kiekio pakanka tik keliems kartams pabandyti, todėl užtikrintai tvirtinti, kad jis kovoja su raukšlėmis ir senėjimu, tikrai negaliu. Tačiau per 3 naudojimo kartus pastebėjau, kad veido odos spalva tapo tolygesnė, skaistesnė ir lygesnė. Serumas neerzino odos, nesudirgino, neiškilo papildomų problemų: spuogelių ar kitų odos sudirgimų.


Tad tikriausiai serumas tikrai jaunintų veido odą ir kovotų su raukšlėmis, tačiau iš mėginio tai spręsti iš tiesų sudėtinga.


REZIUMĖ. Visai neblogas veido serumas, kurio naudojimo metu pastebėjau, kad oda tapo gražesnė, lygesnė ir skaistesnė. Iš to darau išvadą, jog serumas kovotų su odos senėjimu ir raukšlėmis. Visgi, man visiškai nepatinka serumo kvapas ir gana aukšta priemonės kaina. Be to, vis dar manau, kad priemones, kovojančias su raukšlėmis mano amžiaus merginau naudoti kiek ankstoka, tad galbūt po keleto metų ir išbandyčiau pilną pakuotę.





Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai