SCHWARZKOPF "Beology" moisturizing deep sea extract daily essence mist - kasdienis drėkinantis plaukų purškiklis sausiems plaukams

Kaip šiandien karšta! Eina sau! Porą savaičių orai nelabai ir lepino, užtat šiandien karštis smogė kaip reikalas. Mes buvom kelioms dienoms atostogauti išlėkę ir iš ties puikiai praleidome laiką, pasidariau atostogas ir nuo blogo, tad grįžusi skubu pildyti jo naujais įrašais. Pirmiausia noriu jums papasakoti apie vieną mylimiausių plaukų priežiūros priemonių pastaruoju metu. Žinote plaukų priemonės man rūpi regis mažiausiai, labai retai kas iš ties tampa mylimu ar norimu kartoti produktu, o šitas Schwarzkopf purškiklis mane labai nustebino ir tapo labai labai mylimu kasdieniu dalykėliu.

"Lyderis, vieną kart įsitikinęs, kad tam tikri veiksmai yra tinkami, turi nepasiduoti, kai ims sektis sunkiai"
R. Reiganas


Produktas: SCHWARZKOPF "Beology" moisturizing deep sea extract daily essence mist -  kasdienis drėkinantis plaukų purškiklis sausiems plaukams
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel", Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: drėkinti, išlyginti paviršių, suteikti švelnumo, minkštumo neapsunkinant plaukų, maloniai pakvėpinti
Tinkamas tipas: sausiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai galima kabinėtis prie sudėtinių dalių, tačiau šiuo atveju man nesinori - viskas čia labai gerai
Tūris: 150 ml
Kaina: 11,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Kasdienė migla plaukams skurta apsaugoti plaukus. Formulė su jūros ir jūros dumblių ekstraktais suteikia antioksidacinį poveikį, stiprina plaukus ir juos atkuria. Plauko neapsunkinanti, lengva formulė suteikia plaukams daugiau paklusnumo ir spindesio. Tinka kasdieniam naudojimui ir prieš plaukų formavimą maloniai pakvėpina plaukus. 
Naudojimas: prieš naudojimą supurtykite. Purkškite 15 cm atstumu ant rankšluosčiu nusausintų arba sausų plaukų. Iššukuokite ir formuokite plaukus kaip įprasta.


Pakuotė. Mėlyno plastiko buteliukas su užsukta rudos spalvos pompa ir tokios pat spalvos dangteliu. Dizainas ryškiai mėlynas, tačiau smulkios jo dalelės niekuo per daug neišsiskiria iš bendro vaizdo, gal tik keli aukso spalvos užrašai ir koralo paveiksliukas. Viskas, visas dizainas itin paprastas, tačiau gana brandus, rimtas - jokių vaikiškų akcentų, jokių nereikalingų dalelių. Pompa gana paprasta, bet vis dar veikia puikiai ir tikiu, kad iki pat naudojimo pabaigos nieko jai neturėtų nutikti.

Kvapas plaukų purškiklyje yra man svarbus aspektas. Kadangi neplaunu plaukų kiekvieną dieną (kas yra visiškai normalu, kai turi sausus ir porėtus plaukus), tai jie dienos eigoje pritraukia įvairių kvapų. Smagu, kai purškikliai ne tik kondicionuoja, bet ir atgaivina plaukų kvapą. Priemonė kvepia labai maloniai - gaiviai, truputį saldžiai, kaip geras plaukų šampūnas - ne per stipriai, tačiau pakankamai, kad plaukai maloniai kvepėtų.

Konsistencija skysta. "Vandenukas" baltas ir turi slidumo.


Sudėtis: Aqua, Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Thermus Thermophillus Ferment, Laminaria Saccharina Extract, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Dimethiconol, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Polyquaternium-16, Lactic Acid, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Glycerin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Phenoxyethanol, Limonene, Citronellol, Potassium Sorbate.


Poveikis. Plaukų priežiūros priemonių sudėtims aš nekeliu itin didelių ar labai aukštų reikalavimų. Žinau, kad kai kurios merginos vengia bet kokių abejotinių ingredientų, bet aš tai darau veido priežiūroje, o ne plaukų. Mano plaukai atrodytų baisiai be visos tos chemijos, man reikia silikonų. Privengiu alkoholio, vengiu sausinančių ingreidientų, tačiau apskritai plaukų priežiūroje tikrai nesu natūralistė.  Todėl šį kart ingredientų sąrašą palieku spalvotą, neanalizuoju jo detaliau ir keliaujam prie kitų aspektų.

Man labai patinka purškiami plaukų kondicionieriai tikriausiai dėl to, kad juos labai labai paprasta naudoti. Plaukus aš visuomet plaunu vakare, ir ne visuomet atsikeliu gražiai plaukais, dažnai per naktį jie pasilanksto, pasišiaušia ir tokiais atvejais ryte purškiamas kondicionierius yra puikus sprendimas. Žinoma, galėčiau plaukus plauti ryte, bet... tuomet turiu labai anksti keltis, o aš mėgstu pamiegoti, ir šiaip, ryte laukia augintiniai, vaiką į darželį išruošti reikia - regis keliesi anksti, o papildomo laiko plaukų džiovinimui niekad nelieka. Plaukus plaunu ne kasdien ir per dieną jie prisigeria įvairių kvapų, praranda šviežumo jausmą ir išvaizdą - dažnas plovimas mano plaukus padaro tokius sausus, kad nei iššukuoti nebeina, nei išvaizda džiugina, o ir galvos oda pasausėja. Tad norėdama atšviežinti jų išvaizdą dažnai renkuosi tokias purškiamas priemones. Ir iš ties dauguma jų labai geros, o šitos efektas priminė mažytį rytinį stebuklą.

Purškiklį naudoju kasryt ir be jau minėto plaukų kvapo atšviežinimo, bene iš kart pastebiu, kad purškiklis juos paglotnina, suteikia šiek tiek daugiau tiesumo (be neištiesina). Iššukavus priemonę plaukučiai tampa minkštesni, įgauna saikingo spindesio, lygumo, paklusnumo ir tiesumo. Plaukai atrodo ne tokie sausi, įgauna sveikesnę išvaizdą. Purškiamas plaukų kondicionierius neapsunkina plaukų, todėl drąsiai jį galiu naudoti nebijodama padauginti, jis nesulipina plauko, net jei šalia naudoju riebesnį aliejuką. Nuostabus ir atrodo, kad ištuštėjo greičiau nei norėčiau. Tačiau... patiko labai ir jau norėčiau pakartoti, dar kart. Manau tai geriausias nenuplaunamas purškiamas kondicionierius kokį esu bandžiusi. Efektu esu visiškai patenkinta - būtent tai, ko man reikėjo kasdienei plaukų priežiūrai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai