SKINLOVERS Balancing Botanical Oil "BO" - balansuojantis veido aliejus

Oho-ho kokie karščiai užplūdo net ir vėsesniais orais pasižymintį pajūrį! Man šiluma patinka, kaulų nelaužo ir niekuomet nesupratau tų, kurie nuolat bamba - tai vasaros nėra, per šalta, tai per karšta... Gerai ta šiluma, tik ir lietaus jau greit reikės. Prognozuojama, tad po lietaus ir šito šilumos pliupsnio viskas dar labiau sužaliuos, suvešės. 
Blogą apleidau, prisipažįstu, bet pas mus kapitaliniai remontai, milžiniški remontai su sienų griovimais, nauja elektros ir vandentiekio instaliacija, visiškai nauja virtuve ir vonia, naujais baldai. Iš senųjų namų neliko visiškai nieko - viską išdalinau per atiduotuves. Iš pradžių dalinti daiktus atrodė puiki mintis, tačiau eigoje supratau kaip tai vargina... Žmonės reikalauja baldus išnešti į lauką, neatvyksta laiku paimti arba atvykus reikalauja nuvežti, nes transportas netinka. Visuomet buvau ir matmenis nurodžiusi ir pasakiusi, kad reikės patiems išsinešti bei transportu pasirūpinti. Galiausiai beveik visi nesiteikia pasakyti nė paprasto ačiū, o dar ir komentarų pamėto tokių, kad pagalvoji - geriau būtum išmetęs. Nemečiau, sukandusi dantis išdalinau viską, bet nežinau ar antrą kart ryžčiausi pakartoti maratoną. Lyg tų baldų reiktų ne žmonėms, o man. Nereikia, tikrai galėjome išmesti, bet aš norėjau daryti gera gamtai ir žmonėms. Žodžiu, bute dabar viskas išgriauta... mėtosi sienų gabalai, nuplėštų tapetų likučiai, sienose skylės laidams ir vamzdynui... Tikiuosi vasaros pabaigai viskas bus baigta...

Na o šiandien man beprotiškai norisi pasinerti į rašymą ir jums papasakoti jau ilgokai naudojamą aliejų iš Skinlovers. Su šiuo lietuvišku prekiniu ženklu susipažinau kovo mėnesį, pradėdama pažintį nuo odos priežiūros rinkinio. Reikėjo laiko priprasti prie kitokių pojūčių, prie mažesnių priemonių kiekių, prie odos pojūčių, tačiau šiandien džiaugiuosi dailesne, sveikiau atrodančia oda. Greičiausiai ji ir yra gerokai sveikesnė, negu prieš šią malonią pažintį. Skinlovers atstovai man pasiūlė išbandyti naujausią produktą - aliejų, apie kurį jau buvau girdėjusi pavasarį, tad su džiaugsmu sutikau.

"Mokslas yra mąstymo sugebėjimas, ieškantis tiesos dėl pačios tiesos"
Jose Ortega y Gasset


Produktas: SKINLOVERS Balancing Botanical Oil "BO" - balansuojantis veido aliejus
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva 
Paskirtis: drėkinti, balansuoti riebalų gamybą, raminti, gerinti tonusą, suteikti skaistumo ir spindesio
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nerandu nieko, ką galėčiau išsikirti
Tūris: 15 ml
Kaina: 35,20 Eur (pilna kaina 44,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers

Ką žada gamintojas: Sveikos ir švytinčios veido odos aliejus, skirtas subalansuoti veido odos drėgmei ir riebalų pusiausvyrai. Aliejus puikiai tinka visiems odos tipams, tačiau akivaizdžiausius rezultatus pirmiausia pastebės jautrios odos savininkės. Šis organiškas produktas ramina sudirgusią odą ir yra rekomenduojamas kovojant su kapiliarais. Naudojant ilgesnį laiką matomas odos tonuso ir elastingumo ženklus pagerėjimas. Dėl savo išgrynintos sudėties aliejus lengvai absorbuojamas, efektyviai maitiną odą ir rūpinasi jos minkštumu ir skaistumu.

- Intensyviai drėkina odą
- Balansuoja riebalų (lipidų) gamybą
- Pritraukia drėgmę
- Ramina odos sudirgimus
- Gerina odos tonusą
- Suteikia odai skaistumo ir spindesio


Pakuotė. Tvirto, matinio stiklo kokybiškas buteliukas su stikline pompa supakuotas pastelinės rožinės spalvos dėžutėje. Pakuotė minimalistinio dizaino, labai elegantiška, moteriška ir labai patogi naudoti.

Kvapas. Papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo, tačiau aliejus kvepia švelniu aliejiniu aromatu su trupučiu gaivos ir trupučiu augalinio aromato. Kvapas labai švelnus, po padengimo jaučiamas gal apie 15 minučių.

Konsistencija lengvas, vandeningas, labai skystas aliejus.


Sudėtis: UNDECANE, TRIDECANE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, ROSA CANINA SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SQUALANE, BRASSICA OLERACEA ITALICA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE

Natūrali sudėtis
Netestuota su gyvūnais
Tinka veganams
Sukurta dermatologų


Poveikis. Pirmiausia apie sudėtines dalis - ar įmanoma pagaminti visiškai saugų kosmetikos produktą? Pasirodo įmanoma ir Skinlovers tą įrodo jau ne pirmu gaminiu. Aliejaus pagrindą sudaro minkštikliai, kanapių sėklų, vaistinių agurklių, erškėtrožių ir vaistinių medetkų aliejai. Sudėtines dalis užbaigia skvalenas, brokolių sėklų aliejus, vitaminas E ir antioksidantas. Nepriekaištinga sudėtis, kurios ingredientai minkštins odą, veiks kaip antioksidantai, kondicionuos, drėkins ir ramins odą. Kiek keistoka sudėtyje nerasti konservanto, tad iš kart atkreipiu dėmesį, kad galioja vos 6 mėn nuo atidarymo dienos, laikomas tinkamomis sąlygomis. Kas yra tinkamos sąlygos?  Šiuo metu, kai aplinkos oras viršija 30 laipsnių kosmetiką, ypač tą, be konservantų, geriau laikyti šaldytuve ar vėsiame kambaryje, tačiau jokiais būdais ne vonios kambaryje.

Pirmiausia, ką pajutau naudojant produktą - intensyvus, labai natūraliai atrodančio spindesio efektas, kurį oda įgauna iš karto po padengimo. Kurį laiką naudojau aliejuką per daug nesitikėdama, tačiau jau po poros savaičių atkreipiau dėmesį, kad mano oda iš ties atrodo sveikiau, įgavo daugiau spindesio, sudirgusią odą aliejukas nepaprastai greit nuramina. O ir šiai dienai, po maždaug 3 savaičių naudojimo imu pastebėti stangresnę odą, veidas įgavo daugiau tonuso. 

Puikus aliejukas, kuris nors ir negali pakeisti serumo ir kremo, tačiau papildo veido priežiūros rutiną visiškai neapsunkindamas odos. Naudoju po porą lašelių ant kremu padengtos odos ryte ir vakare ir kas kart džiaugiuosi lengvu pojūčiu, ant odos nelieka jokios riebios plėvelės, tad aliejukas tinka ir karštomis vasaros dienomis, turėtų patikti ir riebiaodėms. 

Nuostabu, apskritai esu labai maloniai nustebinta Skinlovers priemonių veiksmingu, atsiimu visą skeptiškumą, kurį turėjau ankstyvą pavasarį - priemonės puikios, teigiamai veikia odą, gydo jos problemas ir padeda pamiršti anksčiau turėtus kompleksus. Šiuo metu naudoju jau antrą rinkinį ir esu labai patenkinta kokybe, efektu ir pojūčiais!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. aš esu ta, kuri bamba, jog per karšta :D nemalonu jau tikrai, kai rasoja visas kūnas, kvėpuot nėra kuo, o apsirengti išvis nesinori nieko :D aukso viduriukas yra dvidešimt penki, ne trisdešimt penki :D bet aišku, kad bambėsi - neatšals, nu bet vistiek bambu ir pykstuos su savim :DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D kai kuriems gal tiesiog reikia išsibambėti - geriau pasijaučia? Nepykstu, tik paskui būna keista, kai tie patys sako, kad "šiemet vasaros nebuvo" :D Man tai gali būti karšta - aš kaip driežiukas, saulė man patinka :D

      Panaikinti
  2. Aš bambu kai šalta ir tamsu, jei 35 per sunku, ai, pakentėsiu :):)
    Aš iš tų, kur beveik viską išmeta, užteko kartą sofą atidavinėt, galvojau, kad nusišausiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oij kaip suprantu dėl atidavinėjimų. Sudėtingai viskas, žmonės pernelyg įnoringi :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą