RECEPTY BABUŠKI AGAFJI stiprinamoji plaukų kaukė "Repeinaja"

Šiandien pasakoju apie rusišką kaukę plaukams iš Recepty Babuški Agafji plaukams stiprinti.

"Laimė yra... tai, kas nutinka gerų plaukų dieną"

Aš niekad nieko nebandžiau iš Babuški Agafji produktų priemonių. Apskritai, ilgą laiką vengiau rusiškos kosmetikos, nes paprasčiausiai nepasitikėjau. Man visada pasiteisindavo vokiška kosmetika, o rusiška atrodė gana rizikinga, matomai dėl to, kad tokia produkcija dažnai parduodama turgeliuose, kioskuose ir kitose, rizikinguose pardavimo vietose. Man tokios vietos atrodo nepatikimos pirkti... Tad Martinkos, Elevitos ir Eurokos parduotuvėse radus rusiškos kosmetikos, pasiteisinimo nesaugiomis pardavimo vietomis, nebeliko. Todėl gana nedrąsiai ėmiau plaukų kaukę ir išbandžiau. Iš karto pripažįstu, klydau nepasitikėdama ir jau šiandien nekantrauju išbandyti kažką naujo...


Produktas: RECEPTY BABUŠKI AGAFJI "Repeinaja" stiprinamoji plaukų kaukė
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: stiprina plaukus, saugo nuo lūžinėjimo, maitina
Tinkamas tipas: silpniems plaukams
Labiausiai patiko: stiprinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: silpnas glotninamasis efektas
Tūris: 300 ml
Kaina*: 2,02 EUR (6,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt,

Ką žada gamintojas: Recepty Babuški Agafji kaukė lūžinėjantiems ir silpniems plaukams, pagaminta beržų sulos ir šalto spaudimo aliejų pagrindu, stiprina plaukus, suteikia jiems gyvybingumą, skatina augimą. Beržų sulos ekstraktas prisotinta plaukus mikroelementais, vitaminais, polisacharidais, baltymais, rūgštimis, aromatinėmis ir rauginėmis medžiagomis. Beržų sula labai naudinga galvos plovimui, ji skatina plaukų augimą, stiprina jų šaknis, suteikia plaukams purumą, pašalina riebalų perteklių. Šalto spaudimo aliejai, esantys kaukės sudėtyje, palengvina iššukavimą ir suteikia plaukams natūralų spindesį ir švelnumą. Sudėtyje esantis varnalėšų aliejus, nepakeičiamas prižiūrint plaukus, atstato, stiprina plaukus, stabdo plaukų skilinėjimą. Avižų sėlenų ekstraktas maitina pažeistus plaukus, suteikia elastingumą bei gyvybingumą.
Naudojimas: paskirstyti kaukę ant drėgnų, švarių plaukų per visą plaukų ilgį. Palaikyti 1-2 min., po to gerai nuplauti šiltu vandeniu.


Tradicinės plaukų kaukių formos pakuotė pagaminta iš rudos, su žalsvu atspalviu plastiko. Tiesą sakant tai ne pati patraukliausia spalva, tačiau violetinės spalvos, varnalėšomis,  avižomis ir kitais augalais puošta etiketė labai pagyvina pakuotės išvaizdą.

Atsukus apvalų indelį, po pakuote buvo plastiko dangtelis, kuris turėtų apsaugoti priemonę. Tačiau galiausiai likau taip ir nesupratusi, nuo ko ji apsaugo, nes tokį atidaryti ir vėl uždaryti paprasta. Galbūt nuo netikėto išsiliejimo, nes priemonė skystoka?


Priemonės kvapas keistokas, augalinis. Tai nėra kažkoks nepakenčiamas kvapas, bet mano uoslei nėra labai malonus. Man patinka, kad jis gana silpnas ir išlieka neilgai.

Konsistencija. Plaukų kaukė skysta, šiek tiek vandeninga. Patrynus tarp pirštų lengvai slysta.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth – 20, Cetrimonium Chloride, Guar Gum, Avena Sativa (Oat), Kernel Extract, Betula Alba Juice, Salvia Officinalis Extract, Rubus Chamaemorus Seed Extract, Rhodiola Rosea Extract, Arctium Lappa Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Pyridoxine, Panthenol, Niacinamide, Parfum, Citric Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, CI 15985, CI 20285.


Poveikis. Kaukę naudojau 1-2 kartus per savaitę, paskirstydama ant plaukų per visą jų ilgį, tačiau vengdama plaukų šaknų. Pirmiausiai reikia pasakyti, kad kaukė neduoda iš karto matomo poveikio, kaip kad kaukės, kurių sudėtyje yra silikonų ir intensyvių medžiagų. Kadangi tai augalinio pagrindo produktas, jo poveikis jaučiamas po ilgesnio priemonės naudojimo.

Priemonė savo sudėtyje neturi parabenų, aštrių kvapniųjų medžiagų, pavojingų ingredientų, todėl yra saugi naudoti ant plaukų ir ilgesnį laiką.


Pastebėjau, kad mano plaukai, po ilgesnio naudojimo tapo didesnės apimties, storesni ir stipresni. Plaukai naudojant ilgesnį laiką tapo minkštesni, švelnesni, drėgnesni, geresnės, sveikesnės būklės. Gaila, tačiau man kiek pritrūko maitinamojo ir glotninamojo efekto. Bet aš labiausiai sužavėta stipresnių ir storesnių plaukų efektu.




Etiketė skolinta iš ČIA
REZIUMĖ.
Nedidelės kainos produktai plaukams dažnai būna nuviliančio poveikio. Šį kartą išandyta Recepty Babuški Agafji stiprinamoji plaukų kaukė maloniai nustebino gana gera sudėtimi, kurioje išvengta žalingų ir pavojingų ingredientų, parabenų ir silikonų priemonės formulėje. Man nelabai patiko priemonės kvapas, tačiau jis neišlieka ilgai ir yra gana silpnas. Ilgalaikio naudojimo metu pastebėjau, kad plaukai tapo minkštesni, švelnesni, atrodė geriau ir sveikiau. Tačiau labiausiai man patiko stipresnių, storesnių plaukų efektas. Man trūko stipresnio maitinimo ir glotninimo efekto, tačiau priemone aš patenkinta, ypač vertinant kainos ir kokybės santykį. Rekomenduoju išbandyti!




Ačiū, kad skaitote,

Šiltos dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Nesutikčiau dėl kvapo. Man kvapas malonus, taip, jis nėra kaip kad kai kurių priemonių, su stipriu kvapu, kuris yra papraščiausiai dažiklių ar kitu į dedamųjų medžiagų, kurios neretai suteikia tik trumpalaikį poveikį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visuomet rašydama akcentuoju, kad man asmeniškai pasirodė taip, bet kvapas labai indvidualus dalykas :) Vieniems patinka, kitiems ne :)
      Tiesiog man jis nebuvo labai malonus, o kitiems, kaip kad jums - patinka ;) Ir tai labai normalu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą