CATRICE Ultimate Moisture fresh skin make up - drėkinantis, ilgai išliekantis makiažo pagrindas "030 Honey"

O ką dar turiu savo kosmetikos stalčiuose? Akivaizdu, kad visko turiu gerokai per daug, daugiau nei man kada nors reikėjo ar kada nors spėsiu sunaudoti. Ir tikriausiai panašų gyvenime etapą išgyvena dauguma - kai atrodo visko norisi, perki daug ir dažnai realiai tiesiog neįvertini savo poreikių. O tokie ilgalaikiai apsipirkimai veda prie krūvos daiktų ir dalykų namuose, kurių dažniausiai tiesiog nereikia. Suvokimas ateina vėliau, pas mane jis atėjo gerokai vėliau nei norėčiau, tad jau kuris laikas imu ir naudoju tik tai, ką turiu, o kosmetiką papildau tik dalykais, kurių iš ties nebeturiu ir kurių man tikrai trūksta. Va pavyzdžiui, blakstienų tušai pas mane yra visi turimi jau sunaudoti ir tik baigusi vieną perku kitą. Užtat dar krūva veido dekoratyvinės kosmetikos ir lūpų priemonių, ir nagų lakų, ir kvepalų greičiausiai per daug vienam žmogui. Tad šį kart dekoratyvinės kosmetikos įrašui pasirinkau papasakoti apie šiuo metu naudojamą drėkinančią kreminę pudrą, kurią noriu visiškai sunaudoti, pabaigti ir keliauti prie kitų priemonių. Ką gi, ką manau apie šią pudrą? O gal ir jums teko šitą bandyti?

"Gyvenimo tragiškumas yra ne tai, ką žmogus iškentėjo, bet tai, ką jis prarado."
T. Carlyle'is


Produktas: CATRICE Ultimate Moisture fresh skin make up - drėkinantis, ilgai išliekantis makiažo pagrindas "030 Honey"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: natūraliai atrodo
Labiausiai nepatiko: menkai maskuoja
Tūris: 30 ml
Kaina: apie 6,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos (šiuo metu dar yra tokiose puslapiuose kaip amazon, ebay ir pan.)

Ką žada gamintojas: PAJUSKITE GAIVĄ
Ir štai mūsų naujausia, gaiviausia naujiena - skysta kreminė pudra! Jos talentai: ilgai išliekanti, be riebalų, drėkinanti, vidutinio dengimo, išlygina odos nelygumus – natūraliai spindinti, šiek tiek matinė oda. Su UV filtrais. Dermatologų išbandyta. Tinka visiems odos tipams.


Pakuotė. Juoda plastikinė tūbelės formos pakuotė su atsukamu dangteliu - labai paprasta, elementari ne tik išvaizda, bet ir naudojimo būdu - tiesiog paspaudi pakuotė ir priemonė išteka lauk. Norėtųsi, kad ji būtų su pompa, tokias naudoti daug patogiau. Juodos spalvos plastikas matinio užbaigimo, kukliai puoštas keliais baltos spalvos užrašais. 

Kvapas. Gamintojas sudėtyje nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų, tad kvepia labai natūraliai, neutraliai. Apskritai kvapas menkai skiriasi nuo kitų tokio tipo priemonių kvapų.

Konsistencija skystoka, bet ne tekanti. 


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Dimethicone/ BIS-isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Inulin Lauryl Carbamate, BHT, Ethyl Pyrrolidone, Phenoxyethanol, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)


Poveikis. Aš jau nepamenu, iš kur mano namuose atsirado ši priemonė, kokia proga ar kokiu būdu. Tačiau akivaizdu, kad "honey" (liet. - medaus) atspalvis man akivaizdžiai per tamsus, net ir vasarą, nepaisant to, kad esu šiek tiek įdegusi. Apačioje nuotraukoje matysite apie ką kalbu, ypač jei lyginant kaklą, ant kurio netepiau bei veido odą. Efekto nuotraukoms priemonės nešviesinau, tačiau naudojant kasdien ją maišau su Manic Panic balta pudra ir šioje vietoje visai džiaugiuosi, kad makiažo pagrindas skystokas - ir maišyti lengviau, ir bandant išgauti reikiamą spalvą konsistencija neapsunksta iki nemalonaus tirštumo. 

Makiažo pagrindas lengviausiai ir gražiausiai pasidengia makiažo kempinėle - su pirštais padengti sunkoka, priemonė greit džiūva ant odos, tad ir su kempinėle žiopsoti nereikėtų. Pasidengia iš ties dailiai, palygina veido atspalvį ir suteikia odai lengvą matiškumo efektą. Susimaišius panašią į odos atspalvio priemonę pavyksta išgauti itin natūralų efektą. Vasarai pats tas, kai maskuoti per daug nesinori. O ši pudra ir nemaskuoja, maskuoja labai mažai ir rimtesnių veido netobulumų tikrai nepaslėps.


Makiažo pagrindas tiesiog nuostabiai jaučiasi ant odos, jos visiškai neapsunkina ir aš net nejaučiu, kad jis yra. Natūralus efektas išlieka pakankamai ilgai, neapsunkina odos - pats tas vasaros dienomis. Ir visgi, jei tai nebūtų tiesiog vasarinė lengva priemonė man trūktų maskavimo, man norėtųsi kad atspalvis geriau tiktų veido odai. Na, gaila kad ir prekyboje įprastose parduotuvėse priemonės nebėra. Apskritai mane ima erzinti kompanijos, kurios savo priemonės keičia kaip kojines. Suprantu, kad kai kurios būna tikrai nevykusios ir nevertos ilgiau užsilikti. Gaila tokių, kurias pamėgsti ir pamilsti, bet kol prireikia antros pakuotės - nusipirkti galimybės nebėra. Na o ši pudra - esu labiau neutralios nuomonės - yra iš ties patinkančių aspektų, yra ir taip sau - antrą kart tikriausiai nepirkčiau, esu atradusi ir geriau, tačiau sunaudoti sunaudosiu bei spėsiu pasidžiaugti lengvu, natūraliu efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai