#82/2021 Gegužės mėnesį baigiau.

Jaučiuosi visiškai apleidusi blogą ir grožio temas, pastarąsias savaites žiūriu į savo nagus ir sunku patikėti, kad niekaip nerandu pusvalandžio susitvarkyti odeles ar pagaliau nusilakuoti, tačiau nesiskundžiu - viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Dabar yra svarbesnių reikalų, nei namo nagai, naujas tušas ar netgi naujas blogo įrašas. Stengiuosi kiek įmanoma daugiau, tačiau tiesą sakant nespaudžiu savęs rašyti naktimis ar nerimauti kad dar nebaigiau prieš parą pradėto įrašo. Ką gi, šiuo metu jums noriu parodyti baigtus produktus ir tuos, kurių daugiau nebenaudosiu, tad iškrausčiau iš namų ar padovanojau kitiems.

"Gyvenimo tragiškumas yra ne tai, ką žmogus iškentėjo, bet tai, ką jis prarado."
Thomas Carlyle


Kūnui

Visai gera sudėtis ir labai stiprus, nepaprastai malonus kvapas uoslei. Kai norisi kvapų terapijos duše ir maksimaliai geros sudėties. Pirmuoju įspūdžiu labai maloniai nustebino.
Kartosiu, tik kitų kvapų - vanilė nėra mano mylimiausias aromatas.

Visai neblogai, tačiau turi tokių trūkumų, kaip nesaugus konservantas, gal ir kvapas kiek per silpnas. Tačiau vertinant apskritai - neblogas, gana saugios sudėties ir optimalus santykis tarp malonaus kvapo ir nesaugių kvapiųjų medžiagų sudėtyje.
Kartočiau, visai neblogas dalykas.

Veidui

Sudėtis nėra pati geriausia o poveikis man pasirodė kiek per silpnas. Oda jaučiasi komfortabiliai, minimaliai drėkina, tačiau žinau, kad yra geresnių, iš tų pačių pigučių.
Nekartočiau.

Nuostabus tonikas, kuris ir drėkina ir puikiai atgaivina odą. Visgi toniko rezultatus pastebėti greičiausiai sudėtinga, tačiau jis puikiai veikia kartu su Skinlovers veido priežiūros sistema.
Kartočiau. Jau kartoju.

Man reikėjo laiko priprasti prie šios priemonės konsistencijos ir to, kad ji neputoja taip, kaip mano įprastos prausimosi putos. Tačiau... ji labai švelniai prausia veido odą ir palieka ant paviršiaus malonų, tarsi sudrėkintos odos efektą. Tik makiažo nevalo, tiksliau valo, bet ne pakankamai- makiažui valyti reiktų pirmiausia panaudoti valiklį, o likučius nuprausti šia priemone.
Jau kartoju.

Žinau, kad riebiaodėms ši emulsija patinka labiausiai, nes greičiausiai dėl to, kad paviršius tampa kiek matiškesnis ir jausmas toks, lyg jokio riebaliuko ant odos. Man iš visos Skinlovers gaminių serijos ši priemonė patiko mažiausiai būtent dėl šių priežasčių. Tačiau jokios kritikos neturiu - veikia puikiai, gerai drėkina odą. Svarbu nepamiršti šią priemonę naudoti labai saikingais kiekiais.
Kartoju.

Veikia gerai, iš ties drėkina ir neturi intensyvaus lipnumo jausmo. Tačiau man nepatinka stiprūs veido priežiūros priemonių aromatai, o ir sudėtimi nebuvau labai patenkinta. Efektas nėra viskas, svarbu ir ilgalaikio naudojimo rezultatai.
Nemanau, kad kartočiau.


Dantenas ramino iš ties puikiai, bet labai labai trūko gaivos ir švaros jausmo. Jei kartočiau, nebent kaip vakaro dantų pastą.

Porelė plaukams, kurią buvo visai malonu naudoti: plauna švariai, plaukai įgauna purumo, švelnumo ir blizgesio, tačiau atkuriamojo poveikio pastebėti nespėjau.
Manau bandyčiau kitus šios kompanijos plaukų priežiūros produktus.

Dekoratyvinė

11. FRAULEIN paletė su 88 skirtingomis spalvomis 01#P88
Apie ją niekad nebuvo jokio įrašo bloge, tačiau ši paletė mačiusi daug mano gyvenimo ir lydėjusi ne vienus metus. Man atrodo tai viena pirmųjų rimtesnių palečių, nuo kurios prasidėjo didesnis susidomėjimas kosmetika. Paletė sena, nors 10-mečio neskaičiuoja, bet naudoti jau daug metų nebetraukia, tad tiesiog metu lauk - savo jau atgyveno.
Ir ne... antrą kart nepirkčiau nei tokios, nei jokios dekoratyvinės kosmetikos iš Kinijos.

Labai patiko, be ne kaip fiksatorius, o kaip priemonė, kuri dailiai sulieja sausus makiažo produktus ant veido ir suteikia natūralesnį, sveikai drėgnos odos efektą.
Būtinai kartosiu. Beje, gal žinote, ar Douglas dar priima 5 tuščias Mac priemonių pakuotes? Kaip tik esu sukaupusi ir nežinau ar bandyti nešti ar tiesiog mesti lauk.

13. Popierinė dildė
Nepamenu, kaip vadinasi, bet pirkau IKI ir žiauriai nusivyliau, dildės nekokybiškos, praktiškai nedildo, lyg trūktų grubių dalelių, pataupyta? Ir čia ne dildės grubumo reikalas, tiesiog prasta kokybė, nekartočiau.

14. TITANIA Essentials nagų dildė Fruity 180/220
Iš pigesnių variantų, šios dildės pačios geriausios - kokybiškos, gana ilgai nenusidildo - vieną naudoju apie 1,5 metų. Tokia dilde lengva ir suteikti formą, ir nudildyti nulūžusį nagą nepažeidžiant plokštelės. Dilde greitai suteikiama forma, o kaina labai gera, apie 2,50 Eur.
kartosiu, būtinai.


Bandžiau gana ilgai prisijaukinti, tačiau taip ir nepavyko. Mano skoniui labai trūksta pigmentacijos. Turiu geresnių šešėlių palečių, tad šitą padovanojau merginai, kuri tik žengia į kosmetikos pasaulį - bus pasižaidimui, kol supras, ko nori pati ir ko pačiai reikia.
Nekartočiau, lyg ir nieko tragiškai blogo, bet yra geresnių pasirinkimų.
--------------------------------
Viskas, vos per 4 dienas šiaip ne taip sugebėjau pabaigti įrašą. 🤣 O jei rimtai, mažai šį mėnesį naudojau kosmetikos, dar mažiau testavau kažką naujo, o ir buteliukai pernelyg nesiruošė tuštėti, tad baigtų priemonių visai nedaug. Manau po remontų, kraustantis į tvarkingus namus perkraustysiu likusią dekoratyvinę kosmetiką, - turėtų atsirasti dar daugiau metamos dekoratyvinės kosmetikos, greičiausiai ir nagų lakus reiktų gerokai prasivalyti. Bus matyti, o kol kas - oficialiai pradedame naują, pirmąjį vasaros, mėnesį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Liniu kuo greičiau baigti remontą ir įsikelti į namus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū merginos, judame. Bandysiu kuo greičiau grįžti prie blogo įrašų radusi laisvą pusvalanduką :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą