RADOX dušo želė "Relax" su raminančių levandų ir vandens lelijų aromatu

Dušo žele su levandomis ir vandens lelijomis iš Radox spinduliuoja ramybės, atsipalaidavimo ir vidinės harmonijos kvapais... Tad Radox "Relax" tiesiog mėgaujuosi vakaro dušo metu.

"Atsipalaidavimas yra menas, tiesiog leisti viskam vykti sava vaga"
Dan Brule

Vakarais, po visų darbų man dažnokai būna sudėtinga išjungti mintis apie darbą, pamiršti stresą ir tiesiog atsipalaiduoti. Per keletą metų pastebėjau, kad geriausiai mane veikia ir atpalaiduoja kvapų terapija. Todėl vakarui, prieš miegą dažnai renkuosi raminančio kvapo dušo priemones su levandomis, ramunėlėmis, šalvijais, rožėmis, sandalmedžiu ar bergamote. Visgi, stipriausias raminamasis kvapas man visad buvo ir yra levandos...


Produktas: RADOX dušo želė "Relax" su raminančių levandų ir vandens lelijų aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didižiojoje Britanijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, nuprausti kūną
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus, atpalaiduojantis kvapas
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,02 EUR  (6,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centro Maxima kosmetikos skyriuje

Ką žada gamintojas: Dušo želė su levandomis ir vandens lelijomis, kurios ramina ir atpalaiduoja jūsų kūną ir mintis. Geros savijautos kvapas. Įkvėpkite saldžių levandų ir leiskite ūkanotas dienas nuprausti Provanso aromatu. Žvaigždžių pilname nakties danguje išgirskite cikadų svirpimą... Įkvėpkite ir atsipalaiduokite.


Dušo želė pakuotė - skaidraus plastiko buteliukas. Kaip ir visos, Radox dušo želės, buteliuko forma viršuje smailėja, baigiasi vienu užapvalintu šonu. Tiesa, mačiau, jog Radox jau atnaujino dušo želė pakuotes, tačiau kada jos pasieks Lietuvą, neaišku. Ant gaminio priekio ir nugaros esančios etiketės skaidrios, ant jų patekta visa reikalinga informacija. Pakuotės aversas puoštas vandens lelijos ir levandų žiedais užlietais skaidraus vandens srove.

Buteliuko apačioje esantis matinis, violetinės spalvos dangtelis atsikemša, ir esant reikalui (kažin kokiam?) galima visiškai nuimti dangtelį. Atkimštas buteliukas atveria vidutinio dydžio angą, kuri papildomai apsaugota plastiko ar kažkokio panašaus elastingo produkto plėvele. Taigi atkimštą pakuotę galite kratyti kiek tik norite, bet kol nepaspausite, gaminio lauk neišbėgs.


Kvapas. Radox kosmetikos gaminių kvapai man visuomet buvo kažkas ypatingo... O šiandien jau nebežinau, ar tai nostalgija, ar man kvapai iš ties labai patinka. Relax dušo želė kvapas labai primena to paties aromato vonios putas. Aromatas turi saldumo, jaučiu vandens ir gaivos kvapą, levandos aromato užuominas, ir galbūt vandens lelijas? Sakau tik galbūt, - vandens lelijas uosčiau senai senai, dar būdama vaikas, tad niekaip neprisimenu, koks buvo jų kvapas?

Konsistencija. Dušo želė skaidrios, perregimos spalvos, nudažytos violetine spalva. Produktas želinės konsistencijos, vidutinio tirštumo ir vidutinio skystumo.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sine Adipe Lac, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Citric AcidTetrasodium EDTA, Sodium Lactate, Polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool, Sodium Benzoate, CI 17200, CI 42090.


Poveikis. Dušo želė gerai putoja, švariai prausia kūną ir nepapratai maloniai kvepia, ramindama mintis ir kūną. Ja mielai prausiuosi prieš miegą. Nors teoriškai produktas turėtų sausinti mano odą, tačiau tempiančios odos efekto, net nenaudojant kūno kremo nepajutau.


REZIUMĖ.
Dušo želė gerai putoja, švelniai prausia, nesausina kūno odos ir turi malonų, raminantį kvapą. Tiesa, produkto sudėtis kiek nuvilianti, tik vidutiniškai saugi.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai