SAMPLE SIZE. VICHY "Idéalia" dieninis veido kremas normaliai odai

Šiek tiek apie mėginukus... Žiūriu vėl prisikaupė visa krūva, todėl noriu kelis pabandyti ir pasižiūrėti, kas naujo rinkoje ir kaip tinka konkrečiai man, o kartu, savo nuomone pasidalinti su jumis.
Vichy "Idealia" veido kremas yra palyginus naujas produktas rinkoje, žadantis suvienodinti veido odos atspalvį, valyti poras ir švelninti, mažinti raukšlių pastebimumą. Skamba idealiai? Pasižiūrim, kokią nuomonę susidariau iš meginio dydžio pakuotės.



Ką žada gamintojas: Normaliai ir mišriai odai. Lygina veido odos atspalvį, valo poras, švelnina raukšles. Ilgai išliekantis skaistumas*. Pašalina nuovargio žymes, sumažina poras ir smulkias raukšleles, lygina odos atspalvį bei suteikia skaistumo.
Naujovė: „Vichy“ laboratorijos tyrinėjo greito gyvenimo tempo (streso, nuovargio, miego trūkumo) įtaką odos būklei tam, kad sukurtų energizuojančią priežiūros liniją. Švytėjimo kompleksas: fermentuotos juodosios arbatos ekstraktas ir adenozinas buvo papildyti antioksidaciniu mėlynių ekstraktu, turinčiu polifenolių. Sudėtyje yra odą raminančio, stiprinančio ir regeneruojančio „Vichy“ mineralizuoto terminio vandens. Be parabenų. Efektas išlieka ilgam, net esant nuovargiui. Sumažėja smulkios raukšlelės ir poros. 24 valandų drėkinimas.
*Asmeninis vertinimas. Bandymas atliktas su  26−50 metų amžiaus 50 moterų. 

Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Dimethicone, Alcohol Denat., Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Saccharomyces/ Xylinum/ Black Tea Ferment, Myreth-3 Myristate, Isopropyl Palmitate, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Octyldodecanol, Synthetic Wax, Tin Oxide, PEG-100 Stearate, CI 17200, CI 15985, CI 77891, Stearyl Alcohol, Mica, Potassium Sorbate, Carbomer, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Silica, Sodium Hydroxide, Myristyl Alcohol, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Adenosine, Tocopherol, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Biotin, Parfum/ Fragrance.

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 31,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė


Mano potyriai. Švelniai rausvos spalvos veido kremo konsistencija itin lengvos tekstūros, labai labai lengva - tiesiog ideali šiltąjam metų laikui ir dėl to susigeria labai greitai. Aišku, kai kremas susigeria greitai, jo naudojame kiek daugiau. Galbūt todėl šio kremo man pakako tik trims dienoms veido ir kaklo odai. Veido kremas turi vidutiniškai intensyvų kvapą, kuris man primena gėlių aromatus. Man asmeniškai veido kremas nesiderina su intensyviais aromatas, todėl tokius kvapus turinčias priemones aš nesu linkusi vertinti palankiai.
Nors veido kremas žada daug, tačiau mėginio dydžio pakuotei pasibaigus, daugiau nei pusės tų efektų aš nepastebiu. Taip, veido kremas puikiai tinka vasarai, taip, greitai susigeria ir yra malonus odai. Taip, kremas drėkina veido odą ir pasitepus kremu mano veidukas tarsi gražesnis, skaistesnis. Tačiau kremas tikrai nedrėkina 24 val. - po maždaug pusdienio man jau tempia odą nuo drėgmės trūkumo. Gal ir veikia, tačiau kad ir kaip žavėčiausi Vichy kompanija ir gaminiais, bet šitas kremas manęs nesužavėjo. Kažkaip šitas poveikis man pasirodė pernelyg silpnas, kvapas pernelyg dirbtinis ir intensyvus, o drėkinimas nepakankamas. Tikėjausi daugiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai