SAMPLE SIZE. L'OCCITANE gaivinamasis plaukų šampūnas ir kondicionierius "Revitalizing"

Ta-ta-ta-dam... Keliaujame toliau su pastarųjų 20 - ties dienų misija, skirta sunaudoti visus plaukų priežiūros mėginius. Šiandien beveik burtų keliu ant mano plaukų atsidūrė L'occitane gaivinantis plaukų šampūnas ir kondicionierius su penkiais eteriniais aliejais...

Man vis labiau ir labiau patinka L'occitane produkcija. Taip, ji nepigi, bet aš visad buvau kvapų ir nepaprastų aromatų mėgėja. Kartais atrodo, kad pusę mano pasirinkimo sudaro priemonės aromatas, tuomet poveikis ir tada pakuotė. Buvo keletas pirkinių, kuriuos esu nusipirkusi tik dėl man patinkančio priemonės kvapo... Aš vis noriu pauostyti dar neatrastų kvapų, pasimėgauti neįprastais aromatų mišiniais... Tad L'occitane produkcija man yra kažkas tokio...


Ką žada gamintojas:
Šampūnas: L‘OCCITANE eteriniams aliejams suteikia gyvybės. Distiliavimo procesai, kurie atskleidžia didžiulę augalų naudą bei efektyvumą, buvo pradėti Provanse prieš daugelį metų, kuomet L‘Occitane įkūrėjas Olivier Baussan išgavo rozmarinų ir levandų eterinį aliejų. Aromatologijos linija naudoja skirtingus penkių eterinių aliejų derinius, kurie yra skirti įvairiems plaukų tipams ir jų poreikiams patenkinti. L‘OCCITANE turi didelę patirtį aromatologijos srityje!
Tai kasdieninio naudojimo šampūnas be silikono, kurio sudėtyje yra 5 (mėtų, čiobrelių, greipfrutų, kedrų, levandų) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų derinys. Valomasis augalinės kilmės actas švelniai išplauna kasdieninio naudojimo plaukų formavimo priemones. Naudojant šį šampūną, plaukai ilgai išliks gaivūs, švarūs ir gyvybingi.
Naudojimas: sušlapinkite plaukus, įtrinkite šampūną, nuskalaukite, tada dar kartą įtrinkite ir nuskalaukite. Tinka kasdieniam naudojimui.


Kondicionierius: L‘OCCITANE eteriniams aliejams suteikia gyvybės. Distiliavimo procesai, kurie atskleidžia didžiulę augalų naudą bei efektyvumą, buvo pradėti Provanse prieš daugelį metų, kuomet L‘Occitane įkūrėjas Olivier Baussan išgavo rozmarinų ir levandų eterinį aliejų. Aromatologijos linija naudoja skirtingus penkių eterinių aliejų derinius, kurie yra skirti įvairiems plaukų tipams ir jų poreikiams patenkinti. L‘OCCITANE turi didelę patirtį aromatologijos srityje!
Tai kasdieninio naudojimo kondicionierius be silikono. Švelni tekstūra, papildyta 5 (mėtų, čiobrelių, greipfrutų, kedrų, levandų) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų deriniu ir valomuoju natūralios kilmės actu, plaukams suteikia gaivos, gyvybingumo, lengvumo, apsaugo plaukus nuo vėlimosi.
Naudojimas: naudokite po šampūno, įmasažuokite, palaikykite 1-2 minutes ir nuskalaukite.

Pilno dydžio pakuotės: 500 ml šampūnas su pompa ir 250 ml kondicionierius
Nuotraukos skolintos iš ČIA

Sudėtis:
Šampūno:  Aqua/ Water**, Sodium Laureth Sulfate, Decyl GlucosideCocamidopropyl Betaine, Mentha Piperita (Pepermint) Oil**, Cedrus Atlantica Bark Oil**, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract**, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract**Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water**, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract**Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil**, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil**Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Menthol**, Acetum/ Vinegar**, Menthyl PCALaureth-2PEG-7 Glyceryl CocoatePolyquaternium-10Citric Acid, Benzyl Salicylate, Glycerin, Dipropylene GlycolMethylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium BenzoateTocopherol, Parfum/ Fragrance, Citral, Linalool, Limonene**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kondicionieriaus: Aqua/ Water**, Glycerin**, Cetyl Alcohol**Distearoylethyl Dimonium Chloride**, Hydroxypropyl Starch PhosphateMentha Piperita (Pepermint) Oil**, Cedrus Atlantica Bark Oil**, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil**Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract**, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water**Thymus Vulgaris (Thyme) Extract**, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil**Thymus Vulgaris (Thyme) Oil**Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract**Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil**Acetum/ Vinegar**, Dicapryl Carbonate, Cetearyl AlcoholPolyquaternium-37, Polyquaternium-7, Panthenol, Pentasodium Pentetate, Isopropyl AlcoholMethylisothiazolinoneSodium BenzoatePotassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, TocopherolParfum/ FragranceBenzyl Salicylate, LinaloolCitral,  Limonene**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: kiekvieno po 6 ml. Pilnų gaminių kiekius galima pasirinkti: po 75ml; 250 ml; 300 ml; 500 ml
Kaina: priklausomai nuo kiekio, kiekvienas po:
  • 75 ml - 5,50 EUR (18,99 Lt);
  • 250 ml ir 300 ml - 17,09 EUR (59,01 Lt);
  • 500 ml - 27,22 EUR (93,99 Lt)- kondicionierius; 22,88 EUR (79,00 Lt) - šampūnas.
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia, atkreipiau dėmesį į produktų kvapą. Gaivinamasis šampūnas ir kondicionierius yra iš Aromatologija kolekcijos, tad iš priemonės aromato tikėjausi nepaprasto. Ir visiškai nenusivyliau: atidarius šampūno mėginį vonioje pasklido mėtos ir metolio aromatai. Tuo tarpu balzamas priminė mano vyro mėgstamus lengvus kvepalus, užuodžiau rozmariną, kedrą ir šalavijus. Susimaišius abejoms priemonėms ant plaukų jaučiau lengvą medienos aromatą, rozmarinus, mano mėgstamus čiobrelius, ir... gaivos aromatą.

Įkeliu trumpą video apie tai, kaip išgaunami eteriniai aliejai, kurie naudojami L'occitane gaminiuose. Aromatologija linijos šampūnuose ir kondicionieriuose, kiekviename gaminyje, naudojami penki skirtingi eteriniai aliejai: šiuo atveju: mėtų, čiobrelių, greipfrutų, kedrų, levandų.



Kalbant apie mėginio kiekius: man ir šį kartą niekaip nepakako plaukų kondicionieriaus. Mano plaukai jį sugėrė per 1-3 sekundes ir jo neliko nė kiek ant plaukų, net laikyti ilgiau nebuvo prasmės (nors laikiau). Aš asmeniškai rinkčiausi tikriausiai du kartus didesnį kondicionieriaus kiekį, maždaug tiek mano plaukams ir reikia.

Šampūnas ant plaukų iš pradžių sunkokai putojo, nepadėjo ir papildomas plaukų drėkinimas vandeniu, tačiau galutiniame variante priemonės išplauti plaukučius pakako.


Nors akivaizdžiai mėgavausi šampūno ir kondicionieriaus kvapais, tačiau prieš pradedant naudoti, naudojant ir džiūvant plaukams netikėjau, kad ši linija tiks mano plaukams. Dar plaunant plaukus šampūnu, jutau, kokie šiurkštūs jie buvo, o balzamo neužteko. Plaukai truputį, bet daugiau nei įprastai, vėlėsi, jų iššukavau daugiau nei įprastai... Tačiau leidau plaukams išdžiūti natūraliai, nenaudojau jokių papildomų priemonių ir smalsavau, o kartu ir bijojau, sužinoti, kaip atrodo mano plaukai... 

KAIRĖJE: tik išplauti ir išdžiūvę plaukai
DEŠINĖJE: plaukai po pusdienio

Po plovimo plaukai vėlėsi, net ir išdžiuvę šiek tiek vėlėsi, tačiau labai nežymiai. O kokie minkšti ir švelnūs tapo... pasaka. Tačiau vizualiai atrodė nekaip: ploni, kiek pasipūtę, trūko glotnumo, drėgmės ir maitinimo.

Antroje dienos pusėje plaukai prie šaknų pasiriebalavo, plaukau apsunko ir tapo visiškai tiesūs, tokie pat švelnūs ir minkšti, bet atrodė labai ploni: tarsi visai ne mano plaukai... Vizualiai atrodė neblogai, jei ne pasiriebalavęs pakaušis... Galiausiai jau vakarop, man plaukai atrodo nešvarūs ir juos norisi išsiplauti. Tad manau šampūno ir kondicionieriaus "Revitalizing" priemonės puikiai tiks normaliems plaukams, tačiau tikrai ne sausiems ir ne riebiems.

REZIUMĖ. Plaukų šampūno ir kondicionieriaus porelė puikiai veikia ir padaro plaukus švelnius, purus ir lengvučius, neapsunkina plauko. Tai tikrai kasdienio naudojimo produktas, nes vakare, net sausus mano plaukus norisi plauti iš naujo.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai