Gruodžio mėnesio kosmetinės naujienos #16 / 15

Šiandien sutiksime Naujuosius beždžionės metus, palydėdami Senuosius ožkos metus į praeitį... Nežinau kaip bus sekančiomis dienomis, tačiau šiandien, sukaupusi paskutinius valios likučius tradiciškai pristatau jums naujus gruodžio mėnesio pirkinius. Nors manęs dar laukia gyva galybė darbų ir darbelių iki vakaro, mes laikomės tradicijų.

"Nematykite kitų trūkumų,
Neklausykite visko, kas jums sakoma,
Nekalbėkite negero.

Visada ieškokite gero žmonėse,
Ne viskas yra tiesa
Kalbėkite tik gerus dalykus"
Citata, autorius nežinomas

Ateinančiais metais noriu visoms jums, mano mielosios skaitytojos, būtinai palinkėti įgyvendinti didžiausias svajones, ar bent jau jų siekti ir mėgautis ieškojimų procesu. Būti tokioms gražios, kaip beždžionės - juk beždžionės save laiko gražiomis, - o mums svarbiausia, kaip mes jaučiamės pačios, o ne ką sako aplinkiniai tiesa? Pasitikėti savimi ir būti protingomis. Tad už ateinančius ir pačias nuostabiausias beždžiones - lai metai būna nuostabiai puikūs!


P.S. tai yra paskutinis įrašas, kuriame kainas ir sumas nurodau abejomis: euro ir lito valiutomis. Kadangi jau prabėgo visi metai, kai lito nebėra ir metai, kai turime eurą, pats laikas visas sumas pradėti rašyti tik Eurais, tiesa? Jei jums tai kelia kokių nepatogumų, būtinai rašykite man. Va, aš vis niekaip nepriprantu prie euro ir man dar sunku suprasti, kad 3 Eurai yra kiek virš 10 Litų. O atrodo tiek mažai, tiesa? Tad būtinai parašykite man, kaip jums patogiau ir jei norite, kad tęsčiau įrašus dvejomis valiutomis, būtinai parašykite, kiek ilgai tokio dvivaliučio kurso norėtumėte, gerai?

Kūno priežiūra

Man labai reikėjo skysto muilo, bet aš nenoriu pirkti kiek brangesnių muilų, prieš tai nepabandžius ir nedavus šanso pigesniems Martina parduotuvėje esantiems skystiems muilams. Tad šį kartą mano vonioje apsigyvens šis muilas ir žiūrėsiu, kaip man patiks.
Pirkau: Martina
Kaina: 0,99 EUR (3,42 Lt)

Tiesą pasakius tokį muilą aš jau esu čiupinėjusi savo rankose ir daugmaž žinau, ko iš jo galima tikėtis. Tai šį muilą aš įsigijau virtuvei ir vėlgi, kaina jo nedidelė, o kiekis visai nemažas.
Pirkau: Martina
Kaina: 1,02 EUR (3,52 Lt)

Apsipirkinėdama gruodį per kelis kartus aš išvaikšččiojau visas artimiausias parduotuves norėdama įsigyti rusišką kūno šveitiklį ir neradau norimo dydžio. Šį esu mačiusi nuo pat pirmo karto, kai apsilankiau Eurokos parduotuvėje, bet niekad nesu jo bandžiusi. Todėl nusprendžiau paimti labiausiai patikusio kvapo ir pagaliau išmėginti.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,79 EUR (6,18 Lt)

Šį įsigijau kartu su Joana šveitikliu ir dabar man labai įdomu: kas yra daugiau, - 100 g ar 100 ml? Kurio pakaks ilgiau? Kuris patiks labiau? Tikriausiai viską parodys laikas ir bandymai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,19 EUR (4,11 Lt)

Plaukų priežiūra


Kol kas dar turiu pakankamai savo John Frieda sauso plaukų šampūno, bet nusprendžiau jau iš anksto imti ir pradėti šniukštinėti kažko naujo savo plaukučiams. Kol kas nei kvapo, nei poveikio nebandžiau, nes kaip visad - noriu pabaigti vieną, prieš pradedant naują.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,99 EUR (10,32 Lt)

Kažkas man pasakojo, kad Fito kosmetik kaukės visai neblogos ir plaukams suteikia tikrai gerą efektą, todėl vieną pakuotę susigundžiau įsigyti ir aš, bei įsitikinti, ar gerai ir ar pakankamai stipriai veikia mano plaukučius.
Pirkau: Martina
Kaina: 2,75 EUR (9,50 Lt)

Pastarąjį kartą, kai lankiausi pas savo kirpėją, ji man patarė pradėti naudoti aliejus ir visaip kaip stiprinti plaukų šaknis: kai iki gimdymo liko vos porą mėnesių, reiktų pradėti rūpintis plaukais, kad paskui jie pusmetį po gimdymo nesmuktų kuokštais. Tai aš pasirinkau variantą, kuris dar ir aktyvina plaukų augimą (nors tuo augimu šiuo metu tikrai nesiskundžiu). Bandysiu vienos kompanijos, jei nepatiks - imsiu kitos, tačiau iš kitos pusės, juk tai elementarus varnalėšų aliejus, kurio sudėtis visur turėtų būti tokia pati, ar ne? Nebent pridėta kokių nors papildomų ingredientų...
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,75 EUR (6,04 Lt)

Burnos higiena


Pagaliau baigiau savo visus burnos skalavimo skysčius, išskyrus vieną aštriausią, kurį palikau vyrui, ir nusipirkau sau naują, kuris tikiuosi neišgriauž man burnos ertmės ir nebus pernelyg stiprus ir pernelyg intensyvus.
Pirkau: Camelia vaistinėje
Kaina: 2,93 EUR (10,12 Lt)

Kažkodėl man visai atsitiktinai išėjo nusipirkti tos pačios kompanijos dantų pastą ir skalavimo skystį, nors pirkau juos atskiromis dienomis ir atskirose parduotuvėse. Šiaip aš tikrai nepamenu ar esu cinamono gerbėja? Vaikystėje labai mėgdavau, tik ar nepersivalgiau ir ar kartais mano skonis nepasikeitė. Visgi, ecodentos cinamoninę pastą labai noriu išbandyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,89 EUR (9,98 Lt)

Rankoms ir kojoms


Kažkodėl kojų šveitikliai, pėdų kremai ir rankų šveitikliai pastaruoju metu man labai greitai baiginėjasi. Kažin, gal pradėjau daugiau naudoti? Na kai kurioms priemonėms minimalaus kiekio naudojant nepakanka ir tenka padidinti priemonės dozę. Šį kartą išbandau vėlgi nebrangų variantą ir tikiuosi neblogo rezultato.
Pirkau: Martina
Kaina: 0,99 EUR (3,42 Lt)

Nežinau, ar aš darausi per daug išranki, ar iš tiesų parduotuvėse labai mažas nagų lakų valiklių pasirinkimas. Man visada norisi išbandyti vis naujus produktus, todėl šiam kartui prigriebiau šį, dar nebandytą variantą.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,99 EUR (10,32 Lt)

Nors šiemet planavau nepirkti jokių limituoto leidimo gaminių, ir man sėkmingai jų pavyko išvengti iki pat šio mėnesio, tačiau pauosčiusi šį Rasos kremą aš neatsispyriau pagundai ir tiesiog privalėjau įsigyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,49 EUR (8,60 Lt)

Labai norėčiau tikėti, kad priemonė bus tinkama ir padoriai šveis rankų odą. Šios kompanijos pavadinimą aš jau esu kažkur girdėjusi, tik nuomonės apie gaminius išgirsti neteko arba paprasčiausiai man neįsiminė. Ką gi, bandysiu.
Pirkau: Martina
Kaina: 1,43 EUR (4,94 Lt)

Smulkmenos rankoms


Aš visad norėjau nusipirkti kažką panašaus, mat visad sugebu per neatsargumą sugadinti savo dar pilnai neišdžiuvusį manikiūrą. Segtukai turėtų apsaugoti nagus nuo įbrėžimų, užkliuvimų ir kitų galimų manikiūro sugadinimo būdų.
Pirkau: iš Kinijos per ebay. Pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $1,52 arba 0,92 EUR (3,18 Lt)

Ar tikrai verta pirkti BŪK nagų lako pagrindus? Taip, jie nebrangūs, tačiau nagų lakų išlikimas su BŪK sutrumpėja 1-2 dienomis. Tai sakyčiau biudžetinis ir nebrangus variantas, kai ieškote nebrangaus ir neblogo pagrindo lakavimui.
Pirkau: Norfa
Kaina: 1,59 EUR (5,49 Lt)

16. KILLYS manikiūro žirklutės, užriestais galais, 1 vnt.
Sakoma, neva žirklutės užriestais galais yra skirtos nagų odelėms karpyti. Nežinau, kiek čia tos tiesos, bet aš dar gyvendama UK tokias įsigijau ir tik su tokiomis galiu normaliai nusikarpyti dešinės rankos nagus, o ir mano kojų nagai, kurie linkę vis įaugti, lengviau pasiduoda tokiam įrankiui. Tai žirklutes aš pirkau voniai, kur daugiausiai jomis naudojasi vyras (dar vienas turiu prie manikiūro įrankių). Vonioje buvusios jau atšipo ir nebeįkerpa net į mėginių pakuotės.
Pirkau: Martina
Kaina: 3,96 EUR (13,67 Lt)

Dekoratyvinė kosmetika


Labai skaniai kvepia ir šiaip, paauglystėje tai buvo mano mėgstama kompanija. Šį mėnesį įsigijau šios kompanijos sausą plaukų šampūną ir šiuos balzamus.
Pirkau: IKI
Kaina: 2,99 EUR (10,32 Lt)

O taip, nusprendžiau ir vėl kiek paauginti savo blakstienas, ir pažiūrėti, ką gali pigesni, tačiau jau spėti išgirti blakstienų serumai. Tik reikia nepamiršti prieš tai nufotografuoti savo blakstienų prieš bandant serumą.
Pirkau: Martina
Kaina: 4,35 EUR (15,02 Lt)

Ilgai klaidžiojau aplink visus dekoratyvinės kosmetikos stendus, bandydama atrasti man patiksiančią antakių želė, tačiau vienur netiko spalva, kitur nepatiko šepetėlis, dar kitur nebuvo mėginio. Nors man tikrai patiko Essence antakių želė, tačiau norisi kažko naujo bandymams.
Galiausiai pasiėmiau L'Oreal ir labai labai labai tikiuosi, jog nesuklydau.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 6,99 EUR (24,14 Lt)


Šį mėnesį su manimi susisiekė Dove kompanijos atstovai ir pasiūlė išbandyti kelias jų kompanijos naujienas. Kadangi Dove gaminiai man iš tiesų patinka, be abejonės, sutikau. Mane pasiekė gausus siuntinys. Ačiū Dove už galimybę išbandyti gausybę puikių produktų:









Ir mane pasiekė puikios priemonės iš Top Beauty, kurias jau bandau šiuo metu ir greitai parašysiu, ką apie jas manau. Ačiū Top Beauty už nuostabius gaminius.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toks buvo mano mėnuo ir tokie mano naujieji šio mėnesio pirkiniai. Iš viso šį mėnesį išleidau: 47,00 EUR (162,28 Lt). Visi pirkiniai buvo labai atidžiai planuoti ir labai reikalingi.
Šiam kartui tiek, susitiksime jau kitais metais,




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus Naujųjų sutikimo,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šis Ecodenta skalavimo skystis - mano mėgstamiausias, patinka kvapas, skonis, tikrai labai švelnūs, o ir sudėtis - nebloga :) Aš taip pat norėčiau išbandyti L'oreal antakių želę - tiesa, kol kas jos dar nemačiau pirkti. Dabar naudoju Catrice ir man ji tikrai labai patinka :) O dėl valiutų rašymo, tai bent aš vis dar pasiskaičiuoju, kiek mano perkama prekė kainuotų litais. Man būtų patogu, jeigu nurodytumėte abi valiutas, nors ir suprantu, kad jau tikrai reiktų priprasti skaičiuoti tik eurais...

    Linkiu gražių, kupinų sėkmės ir džiaugsmo, Naujųjų metų! :) Lai Jūs ir Jūsų artimieji būna sveiki ir laimingi! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą ir palinkėjimus. Su Naujais ir tave :)
      L'Oreal antakių želė yra visiška naujiena - jau mačiau Drogas ir tik atsirado Eurokos parduotuvėse, tiesa, Eurokos kol kas (taip bent jau sakė) neturi testerių.
      Dėl valiutų rašymo, puikiai suprantu, o kiek ilgai norėtųsi ir litais?

      Panaikinti
  2. Graziu Naujuju metu. Vat lauksime ir toliau tokiu puikiu apzvalgu. Gal jau ir neverta sklbti tu kainu litais. Cia jau nebent is nostalgijos kokios. Vat kai rasote apie baigtus produktus gal but galetumete pamineti kiek mazdaug laiko naudojote ta produkta. Nereikia labai tiklslaus skaiciuko, bet kartais orentotis kiek mazdaug laiko gali uztekti produkto butu visai neblogai. Dar karta su atejusiais 2016 metais.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana, su Naujais ir tave. Ar galiu sakyti tu? :)
      Dėl litų, yra visokių nuomonių, ieškosim kompromisų :D
      O tuštučių įrašuose dažnokai nurodau, kiek maždaug priemonės pakanka, deja, tai nėra labai tikslu ir ar tikrai verta? kartais padedu priemonę kuriam laikui ir vėl bandau iš naujo, kartais naudoju dažniau nei reiktų normaliomis sąlygomis, tad sunku kartu nurodyti ir visas aplinkybes :)

      Panaikinti
  3. Sveika. " Tu" puikiai tinka. Suprantu, kad sudetinga kartais apskaiciuoti ta naudojimo laika. Kai kuriu gaminiu ilgai naudoti ir neiseina...nes ju tiesiog galiojimo laikas 6 ar 12 men, o kartais pasitaiko ir tik 3 menesiai.
    Dar norejau pasiteirauti ar jau naudojai tuos apsauginius segtukus pirstams...man is primo zvilgsnio pasirode panasus i kazkokius " kankinimo " irankius. Aisku juokauju, bet idomu ar yra kokia nauda is ju. Dekui

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va, kartais iš tiesų paminiu, kiek naudojau gaminį, jei tik atsimenu, kada panašiai pradėjau. Ir jei daugmaž naudojau normaliu tempu :)
      O dėl nagų segtukų - tikrai nekankinimo įrankis - lengvai užsisega, nespaudžia, lengvai atsisega. Bandžiau kartą, bet dar nesu tikra ar tikrai buvo man taip jau labai reikalingi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą