AVON vonios putos "Mr. Frosty" ir "Mrs. Frosty" - Ponas ir Ponia Šaltukai

Tikėkite stebuklais...

Kalėdinis stebuklas įvyksta kiekvienais metais, tik reikia jį pastebėti. Šiemet gi, antrą Kalėdų dieną pasnigo... Baltas, minkštutis sniegelis uždengė visą žemę. Vaikai, pamiršę kompiuterį išbėgo į lauką, šeimos lipdo sniego senius... Nors ir kiek pavėluotai, bet Kalėdų dvasia suvienijo, suteikė jaukumo ir šilumos, buvimo su artimaisiais akimirkų....

O aš jums šiandieną pasakoju apie vonios putas. Kai namams trūksta Kalėdinio kvapo, o šventinė nuotaika pasislepia tarp krūvos neužbaigtų reikalų, siūlau prisipilti karštą, kvapnią vonią ir atsipalaiduoti...


Vonios putos "Mr. Frosty" - Spiced Apple

Produktas: AVON vonios putos Mr. Frosty (Ponas Šaltukas) "Žieminiai obuoliai su prieskoniais"
Gamintojas: "AVON Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: malonesnėms vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pakuotė <3 ir kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina*: pilna kaina 16,00 Lt ( 4,63 €), pirkau akcijos metu už 5,99 Lt ( 1,73 €)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Vonios putos "Žieminiai obuoliukai su prieskoniais" sukuria kremines putas ir švelniai pakvėpina kūną obuolių su prieskoniais aromatu.


Labai šventiška, Kalėdomis alsuojanti vonios putų pakuotė suformuota Pono Senio besmegenio forma ir padabinta įvairiausiais Kalėdiniais motyvais: elniukais, Kalėdų gėlėmis arba žvaigždėmis. Žinoma, nepamiršta ir Kalėdiškų: raudonos ir žalios spalvų. Nuteikia labai šventiškai.

Šventiškas žieminis vonios putų kvapas primena prieš pat šalnas nurinktų žieminių ouoliukų aromatą sumaišytą su prieskoniais. Nežinau, kokiais prieskoniais norėta kvepinti produktą, tačiau gvazdikėlius tikrai užuodžiu...


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Mea, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Edta, Citric Acid, Benzophenone-3, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15510, CI 61570, CI 14700, Cinnamal, Eugenol, Limonene.


Poveikis. Vonios putos gerai putoja, sukuria minkštą, kreminę putą. Pakuotė nuteikia žaismingai, bet užvis geriausias žieminis šventiškas aromatas, garantuojantis malonumą vonios maudynių metu.

Vonios putos "Mrs. Frosty" - Spiced Cranberry & Orange

Produktas: AVON vonios putos Mrs. Frosty (Ponia Šaltukė) "Spanguolės ir apelsinai su priekoniais"
Gamintojas: "AVON Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: malonesnėms vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: kvapas <3 ir žinoma Kalėdinė pakuotė
Tūris: 250 ml
Kaina*: pilna kaina 16,00 Lt ( 4,63 €), pirkau akcijos metu už 5,99 Lt ( 1,73 €)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Vonios putos "Spanguolės ir apelsinai su prieskoniais" lepina kūną šilkinio švelnumo puta, maloniai kvepiančia spanguolėmis su prieskoniais ir apelsinais.


Šventiška, kaip ir  pono Šaltuko, Ponios Šaltukės pakuotė puošta kalėdiniais motyvais, elniukais ir Kalėdų gėlėmis - snaigėmis. Sniego senės - besmegenės, Šaltuko žmonos pakuotėje vyrauja mergaitiškos svalvos - raudona ir oranžinė. O kaip kitaip, juk tai mergina 😀

Kalėdinis vonios putų kvapas, alsuojantis Kūčių ramybe su arktinėmis spanguolėmis ir Kalėdiniu siautuliu - apelsinais. Gaivūs prieskoniai sukuria šampano burbuliukų skonio kvapą. Ši priemonė man kvepia visomis žiemos šventėmis...

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Mea, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Edta, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 14700, CI 15510, CI 60730, Cinnamal, Limonene.

Poveikis. Vonios putos gerai putoja, sukurdamos gana gausias putas. Malonus ateinančių švenčių aromatas lepina uoslę šventiško laukimo nuotaikomis.

Abiejų produktų konsistencija skystoka, tekanti. Ponas Šaltukas švelniai oranžinės spalvos. Jo žmona pasidabinusi ryškesne, raudonai oranžine produkto spalva.


REZIUMĖ. Abi vonios putos sukuria šventinę nuotaiką - pakuotės labai Kalėdiškos, žaismingos. Vonios putos nesausina odos, gerai putoja. Skirtingi žiemiški aromatai sukuria šventišką nuotaiką, suteikia jaukumą ir malonumą uoslės receptoriams.
Aukščiausio balo skirti negaliu dėl prastokos gaminių sudėties. Juose tikrai nemažai medžiagų, kurių nelabai pageidaučiau tokiose produktuose. Bet, et, šventiniu laikotarpiu galima persivalgyti, galima ir leisti pasimėgauti kvapniu, vonios putų aromatu užsimerkiant dėl produkto sudėties.


Ir pabaigai, noriu pasidalinti video įrašo kopija. Kiekvieną kart leisdama vandenį į vonią, paimant šias vonios putas ir pilant į vandenį norisi dainuoti:

"Frosty, the Snowmen
was a jolly happy soul
With a corncob pipe and a button nose
and two eyes made out of coal..."



Linksmų švenčių!!!!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. 

Komentarai