BIOTHERM "Life Plankton" Elixir fundamental regenerating treatment - regeneruojamasis veido serumas visiems odos tipams

6-asis ir liko tiek nedaug! O mane dabar apėmė savotiškas sportinis azartas - stebuklų nesitikiu, galėčiau ir nebebandyti, nes tiesiog abejoju, bet va noriu viską baigti iki galo, noriu jums papasakoti apie visus kalendoriaus radinius ir viskas. Šiandien atėjo metas tikriausiai didžiausiai kalendoriaus staigmenai, produktui, kuris turėjo būti viso kalendoriaus vinis (o gal ir buvo?) - Life Plankton serumui. 

"Aš supratau, kad kuo daugiau dirbu, tuo labiau man sekasi."
T. Džefersonas


Produktas: BIOTHERM "Life Plankton" Elixir fundamental regenerating treatment - regeneruojamasis veido serumas visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti, stiprinti, regeneruoti veido odą, lėtinti odos senėjimą, jauninti ir suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 7 ml. Įsigyti galima 30 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 71,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Regeneruojamasis veido serumas visų tipų odai. Kiekvieną dieną mūsų oda yra veikiama žalingo aplinkos poveikio. Kasdien mūsų odos ląstelės naudoja savo energiją ne atsinaujinimui, o apsisaugojimui ir tai tik dar labiau spartina senėjimą. Life Plankton™ – labiausiai regeneruojantis ingredientas kosmetikos pramonėje. Didelė Life Plankton™ ingrediento koncentracija suteikia odai trigubą poveikį:

1 – APSAUGO, 2 – SUSTIPRINA, 3 – REGENERUOJA.

Jau po 8 dienų naudojimo pamatysite rezultatus. Oda akivaizdžiai pajaunėja. Ji tampa stangresnė, smulkios raukšlelės išsilygina. Veidas vėl įgauna jaunatvišką spindesį. 
Naudojimas: Naudokite ryte ir vakare prieš tepdami veido kremą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Nedidelis plastikinis buteliukas su užsukta pompa ant viršaus. Mano mini pakuotė visiškai niekuo neypatinga - pompa paima labai mažai priemonės, yra nelabai kokybiška, o ir pipetė prasta. Pilno dydžio buteliukas atrodo daug kokybiškesnis, tikriausiai stiklinis, spėčiau ir pompa su pipete geresni. Priemonės dizainas gana paprastas, tiesiog mėlyna spalva, balti užrašai ir viskas, nieko neįprasto, labai traukiančio žvilgsnį.


Kvapas stiprus, intensyvus ir aiškiai jaučiamas ne tik naudojant bet dar ir kuris laikas po padengimo. Šį kart man labai sunku aprašyti ir suprasti kas čia per kvapas. Kiti gaminiai daugiau mažiau turėjo augalinių užuomenų su kosmetiniu kvapu ir kvepėjo panašiai vienas į kitą. Šiuo atveju - kvapas tiesiog kosmetinis, bet nėra labai malonus.

Konsistencija skysta, vandeninga, tekanti. Paprastai serumai turi šiek tiek sunkumo, o va čia tiesiog labai labai skystas, beveik vandenuko skystumo serumas.


Sudėtis: AQUA/ WATER, BIFIDA FERMENT LYSATE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACIDPEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE, ADENOSINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, FAEX EXTRACT/ YEAST EXTRACT, OCTYLDODECANOL, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM/ FRAGRANCE.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis gali pasirodyti visai nebloga, bent jau negeltonuoja ar nerausta nuo nesaugių ingredientų gausos. Serumas turi keletą skirtingų ingredientų, kurie kondicionuoja odą, ingredientų kurie šviesina, minkština ir drėkina. Sitacija būtų visai neprasta jei ne priemonės sudėtyje esantis denatūruotas alkoholis. Ketvirtasis sudėtyje jis kartu su vandeniu, glicerinu sudaro priemonės pagrindą. Jau niekam ne pastlaptis, kad būtent denatūruotas alkoholis gali stipriai sausinti odą, ją dirginti; galiausiai ilgesnio naudojimo metu gali pažeisti apsauginį odos barjerą. Naudos šis ingredientas priemonei tikrai nepadeda, nors gamintojas jį renkasi tikriausiai norėdamas sukurti greito susigėrimo iliuziją: tepi, atrodo susigeria, o iš ties kažkiek to alkoholio nuo odos paviršiaus išgaruoja.

Lengvas serumas labai greit susigeria į odą ir po kelių sekundžių jau galima tepti veido kremą. Pirmus kartus naudodama priemonę efektą buvo labai sunku pastebėti, jis atrodė silpnas ir nejaučiamas. Tik po kiek laiko atkreipiau dėmesį, jog iš kart po aplikacijos oda tampa švelnesnė, vos vos skaistesnė ir gal kiek drėgnesnė. Deja, tačiau tas efektas labai silpnas, vos jaučiamas, o apie kažkokius atkuriamuosius, raukšles lyginančius ar intensyvius drėkinimus aš negaliu nieko pasakyti - to paprasčiausiai nejaučiau. Po kelių dienų deja pastebėjau ir pablogėjusią odos būklę - tai vienur tai kitur ėmė atsirasti spuogeliai ir nors visiškai nesu tikra kodėl, tačiau pasidariau sau išvadą, kad prasti ingredientai, ypatingai tas alkoholis, tiesiog padarė savo darbą.

Didžiausią įspūdį serumas paliko dėl itin greito susigėrimo ir labai lengvos, vasarai itin tinkamos konsistencijos. Efektas man buvo per silpnas, o galiausiai ir pati oda parodė, kad serumas mano odai netiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. denatūruoto alkoholio aš irgi labai labai vengiu, va gavau muilą veidui prausti, nebuvo sudėties aprašyme, gaunu - antras ingredientas šis gražuolis. nu ir ką, nu ir po veido muilu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vienas labiausiai sausinančių ingredientų... Ir visuose Biotherm produktuose jis aukštai, sudaro produkto pagrindą 🤨

      Panaikinti

Rašyti komentarą