ATRADIMAI. GEOMAR Thalasso Scrub "Emollient" kūno šveitiklis su jūros druska ir braškių sėklomis

Ilgai laukta Geomar Emollient kūno šveitiklio apžvalga. Mmm.. kvepia vasara, o poveikis tikrai stebinantis. Naujausias įrašas apie visus šveitiklio privalumus (ir galbūt vieną kitą trūkumą).


Graži oda prasideda nuo išskirtinės odos priežiūros.

Labai ilgai laukta Geomar Emollient kūno šveitiklio apžvalga pagaliau paruošta. Labai ilgai bandžiau produktą, bandydama rasti prie ko prikibti, surasti detalę, dėl kurios turėčiau numažinti produkto balus, tačiau negaliu - kūno šveitiklis tiesiog puikus.

Taip, galėčiau apkaltinti vidutinio saugumo sudėtį, tačiau mielosios skaitytojos, šiuo atveju nuspręskite pačios. Aš renkuosi bandyti antrą pakuotę, na o mano vyras, sužavėtas švelnutėle mano oda pats nusprendė nupirkti man sekančią šio kūno šveitiklio pakuotę. Detalesnė apžvalga, kaip visad žemiau.


Produktas: GEOMAR Thalasso Scrub "Emollient" kūno šveitiklis su jūros druska ir braškių
sėklomis
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Tūris: 600 g
Kaina*: 9,53 € (32,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi. Internetinėse parduotuvėse: Barbora, Kaip smilga
Įvertinimas:  10+/ 10

Ką žada gamintojas: GEOMAR Thalasso Scrub yra šveičiamasis produktas, kuris pašalina negyvas odos ląsteles, pašalina nešvarumus, suteikdamas odai švelnumo, švytėjimo, lygumo bei ją drėkina. Natūralios kilmės ingredientai ir braškių ekstraktas, turtingi natūraliais antioksidantais, padeda odai ženkliai sumažinti odos senėjimo požymius, gerina odos būklę.

Šveitiklio formulė susideda iš:
  • JŪROS DRUSKOS IR BRAŠKIŲ SĖKLOS: kartu su švelniu šveičiamuoju poveikiu, atnaujina odą;
  • MINKŠTINAMIEJI ALIEJAI: maitina odą, todėl ji tampa švelni, malonu ją liesti;
  • BRAŠKIŲ EKSTRAKTAS: atkuria natūralų odos toną ir suteikia odai gyvybingumo;
  • NEGYVOSIOS JŪROS DRUSKOS OLIGOELEMENTAI: atkuria odos skaistumą ir stangrumą.
Thalasso šveitiklis daro odą imlesnę tolimesnėms kūno procedūroms, skatina medžiagų įsiskverbimą į audinius, gerina sekančių procedūrų rezultatus.

Reguliariai naudojant, oda tampa drėgnesnė, minkštesnė ir lygesnė. Naudojimo metu odai suteikiamas sultingų ir šviežių braškių kvapas, su gundančios grietinėlės ir saldžios vanilės prieskoniu.

Prieš kiekvieną naudojimą, gaminį gerai sumaišykite mentele, kad išgautumėte vienalytę masę ir sumaišytumėte druską ir aliejus. Tepkite ant drėgnos odos, masažuojamaisiais judesiais, tuomet nuskalaukite. Šveitiklį rekomenduojama vartoti vieną ar du kartus per savaitę.

Įspėjimas. Dėl sudėtyje esančių aliejų, vonios paviršius gali tapti slidus. Nenaudokite pažeistai ir jautriai odai. Pritaikyta naudoti kosmetiniams, bet ne terapiniams tikslams. Tik išoriniam naudojimui. Patikrinta dermatologų.


Didžiulė, plastikinė, raudonos spalvos kūno šveitiklio pakuotė užsukama žaliu dangteliu yra pakankamai tvirta ir stabili atlaikyti gaminio konsistencijoje esančią sunkaus svorio jūros druską. Prie kūno šveitiklio, po dangteliu pridėta mentelė, kuri mano nuomone yra visiškai bevertė. Visų pirma ji per trumpa, kad sumaišyti ir gerai apmaišyti sunkią druską su lengvučiu skystu aliejumi, plūduriuojančiu ant gaminio paviršiaus. Aš mieliau naudoju tiesiog įprastą desertinį šaukštą. Su juo ir dozuoju gaminį.
Patariu ir jums, jokiu būdu nenaudokite piršto - ant jo pilna bakterijų, kurias pernešus ant produkto, šveitiklis pradės labai greitai gesti. Geriau griebkite ilgesnę mentelę, šaukštelį ar desertinį šaukštą.


Atsukus dangtelį pirmą kartą, visas gaminys nuo gedimo papildomai apsaugotas skaidraus celofano plėvele. Jau tikrai kažkur minėjau, kodėl man patinka papildomos apsaugos priemonės bet kokiai priemonei, tačiau mielai papasakosiu dar kartą.

Jau tikrai nemažai metų atgal, kai ant gaminių nebededa datų "galioja iki" ir prirašyta konkreti galiojimo data. Šiuo metu praktiškai ant visų kosmetikos gaminių pažymėta, jog galiojimo laikas - tam tikras mėnesių skaičius, nuo pakuotės atidarymo dienos. O kaip žinoti, jog pakuotė iki tol nebuvo atidaryta? Galbūt produktas jau gavo oro ir pradėjo gesti? Tiesiog parduotuvėje jis vėl uždaromas ir lieka nežinia kiek laiko... Tuo tarpu kai produktas apsaugomas papildomai, aš žinau, jog jis nebuvo atidarytas, negavo oro, nepradėjo gesti ir nebuvo man parduotas jau pradėjęs gesti ar dalinai sugedęs... Dėl šios priežasties stengiuosi rinktis pilnai, nuo papildomų atidarinėjimų apsaugotus kosmetikos produktus.


Kvapas. Net nežinau, iš pradžių galvojau, kad kūno šveitiklio kvapas man primena sintetiškos braškės kvapą,bandymą laboratorijoje išgauti šviežių braškių kvapą. Bet vieno naudojimo metu užsisvajojau apie vasarą, apie braškes su grietinėle ir tada pagalvojau apie šveitiklio kvapą - visai kaip braškės su grietinėle, o jei dar pridėjus žiupsnį vanilės... Įsivaizduokite šviežias braškes užpiltas vanile ir užbarstytas vaniliniu cukrumi... Va taip kvepia Emolient kūno šveitiklis.

Konsistencija.  Kūno šveitiklis tikrai keistas, visų pirma reikia paminėti, kad jį nuolat reikia maišyti, ir kaip minėjau, aš renkuosi maišyti šaukštu, o ne pridėta mentele. Produktas sudarytas iš dviejų skirtingo tankio medžiagų (arba skirtingo lakumo) medžiagų: kietųjų - druskos ir skystųjų - aliejaus. Nemaišant jos guli viena ant kitos (aliejai ant viršaus) ir yra skirtingų spalvų. Sumaišius produktas tampa  rožinės spalvos ir yra minkštas naudoti.


Sudėtis: Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Fragaria Vesca Seed, Fragaria Vesca Leaf Extract (Fragaria Vesca (Strawberry) Leaf Extract), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Panthenol, Pumice, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Maris Salt (Sea Salt), Adenosine, BHT, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33).


Poveikis. Produkto poveikiu aš labai nustebinta ir patenkinta. Visų pirma noriu paminėti, kiek daug kūno šveitiklių yra neefektyvūs, kad pagerinti jų efektyvumą reikia labai daug produkto. Akyse senka iki galo neapgalvotų gaminių kiekis: tai per mažai šveičiamųjų grūdelių, tai konsistencija per skysta... Naudojant Geomar, nieko panašaus netenka patirti: pakanka nedidelio šveitiklio kiekio visam kūno šveitimui. 

Apskritai, visa procedūra labai maloni. Pirmiausia nuostabus liepos mėnesio kvapas: braškės su grietinėle kvepia vasara... Šveitiklio reikia labai nedaug visam kūnui. Ir nors reikia nuolat pamaišyti produktą, bet kūno oda tampa tiesiog dieviška: oda vizualiai atrodo daug gražesnė, skaistesnė ir turinti daugiau drėgmės. O kokia maloni liesti... labai švelni... Po šveitimo procedūros net nebesinori tepti kūno kremu. Iš ties, šveitiklis daro viską, ką gamintojas žada, ir netgi daugiau, jis pamiršo paminėti, koks malonumas naudoti produktą namie. Jaučiuosi tarsi tikrame Spa...


REZIUMĖ. Nežinau, kokią nuomonę susidarė bandžiusieji, tačiau tai vienas geriausių kūno šveitiklių, kuriuos man teko bandyti: gamintojas savo produktu pilnai išpildo visus pažadus. Oda po šveitimo procedūros tampa minkšta, švelni, skaistesnės spalvos ir atrodo drėgnesnė bei stangresnė... Geomar "Emollient" kūno šveitiklis vertas kiekvieno išleisto cento.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kažkada turėjau šios firmos šveitiklio mėginuką, nesakau, kad nepatiko, bet ir stebuklo nepadarė :) Šiaip pati mėgstu pasidaryti naminį šveitiklį iš cukraus, įvairių aliejų, eterinių aliejų, citrinos sulčių, medaus, maltos cikorijos ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už nuomonę, Monika :)
      Man teko bandyti nemažai šveitiklių - manau šis, vienas geriausių.
      Aš taip pat kartais šveičiu kūną kokosų aliejumi sumaišytu su cukrumi, pridedu eterinių aliejų dėl kvapo :) Kaip dar panaudoti kokosų aliejų galite paskaityti čia: http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2014/11/diy-16-budu-naudoti-kokosu-alieju.html

      O šiaip po švietimo šiuo šveitikliu oda tikrai atrodo daug sveikesnė :) Mano oda sausa, ir didžiausias stebuklas jai, kai po šveitimo procedūros ji tampa gyvybingesnė ir skaistesnė (dėl sliejų esančių sudėtyje). Sausai odai pasiekti tokį rezultatą sunku... Bet žinoma, kiekvienam skirtingai :)

      Panaikinti
  2. Sveiki,

    Ačiū už pilną produkto aprašymą ir komentarus, labai naudinga ir išsamu.
    Pati bandysiu šį produktą, nes gavau mėgunuką pabandymui, tik svarstau, kurias vietas Jūs šveičiate? Labiau rankas ir kojas ar nugarą ir pilvo/krūtinės zonoje, kaklą? Ar tinka ir viską? Aš kūno šveitiklio dar nesu naudojusi, taigi klausimas toks sukasi mano galvoje.
    Lauksiu atsakymo.
    Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tinka viską, bet labiau rekomenduočiau koncentruotis į sausesnes kūno vietas: alkūnes, kelius. Nerekomenduoju kūnui skirtu šveitikliu šveisti veido odos. O šiaip, viskam :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą