LENDAN PlexForte No.3 Bond Repair Shoot Mask intensyvaus poveikio kaukė plaukams ampulėse ir No.5 Conditioner plaukus atstatantis balzamas

Man regis plaukai yra vienas iš tų labiausiai moterį puošiančių aksesuarų, tad natūralu, jog prižiūrėti ir sveiki plaukai bet kuriai moteriai suteikia žavesio, prideda grožio. Gal ir skamba banaliai, tačiau visuomet atkreipiu dėmesį į gražius plaukus ir baltai pavydžiu. Žinau, kad mano porėti plaukai neatrodo labai patraukliai, dažnai susivelia. Visuomet bandau ieškoti naujų priemonių, dažnai įsigyju išgirtas, tačiau niekuomet iki galo nebuvau patenkinta plaukų išvaizda, kol neatsiauginau natūralių plaukų. 

Šį kart testavimui gavau įdomių Lendan kompanijos priemonių, kurios žada intensyvų poveikį plaukams, atkūrimą ir atrodo labai įdomiai. Po testavimo metas nuomonei nugulti bloge.

"Tikroji gyvenimo pilnatvė - ne pasitenkinimas ramybe, o tikslų siekimo procesas, jo įtvirtinimo akimirka."
Jose Ortega Y Gasset


Produktas: LENDAN PlexForte No.3 Bond Repair Shoot Mask intensyvaus poveikio kaukė plaukams ampulėse ir No.5 Conditioner plaukus atstatantis balzamas
Gamintojas: "Lendan Cosmetica" S.L.U.. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: atkurti plaukus, saugoti nuo karščio, mažinti lūžinėjimą, suteikti žvilgesio ir sveikos išvaizdos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys - yra alkoholio
Tūris: kaukės 6x13 ml; kondicionieriaus 300 ml
Kaina: ampulių pavidalo kaukės - 29,95 Eur; kondicionierius - 14,95 Eur
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO

Ką žada gamintojas: 
KAUKĖ: Profesionali ir greitai veikianti atstatanti priemonė ampulėje. Pasižymi ilgalaikiu poveikiu plaukams, o rezultatai matomi jau po pirmo naudojimo. PLEX CURE veiklioji medžiaga užtikrina intensyvų ir ilgai išliekantį atstatomąjį poveikį plaukams. Didina plauko atsparumą lūžinėjimui. Maksimaliai atkurtų plaukų efektas išsilaiko iki 10 plovimų. Apsaugo nuo plaukus šiaušimosi ir karščio. Be kitų veikliųjų medžiagų, naudojamų linijos produktuose, Nr. 3 Bond Repair Shot Mask atkuriamosiose ampulėse yra unikalus Plex Cure medžiagų kompleksas. Plex Cure – tai intensyviai atkuriantis ir kondicionuojantis veikliųjų medžiagų kompleksas, kuris uždaro plauko žvynelius ir apsaugo plauko struktūrą, todėl galite džiaugtis stulbinančiu ir ilgai išliekančiu rezultatu net iki 10 plovimų. Sumažina plaukų lūžinėjimą šukavimo metu. Padeda atkurti išsišakojusius galus. Plaukai tampa lengviau valdomi. Sumažina plaukų džiūvimo laiką. Plaukai atrodo sveiki ir gyvybingi.  

Naudojimas: Maksimaliam efektui pasiekti: rinkinyje esančiame indelyje sumaišykite vieną ampulę Nr. 3 Bond Repair Shot Mask priemonės su 30 ml Nr. 5 produktu-kondicionieriumi. Kaip alternatyvą maišymui galite naudoti ir 30 ml vandens. Aktyvavus mišinį, susidarys 43 ml kondicionuojamoji kaukė. Jei neturite svarstyklių, sudėkite buteliuko turinį į indelį, tada indelį pripildykite iki pažymėtos ribos („Full level indicator“). Neperpildykite indelio, kadangi tinkamam išmaišymui reikės šiek tiek vietos. Uždėję dangtelį, pakratykite indelį arba išmaišykite jo turinį su mentele, kad susidarytų vientisa kreminė masė. Tepkite ant švarių, drėgnų plaukų. Švelniai masažuokite, kad priemonė būtų gerai pasisavinta. Laikykite 5 minutes, tada nuskalaukite. Dėl didelės veikliųjų medžiagų koncentracijos rekomenduojama naudoti nuo 1 iki 2 kartų per mėnesį, bet ne daugiau kaip 4 kartus.

BALZAMAS: Kondicionierius sukurtas naudojant plaukus atkuriančią PLEXFORTE technologiją, kurios veiksmingumas įrodytas tyrimais. Atkuria ir padeda išsaugoti plaukų tvirtumą ir natūralų spindesį, jų neapsunkinant. Didina plauko pluošto atsparumą. Sumažina plaukų lūžinėjimą stiprinant keratino jungtis. Suteikia žvilgesio ir švelnumo plaukams, jų neapsunkinant ir nesuriebinant. Nuima statinį krūvį, todėl plaukai nesielektrina ir pašalina vėlimąsi. Kondicionierius pagamintas be parabenų ir sulfatų. PLEXFORTE yra visapusiška plaukų priežiūros sistema, atkurianti plauko stuktūrą bei apsauganti nuo žalingų aplinkos veiksnių. PLEXFORTE pasižymi unikalia formule, kurią sudaro skirtingų molekulinių svorių veiklieji komponentai, veikiantys tiek vidinę, tiek išorinę plauko struktūrą, taip užtikrinant visapusišką plauko atstatymą. Mažesnės masės molekulės įsiskverbia į giliausius sluoksnius, todėl plaukai tampa stipresni bei atsparesni tempimo ir lenkimo jėgoms, kurios plaukus veikia šukavimo ir džiovinimo metu. Didesnės molekulinės masės komponentai apgaubia išorinę plauko dalį ir natūraliai polimerizuojasi jiems džiūnant. Šio proceso metu plauko žvyneliai optimaliai atstatomi ir uždaromi. Plauko pluoštas sustiprėja, padidėja jo apimtis ir atsparumas pažeidimams. Todėl plaukai tampa stiprūs, gražiai krintantys ir spindintys.Naudojant reguliariai, plaukai tampa net 5,6 karto stipresni. 
Naudojimas: Nedidelį priemonės kiekį paskirstykite delnuose. Švelniai tepkite ant drėgnų plaukų (prieš tai išplautų su Nr. 4 šampūnu). Įmasažuokite priemonę į plaukus, kad pasiskirstytų tolygiai. Palikite veikti 2-3 minutes, tada kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Testavimui gavau du produktus: balzamą ir kaukę ampulėse. Viskas pradžioje atrodė painoka - kaip ir ką reiktų naudoti, ką su kuo maišyti? Aliejinės kaukės rinkinys pateikė tuščią indelį, kurioje sumaišomas vienos ampulės ir atitinkamo balzamo arba vandens kiekis. Viskas paprasčiau nei atrodo: dedu aliejinės kaukės, pripildau balzamu ir gerai supurtau, kol viskas susimaišo. Maišyti mentele man visiškai nepatinka, tačiau gal tai labiau skonio reikalas? 
Abiejų produktų pakuotės minimalistinio dizaino, baltos spalvos su mėlynais akcentais ir užrašais. Atrodo profesionaliai, rimtai ir akiai patraukliai.

Kvapas stiprokas, labai malonus ir išlieka ant plaukų gerą pusdienį. Kvepia kosmetika ir mėtiniais saldainiais. Uoslė džiaugiasi gaiva, saldumu ir maloniu kvapu.

Konsistencija. Balzamas kreminės konsistencijos, tirštokas. Kaukė lengvos aliejinės konsistencijos. Sumaišius abi priemones produktas tampa lengvos, kreminės konsistencijos.


Sudėtis:
KAUKĖS: Alcohol Denat., Propylene Glycol, Myristyl Alcohol, Aqua, Cetrimonium Chloride, Parfum, Decetyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Silicone Quaternium-22, PPG-3 Myristyl Ether, Polysorbate 20, Sodium PCA, Sodium Lactate, DMDM Hydantoin, Arginine, Aspartic Acid, Panthenol, PCA, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phenyl Trimethicone, Lactic Acid, Polysilicone-29, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Benzyl Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Limonene, Coumarin.

BALZAMO: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Arginine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Panthenol, Disodium EDTA, Trideceth-12, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia trumpai apie sudėtines dalis - nesu labai sužavėta sudėtinių dalių viršuje matydama denatūruotą alkoholį, propanolį, hydantoiną. Alkoholis paprastai sausina plaukus ir odą, ilgesnio naudojimo eigoje, sausėjant gali atsirasti odos pažeidimai, išsausėjimai ir pleiskanos. Ir visgi... priemonėse gausu odą ir plaukus kondicionuojančių priemonių, kurie minkštins, saugos nuo elektrinimosi, drėkins ir ramins. Ar gerojo poveikio ingredientų sudėtyje pakankamai, kad neutralizuotų žalingų ingredientų poveikį? Prognozuoti nesiryžčiau, tačiau kol kas, naudojant apie mėnesį, jokio žalingo poveikio nepajutau.

Ir teigiamo poveikio iš kart nebuvo tokio, kokio tikėjausi. Po pirmųjų naudojimo kartų jaučiau, kad plaukai minkštesni, įgavo purumo. Tačiau lyg ir tikėjausi daugiau. Tik po gero mėnesiuko pastebėjau ryškesnį efektą - plaukai tapo gerokai paklusnesni, itin malonūs liesti. Šiai dienai džiaugiuosi sveikiau atrodančiais plaukais, puriais, paklusniais... Gal tik glotnumo mano skoniui mažoka, tačiau esu visiškai patenkinta rezultatais, manau, kad toliau naudojant efektas bus tik dar stipresnis. Nors kompleksas veikia kiek kitaip nei tikėjausi, tačiau esu labai maloniai nustebinta efektu ir džiaugiuosi beveik nebesiveliančiais plaukais. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. aš tai pajutau max poveikį jau po pirmo karto, o dabar neseniai panaudojau ir antrą sykį - tai vau plaukai minkšti, net plaunant juntasi, kad jis ne toks susišiaušęs ir šiaip jie tiesesni paliko - būdavo linkę pasisukt :D

    aišku, sudėty esantis blogasis alkoholis tikrai neguodžia, bet kai priemonę galima naudoti tik porą kartų mėnesy, o visus kitus kartus naudoji kažką saugaus ir nežalojančio, manau, spėja ir regeneruotis viskas, tai gal its ok)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš turiu įtarimą, kad pas mane kol porėti plaukai neprigėrė produkto, tol nejaučiu maksimalaus efekto. Ir visad taip - draugės po pirmo karto džiaugiasi, o man dar bent kelių reikia plaukams :)

      Dėl alkoholio gali būti, bet neramumas pamačius kosmetikos produktuose man regis visuomet yra :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą