#10/15 Gegužės mėnesio baigti produktai - Empties

Pristatau paskutinio pavasario mėnesio - Gegužės baigtus produktus.

"Nepaisant prastos orų prognozės, gyvenkite taip, tarsi jau būtų vasara"
Citata

Pavasarį visad norisi daugiau puoštis, gražintis ir atrodyti geriau nei visada. Skirti papildomos priežiūros po žiemos nualintiems plaukams, blyškesnei veido odai ir papildomų priemonių reikalaujančiam kūnui. Todėl normalu, kad pavasarį baigtų produktų būna bene daugiausiai...


Pirmoji vasaros diena nepaprastai šilta Klaipėdoje... Jaučiu, kaip vakarinis vėjas švelniai purena mano plaukus, neleisdamas jiems išlikti tiesiems ir kurdamas savo paties sugalvotą, vėjo šukuoseną... Tvanku... Šilta ir tvanku... Danguje nė debesėlio, tačiau neilgam, iškarto po pietų dangus po truputį niaukstosi, signalizuodamas apie artėjantį lietų... O mano širdyje tikra vasara... Vis dar karšta ir tvanku... Iš tiesų, puiki pirmoji vasaros diena...

Kūno priežiūra

Nors dauguma nusivilia Margaritos dušo želėmis, išskirtinai ši, man ypač patinka. Man patiko cukrumi užpiltų svarainių kvapas, kuris puikiai gaivino pavasario rytais. Odos sausinimo nepastebėjau, kaip ir jokių kitų sudirgimų.
VERDIKTAS: kartotina

2. ON-LINE skystas muilas su alyvų kvapu, 500 ml
Tai mano virtuvės skystas muilas rankoms. Kreminės tekstūros muilas švelniai prausė rankas, nesausino odos ir maloniai kvepėjo.
Vietoj joGLENOVA "Tutti Frutti" skystas muilas su vaisių ekstraktu
VERDIKTAS: tikriausiai kartotina

Tiesą sakant kremas man nepaliko didelio įspūdžio: jis skirtas tik pakvėpinti kūno odą. Nieko labai blogo pasakyti negalėčiau, tačiau mieliau renkuosi drėkinančius ir maitinančius kūno losjonus ir kremus.
VERDIKTAS: nekartotinas

4. MERCONA "The Simpsons" Safer Sun apsauginis losjonas nuo saulės su SPF 30, atsparus vandeniui, 75 ml
Po truputį vis surandu, ko nenaudoju, ar kas per ilgai užsistovi kosmetikos lentynose. Šio apsauginio kremo sunaudojau apie pusę buteliuko. Deja, kremas per ilgai užsibuvo mano kosmetikos lentynoje ir pakeitė kvapą. Jis nebus tinkamas šiam sezonui, tad be gailesčio metamas lauk.
Vietoj jo - kol kas dar nieko nenusipirkau šiam sezonui.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Iš pradžių man atrodė labai geras produktas, tačiau su laiku supratau, jog dezodorantas tepa tamsius drabužius, kaskart užtrunka vis ilgiau laiko jam pilnai išdžiūti. Be to, man visiškai nepatiko jau po pusdienio pradedamas jausti prakaito kvapas. O pradžioje atrodė labai geras produktas...
VERDIKTAS: nekartotinas

Puikiai drėkina, ir po kelių naudojimų, stangrina kūno odą. Oda tampa elastingesnė, švelnesnė ir geriau pamaitinta. Tik ta aukšta produkto kaina... Bet manau, jog verta.
VERDIKTAS: kartotinas

Labai geras produktas, kai reikia stipresnio ir intensyvesnio kūno šveitimo. Oda, po naudojimo, tampa švelni, tarsi šilkinė, lygesnė... Man patiko.
VERDIKTAS: kartotina

Vandenyno dumblių purvas yra sukurtas mažinti celiulito požymius. Nors aš celiulito neturiu, bet purvas gan gerai stangrino sėdmenis, šlaunis, pilvo sritį ir šonus bei nežymiai, vos vos palieknino kūną.
Vietoj jo - kol kas purvo nepirkau, tačiau stangrinsiu kūną su EVELINE "Slim 4D"liekninamasis anticeliulitinis serumas jautriai odai su šaldomuoju efektu
VERDIKTAS: kartotinas

Plaukų priežiūra

Man labai patiko šampūno kvapas - aromaterapinis produktas su žolelių aromatais labai malonus uoslei. Ir plaukus išplauna labai gerai. Tiesą pasakius per gerai, nes baiginėdama šampūną supratau, kad jis dirgina ir erzina mano galvos odą, man ją paprasčiausiai niežti.
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Nors po plaukų kondicionavimo šiuo kondicionieriumi, plaukai įauna malonų žolelių kvapą, tampa minkštesni ir švelnesni, atgavo spindesį. Be to, plaukučiai jaučiasi praktiškai besvoriai, drėgnesni ir gerai pamaitinti, tačiau mano pažeistiems plaukams reikalingas stiprus glotninamasis efektas, kurio šioms priemonėms trūksta.
VERDIKTAS: gaila, tačiau tikriausiai ne


plaukams, 30 ml
Iš pradžių, silikono pagrindu pagamintas aliejus labai gerai veikė mano plaukus: jie atrodė glotnesni, gražesni ir sveikesni. Tačiau pradedant naudoti antrą produkto pusę, pastebėjau, kad su kiekvienu naudojimu plaukai silpsta. Nežinau, ar tai sutapo su pavasariniu plaukų silpnėjimu, ar iš ties silikonas neigiamai veikia mano plaukus, naudojant ilgesnį laiką.
VERDIKTAS: nekartotinas

Mano plaukams mėginys tiko, plaukučiai tapo glotnesni, švelnesni ir drėgnesni. Tiesa, vienu mėginiu nustatyti produkto poveikį plaukams sunkoka, galbūt produktas būtų kiek silpnas pažeistiems plaukams?
VERDIKTAS: galbūt kartotinas

Po šio mėginio mano plaukai tapo minkštesni ir švelnesni. Tačiau gaila, kad kondicionierius - kaukė nesuteikė pakankamo glotnumo plaukams: jie stipriai vėlėsi. Manyčiau, jog jis tikrai per silpnas mano plaukams.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotina

Metu laukan 3/4 pakuotės su produktu lauk. Man jis iš viso nieko nedaro plaukams, tad kam naudoti produktą, kuris nieko neatlieka ir padengti papildomų cheminių medžiagų ant savo kūno ar plaukų? Tad paprasčiausiai keliauja lauk.
VERDIKTAS: nekartotinas


Rankų ir kojų priežiūra

Man patiko kvapas, man patiko greitas susigėrimas į rankas, man patiko nedidelė pakuotė. patiko, kad rankos tampa minkštesnės, drėgnesnės, švelnesnės. Šis kremas mano pavasario favoritas.
VERDIKTAS: be abejonės kartotinas

Dieviškas pėdų šveitiklio kvapas man labai patiko. Nuolat reikėjo sau priminti, kad nevalgoma ir nuolat užsimanydavau kepintų riešutų. Deja, bet pėdų šveitiklio poveikis tikrai prastas: dalelės buvo per švelnios, jų pernelyg mažai, todėl neatliko darbo taip, kaip šveitiklis turi atlikti.
VERDIKTAS: nekartotinas

17. PALMOLIVE NATURALS "Refreshing Moisture" muilas su citrusinių vaisių ekstraktais ir drėkinamuoju kremu, 90 g
Maloniai kvepia, švelniai plauna rankas jų nesausindamas. Tikriausiai tiekir  reiktų tikėtis iš paprasto muilo rankoms?
Vietoj jo - mano rankų darbo muilas su alyvuogių aliejumi
VERDIKTAS: kartotinas

18. NIVEA skystas rankų muilas su švelniu vandens lelijų kvapu ir puoselėjančiais aliejais, 500 ml
Labai gero kvapo muilas: švelnus lelijų ir aliejaus kvapas nestiprus, prabangus. Tiesiog malonus. Konsistencija želinė. Malonus naudoti, nesausina rankų odos.
Vietoj joGLENOVA "Tutti Frutti" skystas muilas su vaisių ekstraktu
VERDIKTAS: kartotinas

Veido priežiūra





























19. CLEANIC sensitive medvilniniai vatos padeliai su alaviju, 110 vnt.
Tiesiog įprastiniai vatos diskeliai, nieko įmantraus.
Vietoj jųCLEANIC Soft & Comfort medvilniniai vatos diskeliai ir CAROLI Essentials Maxi Pads dideli vatos diskeliai
VERDIKTAS: vatos diskeliai mano kosmetikos lentynoje būtini, tačiau iš esmės nelabai svarbu, kokios kompanijos

Jūros dumblių miltelius laikiau rožinėje The Body Shop Maroccan Rose kremo pakuotėje. Jūros dumblius daugiausia naudojau veidui ir kartais kūnui. Man labai patiko teikiamas efektas veido odai - skaitesnė, lygesnė, švelnesnė, jaunesnė veido oda...
VERDIKTAS: kartotina

Labai dviprasmiška veido kaukė: man labai patiko kaukės teikiamas efektas. Oda tapo švelnesnė, pamaitinta ir drėgnesnė. Tačiau tas šleikščiai saldus taukmedžio sviesto kvapas man nepakenčiamas.
VERDIKTAS: dėl baisaus kvapo man tai jokiu būdu nekartotinas produktas

Eucerin micelinis vanduo, kuris gerai ir labai švelniai valė akių ir veido makiažą. Jis nedirgino odos ir negraužė akių, kartu tonizavo veido odą, ją skaistino. Man labai patiko.
VERDIKTAS: kartotinas

Šveitiklio man pakako labai ilgai, taip, kaip ir galvojau. Ir man jis labai patiko. Žinoma, galima manyti, jog aštrūs abrikosų kauliukai netinkami sausai odai, tačiau juk viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai spaudžiama ir trinama oda. Šveitiklis puikiai atliko darbą, tad esu patenkinta šiuo produktu.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

O va šitas produktas, mano nuomone yra skirtas išskirtinai riebiai arba mišriai veido odai. Kaukę buvau nupirkusi vyrui, bet jis ją panaudojo gal 2-4 kartus. Pabaigiau aš. Ir ji tikrai nėra tinkama mano odos tipui, ją pernelyg stipriai sausina...
VERDIKTAS: nekartotina

Dekoratyvinė kosmetika ir kvepalai
Makiažo pagrindas visai neblogas, mat neblogai išlygino veido spalvą, maskavimo ir ant odos pasidengė lengvai, jos neapsunkindamas. Tačiau aš nepataikiau nusipirkti reikiamo atspalvio priemonę. Man asmeniškai sunku pasirinkti priemones žiūrint į kompiuterio ekraną arba popierinį katalogą.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Blizesys praktiškai bespalvis, turi neryškų švelniai rudos spalvos atspalvį. Lūpų blizgesys nesausina lūpų, išlieka tiek pat ilgai kiek ir įprasti lūpų blizgesiai.
VERDIKTAS: kartotina

Gaivus kvapas, kuriame susilieja purslotų jūros bangų kvapas, citrusiniai vaisiai ir baltos gėlės. Tai mėgstamiausias pavasario vasaros aromatas mano kosmetikos lentynoje. Esu tikra, kad jums jau pabodo girdėti, kaip man patinka. :)
Vietoj jo - tikriausiai bus toks pat, o šiuo metu JUICY COUTURE "Peace, Love and Juicy Couture" kvapusis vanduo
VERDIKTAS: būtinai kartotinas


28. PARODANTAX dantų pasta, mažinanti dantenų kraujavimą, 75 ml
Veiksminga, jau po savaitės kraujavimas sumažėja, o po dviejų sumažėja dantenų jautrumas. Galiausiai dingsta ir dantenų kraujavimas. Toms, kas vargsta su kraujuojančiomis dantenomis, rekomenduoju išbandyti.
VERDIKTAS: kartotina

Tik dabar, atskirai baigusi Velym (mėlyną) ir Velym Mineral (žalią) pastas, supratau, kad velym mėlyna pasta labiau balina, tuo tarpu Velym Mineral pasta suteikia spindesio.
VERDIKTAS: kartotina


30. REBEL akių šešelių teptukas - kempinėlė - aplikatorius
Per laiką kempinėlė ėmė trupėti, tad metu laukan.
Vietoj jo - kiti turimi makiažo įrankiai, pavyzdiui Catrice akių šešėlių šepetėlis
VERDIKTAS: nekartotina

31. Rožinis dvipusis nagų šepetėlis
Per naudojimo laiką šepetėlio šereliai pakeitė spalvą. Gal ir galima išvalyti ir nubalinti, tačiau man nemalonu naudoti, todėl metu lauk. Jau laikas įsigyti kitą.
Vietoj joWATSONS plastikiniai nagų šepetėliai
VERDIKTAS: nagų šepetėlis reikalingas, ir nelabai svarbu, kokios firmos, svarbu, kad patogūs

Kartais pagalvoju, kad namuose laikau begales nebereikalingų arba nebenaudojamų daiktų. Kodėl? Tikriausiai mums visiems sunku atsisveikinti su daiktais, kurie kažkada kažką reiškė. Po truputį kraustau kiekvieną namų kampelį ir metu viską, ko nenaudojau pastaruosius 12 mėnesių. O koks tikslas laikyti? Tad visiškai nenaudojami Oriflame kelioniniai šepetėliai keliauja į šiukšliadėžę.
Vietoj jo - ogi nieko, jei reikės pasiimsiu vieną iš turimų šepetėlių
VERDIKTAS: man šie šepetėliai nebūtų kartojami.


Šampūnas suteikė kitokį, nei tikėjausi efektą, vietoj to, kad plaukus pašviesintų, suteiktų sidabrinį atspalvį, tačiau jis plaukus pilkino. Tiesiog neteikė man reikalingo efekto. Šampūną perleidau kai kam, kas norėjo išbandyti.
VERDIKTAS: nekartotinas
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va, kokie gausūs šį mėnesį pabaigtukai - tuštučiai. Galbūt ir jūs kažką bandėte? Ar šį mėnesį ištuštinote daug produktų pakuočių?




Ačiū, kad skaitote
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai