CATRICE "3in1 Skin Tone Adapting" makiažo pagrindas, prisitaikantis prie odos atspalvio (atspalvis - "010 Lighter Skin")

Kad veido makiažas atrodytų tobulai, jūs niekaip neišsiversite be tinkamo makiažo pagrindo. Tobulo jūsų odai - riebesnei - matizuojančio, normaliai - suteikiančio švytėjimo, su netobulumais - maskuojančio, sausai - drėkinančio. Rinkoje koks milijonas makiažo pagrindų, tad išsirinkti geriausią, pakankamai sunki užduotis. Kai perkuosi makiažo pagrindą, visuomet ieškau atsiliepimų iš tų, kurių odos tipas kaip mano, ir kurių odos poreikiai daugiau mažiau atitinka mano poreikius. 

Šį kartą iš kosmetikos stalčiaus ištraukiau primirštą makiažo pagrindą, apie kurį niekad jums nepasakojau. Keista, bet prieš pradedant naudoti niekaip negalėjau atsiminti, kaip jis man patiko, ar patiko. Naudojau pakankamai ilgai ir manau, jog būtų visai smagu parašyti apie šį, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting makiažo pagrindą, žadantį prisitaikyti prie odos atspalvio, suvienodinti spalvą ir suteikti matinį efektą. 

"Protingas sugebės daug ko pasimokyti iš priešo."
Aristofanas



Produktas: CATRICE 3in1 Skin Tone Adapting makeup - makiažo pagrindas, prisitaikantis prie odos atspalvio (atspalvis - "010 Lighter Skin")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nors suteikia matinį efektą, tačiau oda jaučiasi taip, lyg priemonė turėtų drėkinamąjį poveikį
Labiausiai nepatiko: neprisitaiko prie odos atspalvio
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Inovatyvi tekstūra su mikro kapsulėse esančiais pigmentais tobulai prisitaiko prie odos atspalvio ir suteikia veidui švelnios odos ir gerai sudrėkinto veido efektą. Makiažo pagrindui prisilietus prie odos, lengvos ir kreminės tekstūros priemonė pavirstą į matinio efekto makiažo pagrindą, kuris tobulai dera prie jūsų veido odos spalvos.


Pirmiausia tradiciškai šiek tiek pakalbėsime apie makiažo pagrindo pakuotę. Balto plastiko buteliukas šiek tiek kitokios formos, negu mums įprasta: dozavimo anga yra po atsukamu dangteliu apačioje. Būtent tokio tipo dozavimo anga man patinka - primena BB ar CC kremo, o išspaudžiamas kiekis daug lengviau kontroliuojamas negu pompuojant makiažo pagrindą su pompos pagalba.

Man pasirodė, jog baltas plastikas šiek tiek sunkokai pasispaudžia, o kadangi nunaudojau gana didelį kiekį, tai matau (pašvietusi su šviesa priešais pakuotę), jog nemažai likučių lieka prikibusių prie sienelių. Įdomu, ar tie likučiai nukeliaus žemyn, kai visiškai priartėsiu prie pabaigos?

Na, o apie dizainą daug pasakoti nereikia: balta pakuotė puošta vos vos matomais šviesiai rudos spalvos intarpais - nieko įmantraus, tačiau paprastai makiažo pagrinduose nieko įmantraus ant pakuočių ir nebūna.

Kvapas. Priemonės kvapas labai panašus į daugumos makiažo pagrindų kvapus. Dingsta ne iš karto padengus ant odos, bet gana greitai.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos su itin smulkiais, rudos spalvos grūdeliais, vidutinio tirštumo. Nesutikčiau su gamintojo pasakymu, kad vis tik prisilietus prie odos makiažo pagrindas tampa spalvotas. Ne, tik tuomet, kaip jūs masažuojate į odą tos spalvotos kapsulytės sprogsta ir balta priemonė tampa spalvota. Žemiau paveikslėlyje bandžiau parodyti, kaip atrodo tik padengtas, truputį pasklaidytas ir visai išsklaidytas makiažo pagrindas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ZINC OXIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, POLYPROPYLENE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, DEXTRIN PALMITATE, CETYL PEG /PPG-10 / 1 DIMETHICONE, DIMETHICONE, HYDROXYSTEARIC/ LINOLENIC / OLEIC POLYGLYCERIDES, ETHYLENE BRASSYLATE, GLYCERIN, COMBRETUM FRUTICOSUM FLOWER NECTAR, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, POLYETHYLENE, CERA ALBA (BEESWAX), POLYESTER-1, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYDROGEN DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, ALCOHOL, PROPYLENE CARBONATE, PECTIN, XANTHAN GUM, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALUMINUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, MICA, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Makiažo pagrindas pirmiausia yra įdomus tuo, jog jis baltas. Žinote, visas jo principas man labai primena Lirene "Magic makeup" CC kremą, apie kurį esu kalbėjusi. Lygiai taip pat baltas produktas, masažuojamas į veido odą tampa spalvotas.

Mano turimas Catrice makiažo pagrindas yra šviesiausias, dar yra vidutinio tamsumo, tačiau aš visiškai nesuprantu šios priemonės: tik atsiradus spalvai atrodo, kad va, tikrai puikiai tinka. Bet atspalvis žiauriai greitai oksiduojasi ir iš švelnaus odos atspalvio tampa itin tamsus su oranžiniu atspalviu. Čia rimtai? Šiesiausias atspalvis? Aš esu šviesi, labai šviesi, bet ne popieriaus baltumo. Ir šitas atspalvis man tikrai netinka: dar neįdegus veido odai, skirtumas tarp veido ir kaklo buvo didžiulis. Dabar, įdegus atrodo naudoti galima, bet visitiek per tamus (o tamsiau aš tikrai nebeįdegsiu).  Visiškai neprotingas tonas ir jis tikrai neprisitaiko prie tavo, mano ar Marytės veido odos spalvos - jis tiesiog pavirsta į vieną, tamsų atspalvį. 

Aišku, aš bandau atspalvį pataisyti su šviesesne biria pudra (iš Gosh) ir man ji šiek tiek padeda. Tinka ir Essence balta pudra. Tačiau su šiomis priemonėmis man pavyko tik šiek tiek nuslopinti per tamsų atspalvį. Bandžiau šitą priemonę skiesti baltu makiažo pagrindu (apie jį būtinai papasakosiu ateityje), bet... žinokite man nelabai maišosi jų tekstūros ir rezultatas nebūna labai geras. 

KAIRĖJE: veidas padengtas tik šiuo makiažo pagrindu
DEŠINĖJE: pilnas makiažas su maskuokliu, pudra ir veido kontūravimo priemonėmis bei makiažo pagrindu

Tačiau man patinka, kad makiažo pagrindas tikrai sulygina odos spalvą ( į oranžinę 😆), bet daug labiau, kaip mano oda su juo atrodo. Jis tikrai netampa matiniu - na ne visiškai sausu matiniu, gal dalinai matiniu? Neparyškina jokių odos netobulumų, juos lengvai užmaskuoja. Apskritai sakyčiau, jog turi vidutinį maskavimo efektą. Ir nėra sunkus ant veido odos - juo pasitepusi aš beveik nejaučiu jokio makiažo pagrindo. Atrodo viskas - ne! Paprastai matiniai makiažo pagrindai odos paviršių padaro plokščią, atrodantį sausai. Čia, jis nuslopina odos spindesį, tačiau ne visai, nes skuostikauliai ir kakta atrodo sveikai spindinti, daili. Apskritai oda atrodo sveikai spindinti ir gaivi - kas man pačiai keista. Ir tas aspektas šioje priemonėje man patinka labiausiai.

Jeigu kalbėsime apie išlikimą - kaip ir visi makiažo pagrindai, man išlieka visą dieną, netepa prisilietus rankomis prie veido, tad prilimpa tikrai gerai. Galbūt tik tiek, kad dienos eigoje, stipriau raukantis bei juokiantis vos vos sukrenta į mano ryškiausias raukšleles. Tačiau tai nėra tas sukritimas - na, kaip čia geriau paaiškinti - tiesiog tos raukšlės paryškėja - tik patepus makiažo pagrindu jos būna paslepiamos, o dienos eigoje, judinant veidą, jos vėl tampa matomos ir vėl.

Tikriausiai kyla klausimas, kaip vertinu šią priemonę: dvejopai. Mane erzina makiažo pagindo oranžinis tonas, tačiau man patinka efektas odai, sveikas spindesys, vidutinis maskavimas ir lengvumas. Tad tikriausiai mielai sunaudosiu vis ieškodama būtų, kokiomis dar priemonėmis pašviesinti tą tamsų veido efektą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai