SAMPLE SIZE. ORGANIX "Renewing Argan Oil of Morocco" (Moroccan Argan Oil) plaukų šampūnas ir kondicionierius su atnaujinančiu argano aliejumi iš Maroko

Vis dar tęsiu šampūnų mėginių sunaudojimo misiją, kuriai atrodo greitai dar nebus galo... Naudojant mėginius, man kyla labai dviprasmiškos mintys: pirmiausia, kaip aš sugebėjau tiek daug prikaupti ir antra, laisvai galėčiau gyventi bent mėnesį be pilno dydžio šampūno, kondicionieriaus, dušo želė, kūno losjono, veido kremo ir žinoma, dekoratyvinės kosmetikos...

O šiandien atėjo laikas Organix šampūnui ir kondicionieriui su plaukus atnaujinančiu argano aliejumi iš Maroko. Mmm... mėlyna pakuotė, bet va, kodėl mėlyna? Man argano aliejus asocijuojasi su rudos spalvos vienu iš atspalvių...


Ką žada gamintojas:
Unikali, prabangi argano aliejaus iš Maroko formulė iš karto prasiskverbia į plaukus ir atkuria spindesį ir plaukų minkštumą, stiprina ir suteikia šilko švelnumo.
Unikali, natūrali formulė be sulfatų sukurta atkurti švelnumą...
---> Kodėl Tu To Nori... Egzotiškasis argano aliejus iš Maroko drėkina, atgaivina ir švelnina plaukus, stiprina ir apsaugo nuo džiovintuvo ir formavimo žnyplių karščio bei UV spindulių. Padeda pasiekti glotnias, švelnias, seksualias garbanas.
Naudojimas: Įmasažuokite šampūno į drėgnus plaukus, masažuokite, kol susidarys putos, tuomet gerai išskalaukite plaukus. Po plovimo naudokite Argan Oil of Morocco kondicionierių. Kondicionieriumi dengti plaukus iki pat šaknų galiukų, palaikyti 3-5 minutes ir gerai išskalauti. Geriausiems rezultatams pasiekti, naudokite su kitais Organix produktais.

Pilno dydžio linijos pakuotės
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis:
Plaukų šampūno: Aqua (Water)Sodium C14-16 Olefin SulfonateCocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, PPG-2 Hydroxyethyl Coco IsostearamideArgania Spinosa (Argan) Kernel OilPanthenol, Dimethicone, Amodimethicone, Glycol Stearate, PEG-120 Methyl Glucose DioleateGuar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-6Polyquaternium-10, Laureth-4, Laureth-23Cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Citric Acid, Fragrance, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl ButylcarbamateCI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5).

Kondicionieriaus: Aqua (Water)Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, GlycerinArgania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed KeratinTheobroma Cacao (Cocoa Butter) Extract, Persea Gratissima (Avocado) OilAloe Barbadensis (Aloe) Leaf JuiceGlycol Stearate, Glycol DistearateCeteareth-20, Isopropyl AlcoholDimethicone, Cyclotetrasiloxane, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, PanthenolCocos Nucifera (Coconut) OilTetrasodium EDTA, DMDM HydantoinMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), Fragrance.


Kiekis: kiekvieno po 7,4 ml. Pilni gaminių kiekiai - abu po 385 ml
Kaina: kiekvienas po 7,50 EUR (25,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.kaipsmilga.lt


Mano potyriai. Pirmiausia, ką visada pastebiu tik atsidariusi priemonę, yra jos kvapas. Organix produkciją aš mėgstu, ir jos gaminius atradau jau senai, o jau kvapai, kokie malonūs... Šios linijos produktų kvapas nėra labai stiprus, turi truputėlį saldumo ir labai malonus uoslei. Neįsivaizduoju, bet jei gamintojas būtų nusprendęs palikti originalų argano kvapą, tikriausiai priemonę naudočiau sunkokai - natūralus argano aliejus dvokia...


Sekantis dalykas yra kiekis, ypač naudojant mėginius. Mano plaukams nepakako kondicionieriaus/ balzamo kiekio ir jo norėjosi gerokai daugiau.

Šampūnas lengvos konsistencijos rusvos spalvos. Man pasirodė, kad putoja sunkokai: kelis kartus papildomai drėkinau plaukus, kad paskatinčiau priemonės putojimą. Galiausiai šampūnas suputojo ir jau toliau plovimo procedūra buvo sklandi. Išskalavus priemonę iš plaukų atrodė šiek tiek susivėlę, tačiau nekreipiam dėmesio ir keliaujam prie kondicionieriaus.


Kaip jau minėjau - kondicionieriaus man per mažai ir plaukai jo norėjau daugiau. Juolab, kai jis labai tirštas, man jo pakako net ne visiems plaukams. Tačiau po kondicionieriaus mano plaukai vėlėsi ir jaučiau nemalonius kaltūnus, panašiai kaip Phyto šampūne, tik gerokai silpnesnius ir mažesnius.


Tačiau išdžiovinus plaukus džiovintuvu, pastebėjau, jog jie tapo nepaprastai švelnūs ir minkšti, šiek tiek glotnesni, bet vėlgi, jie vėlėsi: braukiant pirštais per plaukus, pirštai tai vienur, tai kitur užkliūva. Iš ties plaukai atrodė drėgnesni, kiek glotnesni, bet va patys galiukai man atrodė išpūsti ir sausi...


REZIUMĖ.
Šampūnas švelniai plauna galvos odą. Kondicionierius sušvelnino, suminkštino plaukus, jie vizualiai atrodė drėgnesni. Tačiau galiukai buvo sausi, ir pasipūtę, plaukai vėlėsi ir man labai trūko kiek stipresnio glotninimo. O koks malonus kvapas...




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaip man idomu skaityti tokius postus! As ir bandziau gyventi tik su meginukais, bet deja, man sapunai ne visi tinka, todel neistveriau. Beje, pastebejau, kad pas mane maziausiai duso zele meginiu ;) Tikiuosi tesi tokio pobudzio irasus ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Neringa ;) Man irgi ne visi tinka, tačiau tuomet paprasčiausiai einu prie sekančio mėginuko... Bandysiu pirmiausia ištuštinti visas plaukų priežiūros priemones, o tada matysiu, ar tęsti su kitos kategorijos mėginiais :) Bet šiaip smagu, per trumpą laiką išbandžiau nemažai priemonių. Prisijunk ir tu! :)

      P.S. dušo želių tikrai mažiausiai, manau nelabai apsimoka juos gaminti, juk pirkdami dušo žele mažiau rizikuojame įsigyti netinkamą.

      Panaikinti
    2. Yra rizika su tais megineliais, kad ims ir patiks priemone, tuomet butinai turesiu ja issigyti. Jau dvi priemones nusipirkau ir dar trecia kesinasi paploninti pinigine. Tik va atskiru irasu padaryti nespeju, visi megineliai pas mane pabaigtuku irasuose :)

      Panaikinti
    3. Aš susidariau sąrašiuką, kurios patiko ir kurias kartočiau, o kai pritrūks šampūno, tada ir pirksiu :) Piniginės anksčiau laiko nepaplonins :) Ir šiaip, labai nemėgstu, kai vonioje pilna tos pačios paskirties produktų, tad neturiu kelių skirtingų šampūnų vienu metu :)

      Aš pradžioje irgi jokių mėginių įrašų nedariau, paskui pagalvojau, kad visas laikas įrašų rašymui yra mano :) Įrašui galiu skirti tiek, kiek pati noriu apskritai visko, laiko, pastangų, laiko nuotraukų darymui ir pan. tad pvz šiandien parašysiu apie mėginį, o sekančią dieną skirsiu rimtesniam įrašui. Bent jau aš taip mąstau. Žinoma, kiekviena esam unikali, ir tuo mūsų tinklaraščiai įdomūs: kiekviena turime savo rašymo stilių, fotografavimo būdą, skirtingas temas, net apie tą patį produktą rašome skirtingai. Taip ir turi būti, taip ir tinklaraščiai įdomesni, o ne n-toji kažkieno kopija... :)

      Panaikinti
  2. Keista, kad Argano aliejus nepadėjo atgaivinti plaukų galiukų. Nes man nuo jo visada atsigauna plaukai, bet aš jį naudoju kaip atskirą produktą, niekada nebandžiau šampūno su aliejumi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tikriausiai suprantama, šampūno ir kondicionieriaus turėjau tik vienam kartui, o per vieną kartą atgaivinti sunkoka :) Be to, kondicionieriaus man nepakako...
      Esu naudojusi tikrą Argano aliejų (gavau lauktuvių iš Maroko), tai plaukams buvo gerai, galiukai atrodė puikiai :) Visgi, aš nesu išprotėjusi dėl argano aliejaus, daug geriau mano plaukai priima kokosų aliejų

      Panaikinti

Rašyti komentarą