MARGARITA bekvapis plaukų ir kūno prausiklis su agurkų ekstraktu 0+, tinkamas kūdikiams ir vaikams

Sakiau, kad gal apie vaikišką kosmetiką jau nebereikia rašyti? Tačiau pastebėjau, kad vaikiškais prausikliais man pačiai visai patinka praustis, ypač, kai uoslė jautresnė ir visai nesinori kvapnių prausiklių. Tikiu, kad kvapams jautrių periodų būna visoms, o ir nuolat kvapams jautrių merginų žinau ne vieną, tad kartas nuo karto apie vaikiškus dalykus bloge ketinu parašyti. Šį kart vaikas, o kartais ir aš, naudojome lietuvišką Margaritos prausiklį, kuris tinka ir kūdikiams. Trumpai apie jį.

"Jei norite, kad gyvenimas šypsotųsi, iš pradžių padovanokite jam savo gerą nuotaiką."
Benedictus de Spinoza


Produktas: MARGARITA bekvapis plaukų ir kūno prausiklis su agurkų ekstraktu 0+, tinkamas kūdikiams ir vaikams
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: prausi kūno ir plaukų nešvarumus, natūraliai drėkinti
Tinkamas tipas: kūdikiams, vaikams, suaugusiems
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai kiek per gausiai putoja
Tūris: 250 ml
Kaina: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse arba Bio laboratorija el.parduotuvėje

Ką žada gamintojas: 2in1 Bekvapis plaukų ir kūno prausiklis su agurkų ekstraktu specialiai sukurtas kūdikių ir vaikų odai bei plaukams. Universalus prausiklis lengvai putoja ir itin švelniai prausia negrauždamas akių. Priemonės sudėtis papildyta agurkų ekstraktu, kuris pasižymi natūraliomis drėkinamosiomis savybėmis. Po naudojimo oda atrodo sudrėkinta, o plaukai tampa švelnesni. Sertifikuota „AllergyCertified“ priemonė. Tinka naudoti ir suaugusiesiems.
Naudojimas: Nedidelį kiekį prausiklio masažuojamaisiais judesiais paskirstykite ant sudrėkintos odos ir plaukų. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.
98% natūralios kilmės ingredientų, 0% kvapiklių ir dažiklių 


Mano nuomonė. Ar pastebėjote? Priemonės sudėtis visiškai saugi, visiškai nekenksminga - tokios priemonės nebijočiau naudoti ir kūdikiams. Gamintojas atsakingai pasirinko saugias putojimą sukeliančias medžiagas, įdėjo minkštiklių, drėkiklių ir odą kondicionuojančių medžiagų, pasirinko visiškai saugius konservantus, nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų. Gal tik dėl propileno glikolio galima kažkiek kabinėtis  dėl to, kad erzina akis - iš ties erzina ir šiek tiek griaužia. Savo sūnui jau gebu apsaugoti akis beveik visada, jis didelis berniukas, bet kai buvo kūdikis, tikrai pasitaikydavo kažkiek putų patekti į akis. Tad gal tai tik vienintelis kabiukas?

Priemonės pakuotė labai paprasta, plastikinis skaidrus butelaitis su melsva etikete ir meškučiu putų vonioje. Pakuotės dangtelis lengvai atsidarinėja, nelužta iki paskutinio lašelio. Atidarinėjant nereikia laužyti nagų, bet ir sandarumo pakanka, kad nepraleistų priemonės pro dangtelį.

Kūno prausiklis labai stipriai putoja, ta prasme ne tik stipriai, bet labai intensyviai, net po nedidelio lašelio vonioje visuomet gausiau putų, nei tikėjausi. Prausiklis švariai ir švelniai prausia kūno odą, neturi jokio intensyvaus kvapo. Nepastebiu ir jokio odos tempimo ar sausumo jausmo, nei sūnaus, nei savo odai. Man regis tai puiki priemonė jautriai kūno odai, vaikams ar pagaliau merginoms, kurios nenori kvapų ir ieško tiesiog bekvapio, švelnaus, bet gerai putojančio prausiklio. Abiems patiko, maniau pakartosime.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O man patinka Jūsų vaikų priežiūros priemonių apžvalgos, nes pati turiu vaikų. Kaip pati rašėte, kartais ir suaugę naudojame tas priemones :) Man labai praktiškas produktas Green feel's intymios higienos ir kūno prausiklis su alaviju, manau tikrai puikiai tinkantis visai šeimai

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą