AVON "Luck" parfumuotas vanduo moterims

"Sėkmė yra tai, kas nutinka, kai pasiruošimas susitinka su galimybe"
Seneka

Marios Šarapovos įkvėptas Avon Luck aromatas Europoje pasirodė 2014 rugsėjį, Šiaurės Amerikoje - Spalį, Azijoje - Lapkritį. Na o Lietuvoje pristatytas Spalio mėnesį, kartu su 14 kompanijos katalogu.

Naujas aromatas sukurtas vyrams ir moterims.

Avon marketingo vadovė Patricia Perez - Ayala spaudai minėjo, kad Maria Sharapova - tinkamiausia garsenybė pristatyti naują kompanijos aromatą: "Kai sukūrėme Avon Luck, norėjome jame įamžinti charizmą, kuri sukuria visokeriopą sėkmę gyvenime. <...> Kaip viena iš geriausių teniso žaidėjų pasaulyje ir rafinuotai natūraliai graži, Maria tobulai atspindi aromato energiją. <...> Sharapova geriausiai propaguoja naujo aromato džiaugsmą ir jausmą, būnant pasaulio viršūnėje".


Produktas: Moteriškas kvapusis vanduo "Avon Luck" (EDP)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 76 Lt ( 22,01 €)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Leidimo metai: 2014 m.
Aromato kūrėjas: Adriana Medina ir Sonia Constant
Kvapo kategorija: rytų - vaisių kategorija


Gamintojo aprašymas. Pajuskite magišką šio Rytų kategorijos aromato trauką - jus pakerės citrusų kibirkštys ir kvapnios uogos, puošiančios kreminę baltą gėlių puokštę ir aksominius rožių žiedlapius, nugulusius į šiltą santalo guolį.

Išskirtinai moteriška žaižaruojančios citrinos ir reto banguotojo kertuočio kompozicija, nugulanti ant šilko medienos pagrindo, leis jums pasijusti ypatinga moterimi, kuriai po kojomis visas pasaulis.


"Tikiu, kas "Avon Luck" suteiks moterims ir vyrams daugiau pasitikėjimo savimi. Pasikvėpinus laimė ir sėkmė lydės jus kiekviename žingsnyje. Juk taip nuostau būti Sėkmės Numylėtiniu."
Maria Sharapova
Pasaulinio garso tenisininkė


Viršutinė nata: žaižaruojanti bergemotė, raudonos uogos, citrusiniai vaisiai
Širdies nata: banguotasis kertuotis, baltos gėlės
Apatinė nata: santalo mediena

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Benzophenone-3, Benzophenone-1, Benzophenone-2, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol), Citrate, CI 14700, CI 47005, Benzyl Alcohol, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Avon Luck aromato pakuotė atrodo prabangiai: šviesi kartoninė dėžutė papuošta perrišto juodo kaspino imitacija. Stiklinis buteliukas papuoštas auksiniu kaspinu, stiklas papuoštas brūkšniuoto stiklo efektu ir atrodo puikiai ant bet kurios kvepalų lentynėlės :) . Apskritai, pakuotės dizainas prabangus, apgalvota kiekviena detalė, sukurtas vientisas prabangus, žaižaruojantis įvaizdis.

Kvapas. Kvapiojo vandens kvapas labai rafinuotas, saldus, kibirkščiuojantis citrusiniais vaisiais, sumaišytais su prabangių uogų, kreminių gėlių ir šilto santalo medienos aromatais.
Pasikvėpinusi šiuo aromatu sulaukiau komplimentų ne tik iš savo vyro, tačiau ir aplinkiniai pastebi neįprastai gerą, gardų kvapą. 

Mano nuonone, šis kvapas:
     ☀ labiau tinkamas dienos metu
     ☂ tinkamiausias rudens sezonui

Vienintelis minusas, kurį norisi paminėti yra tai, jog kvepalai neišlieka labai ilgai. Dienos eigoje man norisi pasikvepinti dar bent 1, kartais ir 2 kartus. 


REZIUMĖ. Nepaprastas, rafinuotas kvapas tinkamas įvairiomis progomis, tačiau dėl to, kad nėra labai stiprus (neišlieka ilgai), aš linkusi juo kvėpintis kasdieną. Nepaisant šio minuso, tai puikus kasdienis aromatas, sukuriantis žaižaruojančios sėkmės akimirkas.

Aromatas panašus į:
- MAX MARA "Max Mara"
- MARIAH CAREY "Dreams"
- PLAYBOY "Playboy VIP for Her"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

Rašyti komentarą