Kovo mėnesio kosmetinės naujienos #7/15

Šiandien kviečiu pasidairyti po kovo mėnesio kosmetikos priemonių naujoves ant mano kosmetinio staliuko...

"Vaivorykštė negali atsirasti be audros ir debesų"

Lietus vakar visą dieną plakė langų stiklus gąsdindamas ir grasindamas pro vos pravertą langą įsiveržti vidun ir viską aplink apipuršti ledinio vandens dušu. Vakare prie nuožmiai nusiteikusio lietaus prisijungęs vėjas, susisuokęs su lietumi, nusprendė pašėlti šuoliuodamas medžių viršūnėmis. Praeiviai gatvėje stipriau susisuko į striukes, mano iš ryto sugarbiniuoti plaukai skraidė lapkričio orą primenančio vėjo gūsiuose, o gamtos stichijos nė nemanė patenkinti mano pavasarinių iliuzijų... Per naktį siautėjanti vėjo ir lietaus kompanija iki ryto išliejo visas jėgas ir nusilpęs pavienis lietus ramiai čiukšlėmis slydo to paties mansardinio lango stiklu... Ech, tas nostalgiškas lietus...

Vakar visą dieną laukiau sprogimo savo viduje. Galbūt dėl pasikeitusio slėgio, ore visą dieną tvyrojo įtampa, kuri prasiveržė šiandien. Dar po saulės užtemimo neatsigavusios mintys įsiaudrino ir ėmė regzti suokalbį prieš mane pačią... Va, ir eisiu, ir darysiu, ir bandysiu, ir nepavargsiu... Nesvarbu ko noriu, svarbu ko reikia...


Tik grįžusi namo sugebu nurimti... pasiruošiu didžiulį puodelį karšto šokolado, man ant kojų susiraito Mixas ir ima murkti visas katiniškas simfonijas, kurių dalį puikiai žinau... Aplink įsivyravusi ramybė, kartas nuo karto pertraukiama švelnaus murksėjimo garsų, lydimų per visą kūną tekančia katiniška vibracija, paragina protą kelti baltą vėliavą ir susitaikyti su širdimi... Viduje įsivyrauja palaiminga pavakario ramybė, sustiprinta dažnais karšto šokolado gurkšniais, maloninančiais gomurį ir raminančiais į kovą su protu ir širdimi beveik pasiruošusį stoti skrandį...
Mane užplūsta mano oranžinė, katiniška ramybė

Kūno priežiūra
Pasiilgau Radox priemonių kūnui. Kai gyvenau užsienyje, tai buvo vienos mėgtamiausių mano kūno priemonių. 
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,02 EUR  (6,99 Lt)

Pamenate, pasakojau apie intymios higienos priežiūrą ir analizavau tuo metu naudoją intymios higienos prausiklį (ČIA). Nusprendžiau ieškoti natūralesnės priemonės tokiai delikačiai vieteliai. Iš pirmo žvilgsnio, sudėtis nėra prasta, bet reiks paanalizuoti papildomai.
Pirkau: Eurovaistinėje
Kaina: 2,40 EUR (8,29 Lt)

Dieviško citusinių vaisių kvapo muilą įsigijau dėl labai gražios pakuotės ir labai labai skanaus kvapo. Mmm, turėtų nepaprastai gerai budinti tingiais, lietingais pavasario rytais.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,03 EUR (13,90 Lt)

4. DOVE kūno pienelis. 250 ml
Tiesą pasakius man jau pabodo mano šiuo metu naudojamas Avon kūno kremas (ČIA), tad jau kuris laikas dairausi parduotuvių lentynose. Praeitą savaitgalį palūžau Maxima parduotuvėje ties numylėtu ir kažkada pačiu mėgstamiausiu Dove kūno pieneliu.
Pirkau: Maxima
Kaina: 5,07 EUR (17,49 Lt)

Plaukų priežiūra
Man labai patinka karšto aliejaus procedūros plaukams. Nežinau, ar dėl jausmo, kad aliejus šiltas, ar iš tiesų taip yra, tačiau karšti aliejai veikia stipriau nei aliejinės plaukų kaukės.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: pilna kaina 8,98 EUR (31,00 Lt)

Visai nesenai pasakojau apie tos pačios kompanijos sausą šampūną blondinėms, kuris pirmaisiais naudojimais man labai patiko, bet va, sulig kiekvienu naudojimu ateidavo vis didesnis nusivylimas. Kažkodėl labai panorau išbandyti ir įprastą, nespalvotą šampūną ir įsitikinti dėl kompanijos produktų gerumo arba blogumo.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,58 EUR (8,90 Lt)

Niekada nebuvau bandžiusi Babuški Agafji produktų, tad labai smalsu, kiek veiksminga plaukų kaukė, kiek stiprina plaukus.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,02 EUR (6,99 Lt)

Veido priežiūra
Turėtų valyti ir vandeniui atsparų makiažą, tačiau reikės paprasčiausiai išbandyti. Įsigijau ieškodama tobulo vandeniui atsparaus makiažo valiklio, kuriame patiktų absoliučiai viskas. Deja, pakuotė kol kas daug nežada :)
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,90 EUR (10,01 Lt)

9. ALDO VANDINI "Deep cleansing" veido kaukė. 2x7,5 ml
Geriant specialią arbatą odai, naudojant skaistinamąjį prausiklį, Konjac kempinėlę, valomąsias kaukes mano oda šiuo metu tiesiog spindi. Nežinau kiek ilgai, bet šiandieną džiaugiuosi tuo, kaip ji atrodo. Tad dar viena valomoji veido kaukė nepakenks :)
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,17 EUR (7,49 Lt)

10. MONTAGNE JEUNESSE veido kaukė "White chocolate". 17 g
Skaistinamoji veido kaukė su baltuoju šokoladu. Skanumėlis, t.y. gerumėlis.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,45 EUR (4,99 Lt)

11. MALIE Snail Ultra Hydrating Essene veido kaukė su sraigėmis. 1 vnt. pakuotėje
Pagaliau atkeliavo siuntinukas iš ebay, kuriame dvi veido kaukės su sraigių gleivėmis. Nesenai aprašiau Tonymoly veido kaukę su sraigėmis, tai man visai patiko suteiktas efektas.
Pirkau: www.eaby.com
Kaina: kiekviena po $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Rankų ir nagų priežiūra
Priemonė skirta rankų ir nagų vonelėms iš natūralių aliejų ir druskos. Atrodo įdomiai ir praktikai iš karto patraukė mano dėmesį.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,78 EUR (16,49 Lt)

Niekaip neišsirinkau kurią norėčiau išbandyti,tad nusipirkau ir su spalguolių lapais, turinčiais apsaugoti nuo nagų lūžinėjimo.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,78 EUR (16,49 Lt)

Kita
14. ZAZIE kelioninis rinkinys. 4 indeliai
Paprasčiausiai pavargau nuolat keliauti su pilno dydžio gaminių pakuotėmis, tad nusprendžiau įsigyti kelioninius indelius. Šiame rinkinyje yra buteliukai: dušo želė, šampūnui, kondicionieriui ir indelis kremui
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,17 EUR (7,49 Lt)

15. Kosmetinių indelių rinkinys. 6 vnt.
Šis rinkinys kiek kitoks, labiau orientuotas į veido priežiūros gaminius. Jame indeliai: 2 indeliai kremui, mentelė kremui, 2 buteliukai ir 1 buteliukas su purkštuku.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,30 EUR (7,95 Lt)

Dekoratyvinė kosmetika
16. MAYBELLINE Matte maker matinį efektą suteikianti kompaktinė pudra. 16 g
Bandysiu visų taip išgirtą matinį efektą suteikiančią kompaktinę pudrą.
Pirkau: Eurkos
Kaina: 6,51 EUR (22,49 Lt)

Iš ties šį mėnesį išleidau daugiau nei planavau, ir galvoju, kad nupirkau daugiau, nei man asmeniškai reikėjo. Iš viso kovo mėnesį išleidau: 56,02 Eur (193,43 Lt) - daug, žiauriai daug! Laikas šiek tiek atidžiau skaičiuoti išlaidas kosmetikai. :)








Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro
Gėlėta kosmetinė






Komentarai

  1. Man labai patiko ta Agafijos kauke plaukams. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Smagi įžanga :)

    Praeitą mėnesį nusprendžiau išbandyti Agafijos liniją Banka Agafji ir dar keletą produktų iš kitų jos linijų, kol kas naudoju ir man patinka :) Pirkau Eurokos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Monika :)
      Bandysiu prisijaukinti Agafijos produkciją :) Ačiū už nuomonę apie produkciją :)

      Panaikinti
  3. Vou, tikrai paišlaidavai. Bet, ką padarysi. Esam moterys. Reikia :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, ir būtinai prisireikia pamačius tinklaraščiuose arba susigundžius patrauklia pakuote :D Moteriškės gi :D

      Panaikinti
  4. Turėtų būti velnioniškai įdomu viešai aprašinėti prausiklį, kurį naudoji, cituoju - savo delikačiai vietelei. Kaip manai, gal ir maisto pirkinių sąrašą derėtų paviešinti? Juk skaitytojams įdomu, kur pirkai pieno ir kiek euro centų už jį sumokėjai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ponia ar panele Tiesasakys. labai ačiū už Jūsų asmeninę nuomonę apie intymios higienos priežiūrą. Aprašyti kosmetikos ir grožio produktus, nepriklausomai nuo jų paskirties man, cituoju: "velnioniškai įdomu", tad darau tai, kas man patinka.
      Man smagu, kad mano straipsniai atkreipia įvairių žmonių nuomones ir skatina juos išsakyti savo komentarus. Rūpinuosi savimi ir savo įrašais dalinuosi informacija apie tai, ką žinau ar sužinojau.
      Ponia / Panele, rūpinuosi ir Jūsų sveika neurologine sistema ir rekomenduoju išmokti atsirinkti Jums aktualius klausimus, o neaktualius Jums straipsnius paprasčiausiai praleisti. Gyvename informacinėje visuomenėje, tad kam skaityti viską iš eilės, net jei Jums tai neaktualu?
      Vienaip ar kitaip, tai tik patarimas. Dėkoju už Jūsų išsakytą nuomonę. Jei susidomėjote pieno kainomis iš karto atsakau - ne, maisto produktų pirkinių sąrašų šiame tinklaraštyje neplanuoju.

      Gražios ir ramios Jums dienos!

      Panaikinti
  5. Man tai Matte maker visgi nėra tobulas produktas: oda susiriebaluoja jau po 3 valandų, maskuoja mažai, vos vos "užspalvina" raudonį, ir 12 val dienos jau veik visai nusivaliusi, reikia tepti iš naujo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už nuomonę :) Gera žinoti, prieš pradedant naudoti.

      Panaikinti
  6. Labai labai norėčiau informacijos apie AVON karštą aliejų plaukams, nes tokio dalykėlio dar negirdėjau:D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai labai norėčiau informacijos apie AVON karštą aliejų plaukams, nes tokio dalykėlio dar negirdėjau:D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai geros tos visos kaukės :)

    http://astadek.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą