CLINIANS Energizzante Cleansing Gel - veido prausiklis

Šiandien pasakosiu apie veido prausiklį, kurį rinkausi išskirtinai pavasariui. Mano veido oda pavasarį papilkėja, atrodo nesveikai, šiek tiek suglemba ir atrodo senesnė, pavargusi, sausėja ir visaip kitaip rodo nepasitenkinimo ženklus, tarsi irzli meška per anksti pakilusi iš žiemos miego ir niekaip neapsisprendžianti, ar nori dar prigulti ar laikas paskanauti.

Būti stipriu, bet ne grubiu,
Būti geru, bet ne silpnu,
Būti drąsiu, bet ne pagyrūnu,
Būti kukliu, bet ne droviu,
Būti pasitikinčiu savimi, bet ne arogantišku...

Tad šį pavasarį aš nusprendžiau pasitikti pasiruošusi ir pradėti rūpintis savo veido oda iš anksto: nusipirkau arbatą, skirtą veido odos dailinimui iš vidaus (nors per pastarąjį mėnesį pamirštu ją išgerti), išbandžiau ir vis dar vartoju hialurono rūgštį, įsigijau skaistinamąjį veido prausiklį. Žinoma, reikia nepamiršti daug daug vandens, aktyvios veiklos, veido valymo ir priežiūros rutinos. O dėl CLINIANS veido valymo želė - prausiklio: Ar tikėjausi, kad priemonė skaistins veido odą ir suteiks jai spindesio? Jei atvirai, nelabai, bet energijos veidui suteikia tiek, kiek reikia.



Produktas: CLINIANS Energizzante Cleansing Gel Illuminant - CLINIANS Energizante veido valiklis - želė
Gamintojas: "Mirato". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: Valyti veidą, suteikti jam gyvybingumo
Tinkamas tipas: visiems tipams, ir papilkėjusiai, pavargusiai odai
Labiausiai patiko: nepriekaištingas efektas
Labiausiai nepatiko: 3 pavojingi ingredientai produkto sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,76 EUR (19,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos. www.kaipsmilga.lt
Įvertinimas: 9/ 10

Ką žada gamintojas: Valomoji želė valo veido odą, švelniai ir efektyviai pašalina nešvarumus ir makiažo likučius. Palieka odą švarią ir spindinčią. Energilium ir vitamino C derinys suteikia odai energijos ir gyvybingumo. Tinka visų tipų ir pilkai, bei pavargusiai veido odai.
Naudojimas: Rytais ir vakarais tepti drėgną veidą, pamasažuoti. Nuprausti šiltu vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.



Produkto pakuotė patogi paimti į rankas, šiek tiek matinio balto plastiko, tačiau per pakuotę puikiai matosi, kiek dar gaminio liko pakuotėje. Ant viršaus užsuktas dozatorius - pompa, kurios vieno paspaudimo pakanka veidui nuprausti. Viršuje pompą pasukus į vieną pusę ji užsifiksuoja ir neleidžia valikliui ištekėti ar netyčia pasispausti (pavyzdžiui, keliaujant). Pasukus į kitą pusę valiklis atsidaro.  Esant reikalui pompą su visu "dangteliu" galima nusukti. Visgi, man per naudojimo laiką jos nusukti neprireikė, nebent prireiks norint išnaudoti dugne likusius paskutinius produkto lašelius.


Prausiklio - valiklio kvapas man truputėlį aštrokas, bet malonus. Aiškiai užuodžiu citrusinių vaisių aromatą ir kartu gaivų, malonų uoslei švaros kvapą, kuris kiek primena kokybiško muilo aromatą.

Konsistencija. Prausiklis tirštas, želinės konsistencijos, tačiau lengvai pasiskirto ant veido. Oranžinės spalvos produktas nesunkiai suputoja.



Sudėtis: Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate PEG-150 Distearate, Disodium Adenosine Triphosphate, Citrus Aurantium Dulcis Extract (Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract), Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Laminaria Digitata Extract, Magnesium Aspartate, Polyquaternium-10, Butylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Imidazolidinyl UreaMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16035 (Red 40), CI 15985 (Yellow 6).


Poveikis. Veido prausiklis labai lengvai ir švelniai nuplauna veido odą, efektyviai pašalina makiažo likučius ir nešvarumus. Dėl sudėtyje esančių Methylchloroisothiazolinone ir Methylisothiazolinone ingredientų, vengiu produktą naudoti akių srityje. Visgi, turiu pasakyti, kad išbandžiau ant viso veido ir pastebėjau, kad priemonė negriaužia ir neerzina net ir akių srities.

Nusiprausus prausikliu, veido oda tampa ne tik švari, sakyčiau netgi nepaprastai švari. Po naudojimo veidas tampa vizualiai švaresnis, kiek šviesesnis, įgauna lengvą spindesį. Priemonė suteikia veidui nestiprų veido skaistumą. Bet kas užvis įdomiausia: atrodo, jog priemonė veidui suteikia papildomos energijos.


REZIUMĖ.
Nors produktas turi 3 pavojingus ingredientus savo sudėtyje, tačiau jis efektyvus norint pašalinti makiažo likučius ar tiesiog nuprausti veidą. Be to, veidas įgauna sveiko spindesio. Negaliu teigti, kad prausiklis yra skirtas išskirtinai veido odos skaistinimui, tačiau reikia pripažinti, jog nežymus spindesys aiškiai matomas. Pastarąjį mėnesį naudojau šį valiklį + hialurono rūgštį + Garnier Nordic Moisture kremą sausai odai ir aplinkiniai pastebėjo, kad veido oda atrodo daug sveikesnė, ir jaunesnė (!), nei ankščiau. Tiksliai negaliu pasakyti, kuris produktas suveikė, o gal visas šis trijų produktų derinys idealiai tiko sveikesnei, gražesnei pavasariui pasiruošusiai veido odai. Prie šių produktų dar turėjau naudoti arbatą skirtą odos gražinimui iš vidaus, tačiau per įtemptą vasario mėnesį visiškai pamiršau ją pasiruošti ir gerti...












Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai