#7/15 Vasario mėnesio baigti produktai

Apie vasario mėnesį iš Gėlėtos kosmetinės lentynų iškeliavusius kosmetikos produktus.

Kiekviena istorija turi pabaigą, tačiau gyvenime, kiekviena pabaiga reiškia naują pradžią

Šiandieną daug nepristatinėdama tuštučių įrašo, pristatau tai, kas buvo sunaudota per trumpiausią metuose - vasario mėnesį.



Tad pradedame kaip visad sekcijomis, pagal produkto paskirtį. Pirmiausia kūnas, plaukai, veidas... na, eigą jūs daugiau mažiau žinote ;)

Kūno priežiūra
1. AVON vonios putos "Mr. Frosty" Spiced Apple man patiko kvapas, toks žiemiškas, žiemiškas. Po vonios procedūros naudojau kūno kremą, tad nesu tikra, ar vonios putos sausino.
VERDIKTAS: žiemiškos vonios putos kitai žiemai mano vonioje atsiras, tiesa, dar nežinau kokios.

2. RADOX "Relax" vonios putos su levandomis ir vandens lelijomis labai atpalaiduojantis vonios produktas po sunkios darbo dienos. tačiau man nepatiko produkto sudėtis.
VERDIKTAS: galbūt kartotina

Plaukų priežiūra
3. AVON Naturals plaukų balzamas su medumi ir spanguolėmis "Winter Nourisment" susižavėjau kvapu, tačiau man nepakako glotninimo.
VERDIKTAS: nekartotina

4. AVON Naturals plaukų šampūnas su medumi ir spanguolėmis "Winter Nourishment" kaip ir balzamas, pakerėjo kvapu. Tikėjausi kar priemonė padės suvaldyti nuo žiemos oro pavargusius plaukus, tačiau labai trūko plaukų glotninimo.
VERDIKTAS: nekartotina

Veido priežiūra
5. ORIFLAME Pure Nature Veido kremas "Pear & Nectarine" nors nebuvo skirtas mano tipo odai, tačiau suteikė švelninamąjį efektą. Visgi, reziumuojant, tai vidutinis produktas.
VERDIKTAS: nors kremas tiko, tačiau nekartosiu: produktas tik vidutinis ir yra daug geresnių kremų, laukiančių išbandymo.

6. MONTAGNE JEUNESSE veido kaukė "Red, Hot Earth Sauna" labai patiko veidą šildantis efektas ir valomasis kaukės poveikis.
VERDIKTAS: būtinai įsigysiu dar kartą

7. GARNIER Express 2 in 1 akių makiažo valiklis labai lengvai valė tiek paprastą, tiek vandeniui atsparų makiažą. Nors po valymo jautėsi šiokia tokia plėvelė paakių srityje, tačiau man tai netrukdė.
VERDIKTAS: kartotina

8. AVON Naturals Herbal veido prausimosi želė su ugniažole ir šaltinio vandeniu tikrai patiko efektyvus ir pakankamai švelnus veido valymas.
VERDIKTAS: kartotina

Rankų ir kojų priežiūra
9. APART skystas rankų muilas "Algae & Goji" su senėjimu kovojančiais jūros dumbliais ir goji uogomis patiko. Tačiau jau norisi daryti pertrauką su šiais muilais.
VERDIKTAS: kartotina, tačiau negreit

10. DIDŽIOJI VAISTINĖ Homeopatinis preaparatas su alavijais ir kiaulių taukais preaparatas apgydė mano rankas po nuotykio su Margaritos kremu. Nuo rankų dingo žaizdos, sumažėjo odos įtrūkimai ir skilimai. Tačiau oda vis dar sausoka.
Tepalas gaminamas Lietuvoje, Panevėžyje.
Įsigyti galima internetinėje vaistinės puslapyje ČIA.
Kaina: 8,30 Lt ( 2,40 € )
VERIKTAS: kartotinas

11. MARARITA rankų kremas su raudonųjų dobilų ekstraktu iškeliauja šiukšlinėn nebaigtas. Vis galvoju, kodėl jis man sukėlė tokią žiaurią reakciją. Šiai aš visą gyvenimą buvau alergiška plunksnoms ir dulkėms. Pernai lyg ir atsirado alergija lazdynų žiedadulkėms (sakau lyg ir, nes mediciniškai nepatvirtinta, tačiau per lazdynų žydėjimą turėjau žiaurią slogą ir nuolat ašarojančias akis), tad galvoju, ar mano alerginė sloga negalėjo persikelti ir ant dobilų? Reiktų būtinai pasitikrinti, bet kol nepatvirtinta, sakau, kad kremas man visiškai netiko ir sužalojo mano rankų odą.
VERDIKTAS: jokiais būdais nekartotina

12. AVON Foot Works pėdų šveitiklis su jūros druska labai patiko. Apskritai, praktiškai visi pėdų šveitikliai iš šios kompanijos labai geri. Šiuo metu įsigijau Avon su makadamijų riešutas.
VERDIKTAS: mielai kartotinas

13. OMBIA kojų ir pėdų balzamas su medetkų aliejumi ir Capuacu sviestu sausoms ir pavargusioms kojoms patiko ir naudojau labai labai ilgai. Galbūt mane kiek erzina tai, kad kremas labai skystas, losjono konsistencijos, tad dažnai aptaškydavau vonios kilimėlį tepdama savo kojas, tačiau visa kita be priekaištų.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Dekoratyvinė kosmetika
14. ORIFLAME "Beauty" makiažo gruntas vidutinis produktas, prieš kurį nieko blogo neturiu, tiesiog tikriausiai norėčiau paieškoti geresnio produkto.
VERDIKTAS: galbūt

15. MARKWINS Lip crayon - lūpų dažų pieštukas - raudonos spalvos nors ir užbaigiau vieną iš pieštukų, bet vis dar nesu tikra, ar jis man patiko.
VERDIKTAS: neįsivaizduoju ar kartočiau, tikriausiai ne

16. ESSENCE prancūziško manikiųro ir pedikiūro nagų galiukų pieštukas. Nepatiko. Laba nepatiko. Nebaigtas išmetamas lauk.
VERDIKTAS: nekartotinas

17. BŪK daugiafunkcinė priemonė nagams "3 in 1" kažkoks nesusipratimas. Lakuojantis vis išmeta burbuliukais ir sugadina visą manikiūrą. Bandžiau priemonę laikyti ir šaldytuve ir šildyti, bet niekas nepadeda. Nebaigtas išmetamas lauk. Tiesa, prie tuščių buteliukų jis buvo padėtas jau sausį, tačiau iškrito iš dėžutės į spintelės apačią ir jo paprasčiausiai nepamačiau. Bet išmetu dabar.
VERDIKTAS: nekartotinas

Mėginiai
 18. GARNIER Fructis Colour Resist šampūnas

19. GARNIER Fructis Colour Resist balzamas
Kažkodėl man pasirodė, kad tai įprastinis, vidutinis Garnier kompanijos gaminys, neturintis jokio super efekto: išplauna, kondicionuoja ir tiek.
VERDIKTAS: galbūt

20. AVON "Instinct. Forbidden" EDP visai patiko sultingas aromatas.
VERDIKTAS: galbūt ir taip

21. DERMODENT balinamoji dantų pasta su gudobele visai nebloga, tačiau man nepatiko kartumo jausmas. Mieliau renkuosi Velym arba Velym Mineral dantų pastą.
VERDIKTAS: galūt

Kiti
22. VITAL CHARM "de luxe" drėgnos servetėlės su granatų ekstraktu sunaudojau valydama rankinę, piniginę, rankas.
VERDIKTAS: nekartotina

23. BOLSIUS kvepianti žvakė "Sakura" kaina 4,05 EUR (13,99 Lt)
Lengvaus ir gaivaus kvapo, neerzina uoslės.
VERDIKTAS: kartotina

24. JOURSNA akių šešėlių teptukas
Pirkau ebay.com, kainos nepamenu, tačiau tai labai nenusisekęs pirkinys: po 3-4 mėnesių naudojimo kempinėlė paprasčiausiai sutrupėjo.
VERDIKTAS: nekartotina, nors dar keletą tokių šepetėlių turiu

25. RAUSVA nedidelė dildė
Vidutinio grubumo. Dildė yra iš didžiulio dildžių komplekto, kurį pirkau Didžiojoje Britanijoje ir mokėjau labai pigiai.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, tačiau neturiu galimybės įsigyti kito rinkinio.







Šiam kartui tiek.
Ačiū, kad skaitote,


Gėlėta kosmetinė



Komentarai

  1. Šį mėnesį pas visas daug pabaigtukų labai :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ta sauna veido kauke viena is mano mylimiausiu! Uzsitepi ir efektas tikrai matosi!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą